Visgi nesiseka man su Koslina - pernai važiavau, nedirbo, šiemet važiavau, ir vėl nepatekau
Apvažiavom 4 taškus, visur buvo uždaryta,matyt, dėl šventės
Ačiūd, nors Elevita dirbo
Na o kad žinutė būtų nors kiek informatyvi, paliksiu atsiliepimus apie porą seniau naudotų, bet patikusių produktų
Kremas - balzamas kūnui Viteks, Thermal line serija
lengvas kremas, kaip tik vasarai
Greitai, tiesiog per sekundes, įsigeria, nepalieka riebumo, lipnumo, plėvelės efekto. Kvepia gaiviai, šviežiai, kvapas neįkyrus, ant odos laikosi trumpai. Iš tiesų drėkina odą, bent jau man drėkinimo pakanka. Kainos tikrai neatsimenu, bet pigus
Pirkta Martinoje. Kiti mano kūno kremai - favoritai: Natura siberica baltas tirštas sviestas, Organic therapy kūno pienelis vynuogių kvapo, Čistaja linija pienelis juodujų serbentų kvapo, Organic shop kūno musai ir kremai.
Dr. Sante Body therapy liekninamasis kūno kremas
Skaitosi, kad čia šildantis kremas, bet aš subaigiau jau visą pakuotę ir nė karto nejaučiau, kad degintų
Poveikis puikus, bet pabrėžiu, kad derinyje su sportu ir sureguliuota mityba. Centimetrai nuo liemens ir klubų niekur nedingo (kaip žada gamintojas), bet oda labai stangri, jokio celiulito, to ir tikėjausi iš kremo
Lyginant su Eveline, nelipnus, greitai įsigeria, nepalieka plėvelės, kvapas vos juntamas, neįkyrus. Kaina ~15-20 lt, pirkta Martinoje. Kiti mano šios srities favoritai: Eveline kremai ir serumai, Černyj žemčug.