Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(asmodeja @ 2013 06 29, 19:32)
Kokia kremuko kaina?

Pirkau Martinoje, kaina 10-15lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 06 29, 13:11)
ir reikės papildomai šepetuko smile.gif

Šepetuko tai tikrai nereikia, geriausiai jis tepasi pirštu biggrin.gif Bet tikrai kad greičiausiai išsinaudos tik 1 spalva iš 5, bent man taip buvo (bet kadangi kaina nedidelė.. smile.gif )
Atsakyti
Dontstop, gal galima Jusu patarimo del veido pylingo. Dabartinis Natura Siberica kazkaip nenusveicia man taip kad oda butu svelni po jo, nors ir neatrodo labai svelnus. Gal kazka rekomenduotumete is savo isbandytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2013 06 30, 08:41)
Dontstop, gal galima Jusu patarimo del veido pylingo. Dabartinis Natura Siberica kazkaip nenusveicia man taip kad oda butu svelni po jo, nors ir neatrodo labai svelnus. Gal kazka rekomenduotumete is savo isbandytu  ax.gif

Pabandykit paprasčiausią sodą. Švelniai šiurkštu biggrin.gif Oda tikrai švelnesnė atrodo po tokio šveitimo.
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2013 06 30, 07:41)
Dontstop, gal galima Jusu patarimo del veido pylingo. Dabartinis Natura Siberica kazkaip nenusveicia man taip kad oda butu svelni po jo, nors ir neatrodo labai svelnus. Gal kazka rekomenduotumete is savo isbandytu  ax.gif

Aš pati jau apie 9 metus naudoju Čistaja linija su abrikosų kauliukais. Jia labai šiurkštus, ne itin malonus naudoti, paprastai kam jį rekomenduodavau, tai nelabai patikdavo biggrin.gif , bet man jis vienintelis nušveičia tikrai gerai, tiesiog puikiai, aš kadangi reguliariai naudoju savaiminio įdegio priemones, tai nušveitimo rezultatą turiu matyti plika akimi - t y šveitiklis man turi visiškai pašalinti seną įdegį prieš tepant naują smile.gif Nežinau, ar galiu jį rekomenduoti, nes kaip minėjau, draugėm, kolegėm nelabai patiko...
Jei tokio rimto nušveitimo nereikia, tai dar neblogi Černyj žemčug, Organic therapy - jie abu malonaus kvapo, smulkūs, šveičiamųjų dalelių daug, nušveičia geriau nei dauguma iš šios kainų kategorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 07 01, 12:02)
Aš pati jau apie 9 metus naudoju Čistaja linija su abrikosų kauliukais. Jia labai šiurkštus, ne itin malonus naudoti, paprastai kam jį rekomenduodavau, tai nelabai patikdavo  biggrin.gif , bet man jis vienintelis nušveičia tikrai gerai, tiesiog puikiai,

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o dar aš naudoju čistaja linija sausai odai skirta su avietemis tubele , man drauge pasake kaip nušviesti su jo kad veidas būtų lyg po mikrodermoobrazijos biggrin.gif ant sauso veido tepti ir tada masažuoti, tik švelniai nes jis yra labai smulkus ir tu dalelliu labai daug, tai jei pavaryti stipriai tai galima nušviest iki žaisdu ax.gif
bet su abrikosu kauliukais nepakeičiamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 07 01, 16:15)

bet su abrikosu kauliukais nepakeičiamas wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, ir as jau n - taji naudoju Cistaja linija su abrikosais, net ir nelabai norisi po jo kitu bandyt, kaip patinka. Nereikia jo trint taip stipriai, kad butu nemalonu biggrin.gif Tiesa, nusiplauna sunkokai.
Atsakyti
Pritariu, turiu su abrikosų kauliukais, dar tik pirmą pakuotę, bet nežadu ieškoti kitų, mano riebiai veido odai jis patinka smile.gif
Atsakyti
Planuoju šeštadienį būti Vln, gal iš vilniečių kas žinos tiksliai, kur šiuo metu galima nusipirkti Flormar ir kad parduotuvė būtinai dirbtų šeštadienį? (nes pernai bandžiau važiuoti į Kosliną Vilkpedės bazėje ir deja ji nedirbo). Būčiau labai dėkinga už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 07 02, 19:29)
Planuoju šeštadienį būti Vln, gal iš vilniečių kas žinos tiksliai, kur šiuo metu galima nusipirkti Flormar ir kad parduotuvė būtinai dirbtų šeštadienį? (nes pernai bandžiau važiuoti į Kosliną Vilkpedės bazėje ir deja ji nedirbo). Būčiau labai dėkinga už info  smile.gif

Koslinose:

Trakų g., Parko g., Laisvės pr., Vilkpėdės g.
Čia kontaktai mirksiukas.gif

http://www.koslina.l...hp?kontaktai.12
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2013 07 02, 19:48)
Koslinose:
Trakų g., Parko g., Laisvės pr., Vilkpėdės g.
Čia kontaktai  mirksiukas.gif
http://www.koslina.l...hp?kontaktai.12

Ševčenkos 16 yra taipogi nemaža parduotuvė 4u.gif
Atsakyti