Dont stop, tame saldanciame gelyje yra sukatzoles? Nes musu martinoje tik etikete buvo likus, o gelio ne kvapo ir parasyta joje " koju gelis su sukatzole"
QUOTE(Mantilė @ 2013 06 27, 10:47)
Dont stop, tame saldanciame gelyje yra sukatzoles? Nes musu martinoje tik etikete buvo likus, o gelio ne kvapo ir parasyta joje " koju gelis su sukatzole"
O kas ta sukatzole? Ant maniškio gelio viskas rusiškai parašyta
QUOTE(dontstop @ 2013 06 27, 17:05)
O kas ta sukatzole? Ant maniškio gelio viskas rusiškai parašyta
ar parašyta "пустырник" ?
QUOTE(Mantilė @ 2013 06 27, 20:16)
ar parašyta "пустырник" ?
Ne, parašyta, su mentoliu ("с ментолом")
QUOTE(dontstop @ 2013 06 27, 20:59)
reiškia ten ne tas gelis, lentynoj dar mačiau su aitriaja paprika- šildantis, o šaldančio ieškosim kitoje Martinoje.
Merginos, gal zinote, ar kur nors Vilniuje tokia priemone parduoda?
Jei kuri vilnietė užmatys martinoj tą šaldantį gelį, labai lauksiu žinių kurioj
Gal parekomenduotumėte kokį paakių maskuoklį, turėjau šį, iš Catrice:
Lyg ir nieko, bet norėčiau kažką kitą išbandyti. Kaip toks maskuolis iš Essence?
Lyg ir nieko, bet norėčiau kažką kitą išbandyti. Kaip toks maskuolis iš Essence?
QUOTE(Twiggy @ 2013 06 28, 15:40)
Gal parekomenduotumėte kokį paakių maskuoklį,
Kažkada, prieš kelerius metus, išnaudojus kelis tokius Essence, bet vėliau atradau žymiai labiau patikusius maskuoklius:
Catrice 5 spalvų paletė (man patiko labiau, nei anas Catrice su šepetėliu, tiesą sakant, su šepetėlių keliavo į šiukšlinę po kelių bandymų )
Eveline storas pieštukas - kaip nekeista, jis tikrai tinka ir paakiams maskuoti ir kokiems nors kitiems defektams
Eveline skystas - šitas mano mėgstamiausias , ir atspalvių daug, ir maskuoja neblogai, ir paakių nesausina, ir raukšlių nepabrėžia, o dar ir labai ekonomiškas
QUOTE(dontstop @ 2013 06 28, 17:04)
Kažkada, prieš kelerius metus, išnaudojus kelis tokius Essence, bet vėliau atradau žymiai labiau patikusius maskuoklius:
Catrice 5 spalvų paletė (man patiko labiau, nei anas Catrice su šepetėliu, tiesą sakant, su šepetėlių keliavo į šiukšlinę po kelių bandymų )
Eveline storas pieštukas - kaip nekeista, jis tikrai tinka ir paakiams maskuoti ir kokiems nors kitiems defektams
Eveline skystas - šitas mano mėgstamiausias , ir atspalvių daug, ir maskuoja neblogai, ir paakių nesausina, ir raukšlių nepabrėžia, o dar ir labai ekonomiškas
Ačiū Bandysiu gal tą skystą Eveline, Catrice paletės nenoriu, nes neišnaudosiu visų spalvų, ir reikės papildomai šepetuko
Jau pora savaiciu naudoju si Sante krema, kol kas atsilipeimai patys geriausi
Mano oda misri, sis kremas labai lengvas, greitai isigeria, oda lieka minksta, svelni ir matine net nesitikejau tokio efekto
Is sios serijos labai patiko veido valymo putos tonikas ir spuogu piestukas, siaip sau
Mano oda misri, sis kremas labai lengvas, greitai isigeria, oda lieka minksta, svelni ir matine net nesitikejau tokio efekto
Is sios serijos labai patiko veido valymo putos tonikas ir spuogu piestukas, siaip sau
QUOTE(LolitCafe @ 2013 06 29, 16:34)
Jau pora savaiciu naudoju si Sante krema, kol kas atsilipeimai patys geriausi
Kokia kremuko kaina?