Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Mano draugė naudoja RASOS aliejuką ir yra patenkinta, jos galiukai labai sausi.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 02 09, 13:34)
2. Dr. Sante skystas šilkas plaukams

4. Čistaja linija fitonuoviras

o kur siu yra pirkti, niekad nesu macius g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 09, 15:40)
o kur siu yra pirkti, niekad nesu macius g.gif  4u.gif

Dr. Sante skystas šilkas - Martina.
Čistaja linija - Klaipėdoje Marusia 4u.gif

Tęsiu apie aliejus. Iš karto noriu pasakyti, kad aliejus aš naudoju pirmiausia ant galvos odos, šaknų maitinimui, taipogi per visą plaukų ilgį suglotninimui, blizgesiui. Jokių aliejukų galiukams nesu bandžiusi.

1. Domašnij doktor

user posted image

yra kelių rūšių, labiausiai man patiko su pipirais. Pigus, tačiau pakuotės man užtenka tik 4 - 5 kartams. Sunku išpilti mažai, nes pro platų kakliuką iškart išbėga daug. Sunku tolygiai paskirstyti. Išplovimui geriau naudoti kokį Agafjos pirties muilą ar pan, nes šampūnu gali tekti plauti kokius 3 - 4 kartus. Rezultatas mane labai džiugina - veiksmingai stabdo plaukų slinkimą, greitiną jų augimą, glotnina, priduoda blizgesio 4u.gif

2. Štai tokia varnalėšų serija, kurią galima rasti Iki, Eurokose, Maximose gal irgi..Martinoje taip pat..

user posted image

tas pats gamintojas, aliejus jau kiek brangesnis, pakuotėje prideda ilga pipetę, kuria patogu kaip semti aliejų, taip ir skirstyti ant galvos odos. Sunkiai išsiplauna, bet poveikis kaip prieš slinkimą, taip ir kosmetinis plaukų gražinimui, labai ryškus smile.gif

3. Baikal herbals aliejai

user posted image

Jau gerokai brangesni, kaina artėja link 20 lt , tačiau dėl purškiklio labai ekonomiški. Išsiplauna taipogi nelengvai, bet poveikis puikus smile.gif

4. Mano mėgstamiausias, bet sunkiai gaunamas aliejus - kol kas pavyko aptikti tik Klaipėdos Marusios tinkle - Čistaja linija

user posted image

labai skaniai kvepia, labai lengvai išsiplauna (iš pirmo karto bet kokiu šampūnu), labai patogi pakuotė ir taip pat puikus poveikis smile.gif Kainuoja nelabai pigiai (~ 18 lt) ir greitai pasibaigia, neekonomiškas.

4. Babuška Agafja

user posted image

pats pigiausias iš visų bandytų, iš minusų -sunkiai išsiplauna, neekonomiškas. Tačiau ir šitie aliejai gan veiksmingai atstato pažeistus plaukus, padeda nuo slinkimo 4u.gif

5. Babuška agafja ir Domašnie recepty ampulėse

user posted image

user posted image

gan pigi ir veiksminga priemonė, ypač nuo slinkimo. Man gal labiau patiko Babuška Agafja, poveikis buvo labiau pastebimas, o išsiplauti priemonę buvo lengviau. Periodiškai kartoju šitas ampules ax.gif

Atsakyti
Aš kai paskaitau kiek donstop kosmetikos išmėginusi huh.gif Ir kur tiek telpa namuose susikraut? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 02 09, 17:20)
Aš kai paskaitau kiek donstop kosmetikos išmėginusi  huh.gif Ir kur tiek telpa namuose susikraut?  lotuliukas.gif

Visko turiu po 1 vnt ir kol nepasibaigia priemonė, tol neperku kitos analogiškos 4u.gif
Atsakyti
Biosilk turiu tą mažiausią kiekį, tai naudoju tik kelionėse ir tai nelabai noriai schmoll.gif

Iš aliejukų operos kol kas esu bandžius tik šitą. Ir man jis patinka. Tepu po plovimo šlapius plaukus, po to po džiovinimo dar perbraukiu, kad nesipūstų. Ir jeigu elektrintis pradeda - lašiukas ir nebesielekrina. Dar kartais nakčiai ištepu plaukus, tai po plovimo labai faini būna.
Jis panašus į tą Loreal aliejuką pagal aprašymą, tai net nežinau, ar Jums patiktų, jeigu tas Loreal nepatiko g.gif
user posted image

Papildyta:
Dontstop, kiek tas Dr. Sante skystas šilkas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 02 09, 19:34)

Papildyta:
Dontstop, kiek tas Dr. Sante skystas šilkas kainuoja?

Radau užrašuose, kad mokėjau 11,50 su nuolaida. Tai pilna kaina, manau, nesieks 20 lt 4u.gif
Atsakyti
man patiko macadamia oil aliejukas bei balzamas, kad plaukai nesiveltų 4u.gif
user posted image

nuotrauka asmeninė 4u.gif

Biosilk netiko ir nepatiko, gavau grožio dėžutėje, bet mano nuomone, pinigų tikrai neverta blush2.gif schmoll.gif
oj, bet jie turbūt nepigūs unsure.gif nepamačiau, į kurią temą rašau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 09 vasario 2013 - 19:00
QUOTE(dontstop @ 2013 02 09, 14:34)
3. Purškaliukai Revivor ir Bielita

Parašysiu savo atsiliepimą dėl Revivor dvifazio purškiklio (mėlyno). Pradžioje man jis irgi nieko pasirodė, bet... plaukų elektrinimąsi nuimdavo tik tam kartui. Nepajutau jokio teigiamo poveikio plaukams. Be to po kiek laiko labai pradėjo erzinti jo kvapas (kažkoks sinetinis), kuris man atrodė, kad nedingsta iki sekančio plaukų plovimo g.gif Man jis nepatiko, nors pirkau su draugės rekomendacija smile.gif Jai patiko, o mane jo net kvapas vimdė, tai tik pusę buteliuko šiaip taip sunaudojau blush2.gif
Išvada, kas tinka vienam gali netikti kitam smile.gif

Man daug labiau patiko Domašnije Recepty (Домашние рецепты) plaukų priežiūros priemonė su erškėtrožių aliejumi ir vitaminais B1, B6, H.
user posted image
Mano plaukams tiko ir patiko. Jie sustiprėjo, labiau blizga, nesieletkrina, Tai man ypač aktualu žiemą. Mano plaukai yra ilgi, greitai susiriebaluoja prie šaknų, o žiemą ir labai elektrinasi. Nors negaliu sakyti, kad tik nuo šio aliejaus plaukai pagražėjo, nes kartu pradėjau naudoti ir Beauty Formula Honey Treatment Intensive Deep Conditioner. Abu juos naudojant efektas thumbup.gif Aplamai minėtoji kaukė man labai patiko ir būtų galima laikyti mano šių metų atradimu biggrin.gif Bendrai paėmus atskirai naudojant šios priemonės man pasirodė tikrai geros (o ir pigios mirksiukas.gif ), o naudojant kartu nuostabios lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 02 09, 19:59)
Parašysiu savo atsiliepimą dėl Revivor dvifazio purškiklio (mėlyno). Pradžioje man jis irgi nieko pasirodė, bet... plaukų elektrinimąsi nuimdavo tik tam kartui. Nepajutau jokio teigiamo poveikio plaukams.

Sutikčiau drinks_cheers.gif Bet silikoninės priemonės visos veikia tokiu principu - suklijuoja tam kartui. Jų efektas kosmetinis, o ne gydomasis 4u.gif
O tuos vitaminus irgi bandžiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 02 09, 15:48)
1. Domašnij doktor

user posted image

yra kelių rūšių, labiausiai man patiko su pipirais. Pigus, tačiau pakuotės man užtenka tik 4 - 5 kartams. Sunku išpilti mažai, nes pro platų kakliuką iškart išbėga daug. Sunku tolygiai paskirstyti. Išplovimui geriau naudoti kokį Agafjos pirties muilą ar pan, nes šampūnu gali tekti plauti kokius 3 - 4 kartus. Rezultatas mane labai džiugina - veiksmingai stabdo plaukų slinkimą, greitiną jų augimą, glotnina, priduoda blizgesio  4u.gif

Šis man taip pat labai patinka, naudoju plauku saknu stiprinimui, tad stengiuosi tepti tik šaknis. Poveikis akivaizdus, daug pridygusiu antenu thumbup.gif ir kas man labiausiai patinka kad neriebina plauku ir gan lengvai issiplauna, kainos ir kokybes santykiu tikrai vertas 10 balu smile.gif
Atsakyti
O gal merginos parekomenduotumete koki krema/geli/seruma nuo celiulito? ar stangrinanti koki ax.gif naiviai nesitikiu, kad vien kremukas isnaikins ta bjaurybe, bet salia vakuuminiu masazu dar ir kremo norisi tam tikslui 4u.gif
Atsakyti