Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Poema @ 2013 06 12, 17:49)
Sugundet,ryt eisiu i Eurokos bigsmile.gif

Nors kremo net neieškojau, bet jau net mane sugundė nusipirkti išbandyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau Eveline top'ą. Nagų lakas laikosi jau ketvirta diena, nė kamputis neatsilupo bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šiai temai irgi labai tinka. Gera rasti kažką pigaus ir kokybiško smile.gif

QUOTE(Malena @ 2013 06 11, 22:17)
Pirkau jau antrą ir giriu, labai giriu  Būk su citrinų ekstraktu smile.gif 

*Puikiai valo
*Pabalina nagą po tamsaus lako
*Kvapas visai nieko
*Prieinama kaina
user posted image
foto skolinta

Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 06 12, 15:01)
Galbūt jau gyriau šį produktą, bet pagirsiu dar truputį  blush2.gif

Pati nuostabiausia kada nors turėta priemonė deginimuisi:

http://www.iodonna.i...pray-01-200.jpg

O koks veikimo principas - šitas aliejus dar ir pats iš savęs su bronzantais (dėl chem. reakcijos su oda epidermis nusidažo, dėl to įdegis atrodo intensyvesnis), ar be? Nerandu internete sudėties...

Kilnojau šiandien net kelis skirtingus deginimosi aliejus, ant kai kurių etikečių net yra užrašas, kad nusiplauti rankas panaudojus, tai, kaip suprantu, jie tikrai su bronzantais. Ant šio konkretaus Clinians lyg ir nėra, bet jei jų visų veikimo esmė yra vienoda, tai nenoriu. unsure.gif
Atsakyti
Rekomenduokite, prašau, merginos gerą tušą, atsparų vandeniui, būtų gerai ir kad storintų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 06 14, 20:54)
O koks veikimo principas - šitas aliejus dar ir pats iš savęs su bronzantais (dėl chem. reakcijos su oda epidermis nusidažo, dėl to įdegis atrodo intensyvesnis), ar be? Nerandu internete sudėties...

Kilnojau šiandien net kelis skirtingus deginimosi aliejus, ant kai kurių etikečių net yra užrašas, kad nusiplauti rankas panaudojus, tai, kaip suprantu, jie tikrai su bronzantais. Ant šio konkretaus Clinians lyg ir nėra, bet jei jų visų veikimo esmė yra vienoda, tai nenoriu. unsure.gif

Šis be bronzantų. Aš pati labai nemėgstu priemonių su bronzantais, man nepatinka toks principas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu kam įdomu, visai netyčia atradau štai tokį vandenuką:

user posted image

Labai reikėjo micelinio vandens, Eurokos parekomendavo šį (kainos tiksliai nepamenu, bet man rodos apie 6lt), įsigijau ir žiūriu labai geras dalykas thumbup.gif Man labai patiko Lirene vanduo, o jo tuo metu neturėjo, todėl paėmiau šį pabandymui. Pastebėjimas: PUIKIAI nuvalo akių makiažą (tušą ir juodą lainerį), nereikia nei kiek trinti. Gal teko dar kam nors išbandyti?
Atsakyti
Ką manote apie Baikals paakių drėkiklius?
Atsakyti
Orestes, ar negrauzia akiu sis? Kai Lirene naudojau nelabai akytems patiko...
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 06 18, 20:33)
Jeigu kam įdomu, visai netyčia atradau štai tokį vandenuką:

user posted image

Gal teko dar kam nors išbandyti?

Teko, tikrai neblogai valo ir nedirgina akiu. Uz lirene daug kartu geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 06 18, 22:11)
Orestes, ar negrauzia akiu sis? Kai Lirene naudojau nelabai akytems patiko...

Visiškai negraužia 4u.gif Na bet man ir Lirene negraužė...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 18, 22:04)
Ką manote apie Baikals paakių drėkiklius?

Man sukėlė alergiją, bet pastebėjau, kad man visi rusiški paakiams netinka g.gif
Atsakyti