zinau, kad buvo daug kalbeta, bet jau neatrenku kur, tad paprasysiu dar karta parasyti, kurie jums kremai geriausi savaiminio idegio
ir taip pat uz gera kaina nuo saules kremai, kad grazus idegis butu ir saugotu oda (cia atostogoms )
QUOTE(Orestes @ 2013 06 07, 20:50)
Na man kvapas tikrai nebuvo iš pačių geriausių Bet jaučiasi tik purškiant, nuo plaukų tikrai neneša O dėl riebalavimo - man dėl to nekilo problemų (nors jau labai seniai buvo laką užpurškus ant plaukų, stengiuosi nenaudoti tokių priemonių). Pamenu jį iššukavus plaukai kaip tik labai purūs būdavo. Pabandykit, ne karvę kainuoja, man tikrai buvo daug geresnis už visus Garnier ar L'Oreal
Aciu butinai reikes pabandyti
QUOTE(fatimoosia @ 2013 06 09, 20:19)
Aciu butinai reikes pabandyti
kaip tik jam nuolaida"IKI"
Gal kokį įdegį skatinanti kremą/losijoną rekomenduosite, skirta deginimuisi po natūralia saule, ne soliariumui, jei tai yra koks skirtumas.
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 06 11, 17:53)
Gal kokį įdegį skatinanti kremą/losijoną rekomenduosite, skirta deginimuisi po natūralia saule, ne soliariumui, jei tai yra koks skirtumas.
man tai sitas labai patinka su beta karotenu tropiku aromato
Padrekina, suteikia spindesio...suteikia odai lengva ruda atspalvi ir dar man svarbu kad nepalieka riebumo pojucio
Dėkui, užmačiau, kad yra toks pats kataloge tik aliejus purškiamas, reiks turbūt išbandyti.
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 06 11, 19:27)
Dėkui, užmačiau, kad yra toks pats kataloge tik aliejus purškiamas, reiks turbūt išbandyti.
Aš kolkas jokio efekto iš to purškiamo nepastebėjau
Galbūt jau gyriau šį produktą, bet pagirsiu dar truputį
Pati nuostabiausia kada nors turėta priemonė deginimuisi:
Clinians purškiamas aliejus, skatinantis įdegį. Vieno buteliuko man užteko dviems vasaroms, o aš tikrai jo netaupiau. Bet koks įdegis buvo.... Visi nuolat klausinėdavo, kur buvau išvykusi atostogauti. Net ir dabar, nors vasaros dar mažai teturėjom, aš jį jau šiek tiek panaudojau, tai sulaukiau begalės klausimų, į kokį soliariumą vaikštau Bet įdegis išties natūralus gaunasi, toks labai labai sveikas Ši priemonė bus kartojama ne vieną kartą, nes išties pateisina lūkesčius 100 proc
Kaina - apie 20lt, galima paieškoti su akcija. Žinau, kad būna Eurokose visada
Pati nuostabiausia kada nors turėta priemonė deginimuisi:
Clinians purškiamas aliejus, skatinantis įdegį. Vieno buteliuko man užteko dviems vasaroms, o aš tikrai jo netaupiau. Bet koks įdegis buvo.... Visi nuolat klausinėdavo, kur buvau išvykusi atostogauti. Net ir dabar, nors vasaros dar mažai teturėjom, aš jį jau šiek tiek panaudojau, tai sulaukiau begalės klausimų, į kokį soliariumą vaikštau Bet įdegis išties natūralus gaunasi, toks labai labai sveikas Ši priemonė bus kartojama ne vieną kartą, nes išties pateisina lūkesčius 100 proc
Kaina - apie 20lt, galima paieškoti su akcija. Žinau, kad būna Eurokose visada
nu kvapas to lako galėtų būti ir geresnis,nes gavau pastabą (kas čia ne taip kvepia nuo tavo plaukų )nuo bendradarbės,nes visad pirkdavau Wellaflex jų kvapų yra įvairių,vienas buvo vos ne kvepalų kvapo,dabar nusprendžiau pabandyti pigesnį (nors Wellos kainos irgi su akcija kai pagauni kaštuoja 9,99,be akcijos ~13,0),šeip laiko neblogai ir iššukavus nesijaučia sunkumo.
QUOTE(Orestes @ 2013 06 12, 16:01)
Clinians purškiamas aliejus, skatinantis įdegį.
O naudojote ant veido? Nes aš kūnui ieškau, bet nenoriu, kad paskui matytusi skirtumas koks akivaizdus, nes veidas tai ir taip įdega bevaikštant
Bet labai sugundėt, eisiu paieškot jo.
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 06 12, 15:11)
O naudojote ant veido? Nes aš kūnui ieškau, bet nenoriu, kad paskui matytusi skirtumas koks akivaizdus, nes veidas tai ir taip įdega bevaikštant
Bet labai sugundėt, eisiu paieškot jo.
Aš ir veidui kartais naudoju, net mano jautrios odos nei kiek nedirgina Šiaip tikiuosi patiks jeigu nusipirksit, nes prikalbėjau čia, bet man jis išties labai patinka.
QUOTE(Orestes @ 2013 06 12, 15:01)
Galbūt jau gyriau šį produktą, bet pagirsiu dar truputį
Sugundet,ryt eisiu i Eurokos