Išbandžiau temoje rekomenduotą sausą šampūną Batiste - puikus Labai gerai valo plaukus, labai purina, maloniai kvepia. Dabar Eurokos akcija, kaina 8 lt su centais. Ačiū už rekomendacijas, pati vargiai būčiau į jį atkreipus dėmesį
Turbut kartojuosi bet gal visgi kas parekomenduos lengva drekinanti kremuka? Siaip naudoju viska su rugstimis, bet vasara jas naudosiu tik vakarais, ryte reikia kazko lengvesnio bet kad nekimstu poru...
Gal kas jau isbandete si?
Gal kas jau isbandete si?
Koki patartumete plauku laka ?
kazkada naudojau NIVEA - visai patiko.
Dar nusipirkau su akcija GARNIER., stiprumas rasomas 4., raso: stipriai fiksuoja. bet man jis isvis nieko nefiksuoja visiskai plauku nepalaiko
kazkada naudojau NIVEA - visai patiko.
Dar nusipirkau su akcija GARNIER., stiprumas rasomas 4., raso: stipriai fiksuoja. bet man jis isvis nieko nefiksuoja visiskai plauku nepalaiko
QUOTE(kristynka* @ 2013 06 05, 13:32)
Koki patartumete plauku laka ?
Nieko geriau už šį nerandu Pabaigiau antrą butelį, galvoju pabandysiu kažką naujo, ogi rezultato norimo negaunu, teks grįžti vėl prie to paties Itin gerai fiksuoja.
QUOTE(augustee110 @ 2013 06 05, 22:38)
o kokį kremą prieš deginimąsį pasiūlytumėt?
Norint idegti (jeig šito sieki) galima naudoti joda su aliejumi sumaisyta.
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2013 05 24, 11:48)
MB tai labiausiai džiaugiasi šiuo nivea, nedaro "šlapių" plaukų,tiesiog išlaiko juos taip kaip reikia.
Man ši priemone labai riebalavo plaukus..
QUOTE(cindy @ 2013 06 05, 18:52)
Nieko geriau už šį nerandu Pabaigiau antrą butelį, galvoju pabandysiu kažką naujo, ogi rezultato norimo negaunu, teks grįžti vėl prie to paties Itin gerai fiksuoja.
Pritariu, pats geriausias lakas Išties puikiai fiksuoja. Ir kaina nedidelė
QUOTE(fatimoosia @ 2013 06 05, 23:02)
Norint idegti (jeig šito sieki) galima naudoti joda su aliejumi sumaisyta.
Tik labai atsargiai, nes padauginus jodo - kūnas bus dryžuotas!
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 05 14, 22:44)
Yra Kaune, adreso tiksliai nepamenu, prie "Vitebsko" IKI parduotuvės, lukšio g.
tušas mano jau gerokai į pabaigą buvo,užsukau į šia parduotuvę ir su gera akcija nukoviau rinkinuką šį tušą,labai geras mano blakstienos jį priėmė į draugus nes labai šeip išrankios nebetkokia košė jas užriečia ir šepetukas patiko naujoviškas ir akių makiažo valiklį,nu žiauriai patenkinta,rinkinuko kaina 9,89lt. tušas atskirai ~15 būtų,valiklis ~ 10 virš,tai vat kam reikia bėkit pirkti
QUOTE(Orestes @ 2013 06 06, 00:06)
Pritariu, pats geriausias lakas Išties puikiai fiksuoja. Ir kaina nedidelė
O neriebaluoja sis lakas plauku? Nesmirda? Nes as ji matydavau bet vis pabijodavau nusipirkti
QUOTE(fatimoosia @ 2013 06 07, 12:25)
O neriebaluoja sis lakas plauku? Nesmirda? Nes as ji matydavau bet vis pabijodavau nusipirkti
Man plaukų neriebalavo ir kvapas tikrai nėra bjaurus Dabar turiu kažkokį, tai, kai pasipurškiu nekvėpuoju, nes kvapas bjaurus
QUOTE(fatimoosia @ 2013 06 07, 13:25)
Na man kvapas tikrai nebuvo iš pačių geriausių Bet jaučiasi tik purškiant, nuo plaukų tikrai neneša O dėl riebalavimo - man dėl to nekilo problemų (nors jau labai seniai buvo laką užpurškus ant plaukų, stengiuosi nenaudoti tokių priemonių). Pamenu jį iššukavus plaukai kaip tik labai purūs būdavo. Pabandykit, ne karvę kainuoja, man tikrai buvo daug geresnis už visus Garnier ar L'Oreal