Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Juxt @ 2013 05 25, 22:26)
user posted image
nieko kol kas geriau neradau smile.gif

Aha, seniau esu jį turėjusi - dar buvo kitoje pakuotėje. Nusipirkau šitos serijos dezodoruojantį, minkštinantį kojų kremą. Jeigu nepagelbės, reiks vėl nusipirkti jūsų patartą. 4u.gif
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 27, 13:55)
Kur jį perkate  bigsmile.gif

Mačiau "Droge", "Maximoj", "Eurovaistinėj".
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 27, 17:41)
Aha, seniau esu jį turėjusi - dar buvo kitoje pakuotėje. Nusipirkau šitos serijos dezodoruojantį, minkštinantį kojų kremą. Jeigu nepagelbės, reiks vėl nusipirkti jūsų patartą. 4u.gif

O kokį dabar nusipirkote? 4u.gif

Mačiau "Droge", "Maximoj", "Eurovaistinėj".

Ačiū 4u.gif kiek jis maždaug kainuoja? Įsigijau Dr.+ kremą kojoms, bet jis nelabai padeda, o Shol brangoki taigi ieškau alternatyvos...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 27, 09:51)
O man patiko prausiklis ir tonikas, ypač tonikas, pirkau jau kelis kartus ir dar pirksiu (kremai tai man nelabai..)  4u.gif

man kremai patiko nes labai lengvi, mano riebiai odai uztenka, nes tie visi gydantys kur buna, tai man tik dar labiau suaktyvina riebalines liaukas, del to oda labiau blizga ir kemsasi. o siti lengvai padrekina, nepalieka riebumo, oda nesikemsa. anksciau naudojau naturos siberikos kremus riebiai odai, tai sitie man labai panasus tik pigesni thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri klaipėdietė žino ar pas mus galima kur rasti tokio tipo Agafjos balzamų? Konkrečiai domina išbandyt su eukaliptu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 05 27, 22:09)
Gal kuri klaipėdietė žino ar pas mus galima kur rasti tokio tipo Agafjos balzamų?

Mano mama klaipėdietė pernai visur ieškojo, niekur nerado, vežiau jai iš Vln 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 27, 12:55)
Kur jį perkate  bigsmile.gif

Dabar kaip tik jam Droge nuolaida -10,49 kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 27, 18:57)
Ačiū  4u.gif kiek jis maždaug kainuoja? Įsigijau Dr.+ kremą kojoms, bet jis nelabai padeda, o Shol brangoki taigi ieškau alternatyvos...

Kainuoja lyg apie 13Lt g.gif, jei neklystu. Gal kai kur ir daugiau.
Dabar visai kosmetikai ir kūno priežiūros priemonėms "Maximoje" taikoma 30 proc. nuolaida. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 gegužės 2013 - 10:14
QUOTE(No_Angel* @ 2013 05 28, 08:27)
Dabar kaip tik jam Droge nuolaida -10,49 kainuoja  4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2013 05 28, 10:47)
Kainuoja lyg apie 13Lt  g.gif, jei neklystu. Gal kai kur ir daugiau.
Dabar visai kosmetikai ir kūno priežiūros priemonėms "Maximoje" taikoma 30 proc. nuolaida. 4u.gif

dėkoju wub.gif
Atsakyti
Parekomenduokite, prašau, NENUPLAUNAMĄ plaukų balzamą ar kondicionierių. Gali būti tepamas ar purškiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 06 02, 10:10)
Parekomenduokite, prašau, NENUPLAUNAMĄ plaukų balzamą ar kondicionierių. Gali būti tepamas ar purškiamas smile.gif

pažiūrekit baltarusiškus eurokose, tikrai verti demesio ir ju ten pasirinkimas geras, aš eile metu naudoju su kašimiru del kvapo, dvišazi alia professional, dabar nupirkau nuo slinkimo labai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
Koki naudojote su kasmiru? gal galite ideti foto?
Atsakyti
Išbandžiau Eveline liniją su orchidėja

user posted image

Micelinis vandenukas - naudoju vietoje toniko, gerai valo odą, drėkina, sudėtyje yra hialuruono rūgšties.

Vėsinantis paakių gelis - nejaučiu vėsinimo, tačiau gelis labai gerai drėkina odą, mažina patinimus, man atrodo, kad net ir raukšles mažina tongue.gif (arba veikia saviįtaigos efektas biggrin.gif ), greitai įsigeria, tinka kaip nakčiai, taip ir dienai, man tai vienas geriausių pastarojo meto paakių produktų smile.gif

Naktinis kremas - labai malonus ir taip pat man puikiai tikęs produktas, labai gerai drėkina odą, įsigeria vidutiniškai, rekomenduočiau tik sausai odai, kitiems tipams gali pasirodyti per riebus ir per sunkus.. Skaniai kvepia, man nepatinka tik atsukamas indelis.

Taip pat išbandžiau dvifazį makiažo valiklį, nors tokio tipo produktų nenaudoju (makiažą valau prausikliais su vandeniu), gavau dovanų ir visgi išbandžiau. Ir ką, patiko - labai gausų tamsų makiažą valo akimirksniu, tiesa, palieka aliejinį riebumą, bet šiaip labai malonus ir komfortiškas, gali būti, kad jis pakeis mano požiūrį į makiažo valymą rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti