Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Rutytis @ 2013 05 19, 11:28)
Man Eveline patiko ir tiko,labai gerai nuvalo makiaza,drekina,negrauzia akiu,nes mano visi bandyti tonikai man grauze  rolleyes.gif  labai si giriu ir perku jau lygtai 3ar4  g.gif

aš kitų net nebandžius, bet jau ir nenoriu bandyti. Naudoju Eveline taip pat, tik riebiai odai, puikiai valo makiažą, akių negraužia, gerai drėkina ir nekelia spuogų.
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 05 17, 19:12)
net nežinau man lirene tiko tobulai , o bioderma dbr naudoju na jokio skirtumo nejaaučiu veidui , man net lirene gal labiau patiko  g.gif

Jei būnu pasidažius vien tušu, tai dar normaliai. Bet jei dar ir šešėliais, tai tada išmozoja viską aplink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 20, 09:30)
Jei būnu pasidažius vien tušu, tai dar normaliai. Bet jei dar ir šešėliais, tai tada išmozoja viską aplink  doh.gif

viskas aišku , aš šešėlių nenaudoju ax.gif
Atsakyti
dabar kol maximoj nuolaidos, patarkit man akių valiklį ir veido prausiklį kokį nebrangų. Eveline akims dairiausi,bet nemačiau g.gif jei nieko nerasiu, eisiu į eurokos ieškot,gal ko rusiško g.gif
O nusipirkau eveline 3d slim raudoną, oi kaip kaista lašiakai bigsmile.gif žiemą bus geras pasišildymo būdas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 05 21, 23:01)
dabar kol maximoj nuolaidos, patarkit man akių valiklį ir veido prausiklį kokį nebrangų. Eveline akims dairiausi,bet nemačiau g.gif  jei nieko nerasiu, eisiu į eurokos ieškot,gal ko rusiško g.gif
O nusipirkau eveline 3d slim raudoną, oi kaip kaista lašiakai bigsmile.gif  žiemą bus geras pasišildymo būdas lotuliukas.gif

aha nuo eveline raudono oho kaip kaista , bet mane erzint tas vėliau pradėjo.. sutepiau didžiausią pakuotę ir vis dėl to šaldantį pirksiu kai reikės , nes is man malonesnis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ar kas bandėt Dr. Sante cucumber kosmetiką? ax.gif ax.gif ax.gif Gal galit pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 05 21, 23:01)
dabar kol maximoj nuolaidos, patarkit man akių valiklį ir veido prausiklį kokį nebrangų. Eveline akims dairiausi,bet nemačiau g.gif  jei nieko nerasiu, eisiu į eurokos ieškot,gal ko rusiško g.gif
O nusipirkau eveline 3d slim raudoną, oi kaip kaista lašiakai bigsmile.gif  žiemą bus geras pasišildymo būdas lotuliukas.gif

Rekomenduočiau geriau Martinoj pažiūrėt, ten geras pasirinkimas ir kokybė pvz Dr. Sante nepalyginamai geresnė, nei maximinių brendų 4u.gif Ir pigiau atsieis, nei Maximoj su nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Sakot dr. sante neblogas pasirinkimas? Aš kaukę-scrubą kolkas tik bandau, patinka kvapas, o ir užteks jaučiu ilgam ax.gif apie sudėtį ne ką teišmanau, bet atrodo pusė velnio. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti gerą pėdų kremą, kuris reguliuotų prakaitavimą? 4u.gif
Atsakyti
Aš ir ieškau kokio kūno scrubo, tokio šiurkštesnio ir kad rasčiau kokiam Droge ar Martinoje įsigyti. Gal kas ką pakoremenduotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 22, 12:48)
Rekomenduočiau geriau Martinoj pažiūrėt, ten geras pasirinkimas ir kokybė pvz Dr. Sante nepalyginamai geresnė, nei maximinių brendų  4u.gif Ir pigiau atsieis, nei Maximoj su nuolaida  4u.gif

tai va,kad ta martina man kitam miesto gale, kur niekada nevažiuoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 05 22, 18:17)
Aš ir ieškau kokio kūno scrubo, tokio šiurkštesnio ir kad rasčiau kokiam Droge ar Martinoje įsigyti. Gal kas ką pakoremenduotų  smile.gif

Mano paskutinis favoritinis pirkinys,sau naudoju antra dezute,visas drauges apdovanojau smile.gif kvapas dieviskas,ypac kas kavute megsta smile.gif
Atsakyti