Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Sinceraaa @ 2013 05 14, 22:44)
Yra Kaune, adreso tiksliai nepamenu, prie "Vitebsko" IKI parduotuvės, lukšio g.

ačiū. google nedavė šio adreso. bandysiu savaitgali ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 15, 10:52)
ačiū. google nedavė šio adreso. bandysiu savaitgali ieškoti  bigsmile.gif

Lengva surasti, tarp vaistinės ir KIKA parduotuvės, atsistoji priešais IKI ir matosi nuo gatvės pusės smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 05 15, 09:55)
Lengva surasti, tarp vaistinės ir KIKA parduotuvės, atsistoji priešais IKI ir matosi nuo gatvės pusės  smile.gif .

dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 14, 22:41)
Aišku, gaila šios parduotuvės nėra Kaune sad.gif Jau matau kaip prasisukčiau ten....

2 Martinos Kaune, be minėtos prie buv. Vitebsko dar Krėvės pr priešais mažą Maximą 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų rekomenduoti nebrangų toniką, ar kremą, kuris sulaikytų veido blizgesį, kuris atsiranda dienos bėgyje T zonoje? 4u.gif
Atsakyti
Ateinu papeikti lirene miceliarinio vandens. Ilgeliau panaudojus kemsa poras (sudeties nepaziurejau,neaisku kas tiksliau), o ir valo tikrai prastokai.
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2013 05 16, 23:40)
Ateinu papeikti lirene miceliarinio vandens. Ilgeliau panaudojus kemsa poras (sudeties nepaziurejau,neaisku kas tiksliau), o ir valo tikrai prastokai.

ačiū, kaip tik norėjau pirkti, jūsų komentaras labai laiku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2013 05 16, 23:40)

drinks_cheers.gif Aš su juo tik akių makiažą valau, bet siaubas, o ne valiklis. Nežinau, kodėl jį lygina su Biodermos vandeniu, nes man jie visiškai skirtingi. blogiausia, kad valantis visą tušą išmozoją aplink akis ir normaliai nenuvalo. doh.gif
Atsakyti
Keista, kad Lirene micelinis vanduo netinka akims kai kam smile.gif Man tai labai puikiai viskas nusivalo smile.gif Aišku, ne Bioderma, bet kažkas į tą pusę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 05 17, 18:57)
Keista, kad Lirene micelinis vanduo netinka akims kai kam smile.gif Man tai labai puikiai viskas nusivalo smile.gif Aišku, ne Bioderma, bet kažkas į tą pusę biggrin.gif

net nežinau man lirene tiko tobulai , o bioderma dbr naudoju na jokio skirtumo nejaaučiu veidui , man net lirene gal labiau patiko g.gif
Atsakyti
Mergaites, ka isbandet ir tikrai pasiulysite apsaugai nuo saules?
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2013 05 16, 22:40)

Man Eveline patiko ir tiko,labai gerai nuvalo makiaza,drekina,negrauzia akiu,nes mano visi bandyti tonikai man grauze rolleyes.gif labai si giriu ir perku jau lygtai 3ar4 g.gif

user posted image
Atsakyti