Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Giriu Eveline tušą Celebrity

user posted image

Šepetėlis patogus, silikoninis, mėgstu tokią formą. Tušas dažo riebiai, ryškiai, šiek tiek ilgina, gerokai storina, bent kol naujas - netrupa. Lyginant su mano mėgstamiausiu Eveline Volumix Fiberlast sidabriniu - mažiau ilgina, labiau storina, šiek tiek gali sulipinti blakstienas, bet atsargiai dažant to neatsitinka. Pirkau Martinoje, kaina 13 lt, dovanu duoda makiažo valiklį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 gegužės 2013 - 07:48
Noriu labai pagirti Eveline Pro Young kremą (rinkausi tą, kuris skirtas matiniam efektui suteikti).
Labai patinka, be galo skalsiai naudojasi, itin greitai susigeria, nepalieka jausmo, kad veidas teptas kremu. Beveik savaitę naudoju - nė vieno naujo spuogo, tai turbūt tikrai porų nekemša (nes manoji iškart sureaguoja, jei koks gaminys nepatinka).
user posted image
Atsakyti
[quote=dontstop,2013 05 11, 07:48]
Giriu Eveline tušą Celebrity

user posted image

kiek jis kainuoja, aciu
Atsakyti
QUOTE(Sumati @ 2013 05 11, 12:50)
kiek jis kainuoja, aciu

2 žinutėmis aukščiau yra kaina 4u.gif
Atsakyti
Man patiko Belitos dušo žele su alyvuogėm. Labai skaniai kvepia, didelis kiekis, nebrangi. Sausinimo nepastebėjau, bet aš po dušo visad tepuosi kremu.
user posted image
Atsakyti
body, kur pirkote ir kiek kainavo? ar putoja?
Papildyta:
QUOTE(Minthe @ 2013 05 11, 10:53)
Noriu labai pagirti Eveline Pro Young kremą (rinkausi tą, kuris skirtas matiniam efektui suteikti).
Labai patinka, be galo skalsiai naudojasi, itin greitai susigeria, nepalieka jausmo, kad veidas teptas kremu. Beveik savaitę naudoju - nė vieno naujo spuogo, tai turbūt tikrai porų nekemša (nes manoji iškart sureaguoja, jei koks gaminys nepatinka).
user posted image

tie patys klausimai: kur pirkote ir kiek kainuoja?
Atsakyti
S.O.S. Kur klaipedoje gauti ruda essence gelini akiu pravedima doh.gif Bige nera, Akropolyje nera, Grandus nera... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2013 05 14, 20:07)
S.O.S. Kur klaipedoje gauti ruda essence gelini akiu pravedima  doh.gif Bige nera, Akropolyje nera, Grandus nera... doh.gif

Aš ėmiau Catrice, bet jis toks tarpinis tarp juodo ir rudo ir dar pilko. Labai tamsi spalva su truputį blizgesio, bet nepastebimai. Gal ir jums tiks Catrice? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 13, 13:18)
tie patys klausimai: kur pirkote ir kiek kainuoja?

Pirkau Martinoje, kaina nesiekia 15 Lt. Pirkau su akcija, tai sumokėjau 13 su centais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2013 05 14, 21:52)
Pirkau Martinoje, kaina nesiekia 15 Lt. Pirkau su akcija, tai sumokėjau 13 su centais  4u.gif

Aišku, gaila šios parduotuvės nėra Kaune sad.gif Jau matau kaip prasisukčiau ten....
Atsakyti
Yra Kaune, adreso tiksliai nepamenu, prie "Vitebsko" IKI parduotuvės, lukšio g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinceraaa: 14 gegužės 2013 - 21:45
mergonos koki gera akiu tusa pasiulytumet? 4u.gif
Atsakyti