Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Title @ 2013 02 07, 00:39)
O kaip tie eveline lūpdažiai? rolleyes.gif

Man visai patiko. Lupu nesausina. Pirkau neutraliasne spalva.
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 02 07, 01:39)
O kaip tie eveline lūpdažiai? rolleyes.gif

Man pagal kokybę labiau patiko Eveline Celebrities, bet neblogi ir Aqua Platinum. Bet daugiau nepirkčiau - yra daug geresnių alternatyvų už panašią kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 02 07, 16:35)
Man pagal kokybę labiau patiko Eveline Celebrities, bet neblogi ir Aqua Platinum. Bet daugiau nepirkčiau - yra daug geresnių alternatyvų už panašią kainą  ax.gif

Gal galit pasidalinti kokių? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ventus: 07 vasario 2013 - 14:54
QUOTE(dontstop @ 2013 02 07, 14:35)
Man pagal kokybę labiau patiko Eveline Celebrities, bet neblogi ir Aqua Platinum. Bet daugiau nepirkčiau - yra daug geresnių alternatyvų už panašią kainą  ax.gif

o gal zinot ar yra Eveline lupdaziu nudiniu spalvu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2013 02 07, 15:54)
Gal galit pasidalinti kokių?  4u.gif

Essence, Catrice man labiau patinka 4u.gif

QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 07, 16:56)
o gal zinot ar yra Eveline lupdaziu nudiniu spalvu? g.gif

Savuosius Eveline lūpdažius aš pirkau dar vasarą, tuo metu bent Kauno Vitebsko Martinoje nudinių atspalvių tikrai nebuvo, bet gal vėliau užvežė 4u.gif Visumoj atspalvių gama man pasirodė specifinė, ne mano skonio, neutralių atspalvių nedaug buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 02 07, 16:01)
Essence, Catrice man labiau patinka  4u.gif
Savuosius Eveline lūpdažius aš pirkau dar vasarą, tuo metu bent Kauno Vitebsko Martinoje nudinių atspalvių tikrai nebuvo, bet gal vėliau užvežė  4u.gif  Visumoj atspalvių gama man pasirodė specifinė, ne mano skonio, neutralių atspalvių nedaug buvo  4u.gif

na as ir Martinoj Vitebsko esu ziurejus, bet tikrai nemaciau grazesniu spalvu, kaip jus sakot, visos "specifines". galvoju paklausiu, gal netycia kitur didesnis pasirinkimas tu atspalviu, bet gal ir nelabai ir yra 4u.gif reiks pasiziureti essence ar catrice. o jie nesausina lupu?
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 07, 17:04)
na as ir Martinoj Vitebsko esu ziurejus, bet tikrai nemaciau grazesniu spalvu, kaip jus sakot, visos "specifines". galvoju paklausiu, gal netycia kitur didesnis pasirinkimas tu atspalviu, bet gal ir nelabai ir yra 4u.gif reiks pasiziureti essence ar catrice. o jie nesausina lupu?

Man visai nesausina, bet kaip nekeista, atsiliepimuose SM nuolat būna pasisakymų, kad kažkam sausina.. Tad viskas individualu matyt smile.gif
Atsakyti
Kad jau prakalbom apie Eveline, norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis neseniai išbandytus produktus smile.gif

Jų naujovė BB kremas riebiai/mišriai odai

user posted image

esu turėjus ir jų pirmą BB kremo versiją sausai/normaliai odai, tai galiu teigti, kad šis man patiko labiau, nors ir aną gyriau. Matizuojančiu aš jo nepavadinčiau, pvz užtepus sausą matinę pudrą matiškumas būna daug didesnis, jeigu galima taip pasakyti biggrin.gif Užtepus šio produkto norisi nusiplauti rankas ir ant veido lieka kažkiek riebumo, bet mažiau, nei po ano BB. Šio malonesnis kvapas, lyg melionų, taip pat kvepia kai kurie jų veido kremai (Hyaluron, Eco serijų). Šis BB nemaskuoja, bet sulygina veido spalvą. Aš testavau tamsų atspalvį (iš viso yra 2 atspalviai, šviesus ir tamsus), kuris man idealiai tiko. Turiu pridurti, kad mano oda sausa, po apačia tepu drėkinamąjį dieninį veido kremą (taip pat Eveline). Kasdien neplanuoju naudot, labiau ypatingom progom..

Maskuoklis - pieštukas

user posted image

Susidomėjau šiuo produktu, nes skaičiau irecommend puslapyje, kad jis gali tikti ir paakiams. Na ką, jis tikrai gerai maskuoja tamsius paakius, nepabrėžia raukšlelių, dienos bėgyje nesubėga (bent ant mano sausos odos). Deja, jų atspalviai man per šviesūs (iš viso yra 3 atspalviai, šviesus, tamsus į gelsvumą, tamsus į rausvumą, testavau antrą). Palyginimui, man labiau patiko jų skystas konsileris, ir atspalvis labiau tiko, ir atrodo paakiuose natūraliau smile.gif

Pravedimas - flomasteris

user posted image

Geras pravedimas, labai pigmentuotas, patogus, puikiai laikosi, lengvai nusiplauna. Lyginant su prieš tai turėtų analogišku Essence - pranašesnis. Tiesa, jo galiukas ne toks plonas, kaip Essence, tad ploną liniją brėžti gali būti ne visai patogu...

Tušas Volumix Fiberlast auksinis

user posted image

Pritariu Xde, nepatogus šepetėlis. Mano trumpas, retas blakstienas lipina, dažo voką. Bet, įsukau šepetėlį nuo jau pasibaigusio sidabrinio Volumix Fiberlast, ir turiu puikų tušą smile.gif
Papildyta:
Ir dar porą žodžių apie kremus, naudoju dar neseniai, todėl įspūdžiai pirminiai...

user posted image

Drėkinamasis dieninis kremas nuo 30 metų

Pliusai:
tikrai drėkina - išsausėjusius šerpetojančius plotus sutvarkė per 2 - 3 dienas
skaniai kvepia, lyg melionais
komfortiškas, malonios tekstūros
greitai įsigeria
nepalieka riebumo, lipnumo, plėvelės efekto
yra SPF

Minusai:
labai nemėgstu tokio tipo pakuotės
manau, kad jis gali tikti tik sausai odai

Visumoj - regis, man šis kremas tiko, taip pat norėčiau pridurti, kad man jis patiko labiau, nei Hyaluron serijos.

paakių kremas nuo raukšlių

user posted image

Šis kremukas visai pigutis, su nuolaida mokėjau ~4 lt. Nieko rimto kas liečia raukšlių lyginimą iš jo nesitikiu, tačiau drėkina jis puikiai smile.gif Komfortiškas, greitai įsigeria, ryte galima iškart tepti šešėlius biggrin.gif Mano jautrūs vokai, nemažai kremų netinka, alergizuoja, tačiau iš Eveline tiko visi bandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 02 04, 22:23)
Aš mačiau, kad kaina buvo 24 lt. Bet irgi daug pasirodė, o po to gailėjausi, kad nepirkau  biggrin.gif
35 litai, jau būtų nenormali kaina už tokį daiktą.

gali būti, kad ir supainiojau ką blush2.gif Bet prisimenu tik, kad pagalvojau, kad nesviekai brangu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 07 vasario 2013 - 22:34
Sveikos visos.smile.gif

As antra karta i sia tema griztu su tuo paciu klausimu-apie plauku serumus/aliejus ir pan. produktus.smile.gif

Pastaraji karta vienai narei parekomendavus uzsikabinau ant Loreal exraordinary oil,taciau efektas buvo labai laikinas,o ir pati kaina ne labai telpa i pigios kosmetikos remus.

Gal koki galit dar pasiulyti?Gal esat bandziusios Rasos aliejuka?(nes kazko panasaus ieskau,o is akies nesinori pirkti..)

g.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 02 09, 11:03)
Gal esat bandziusios Rasos aliejuka?(nes kazko panasaus ieskau,o is akies nesinori pirkti..)

turėjau,bet antrą kartą nepirkčiau.Kai kas giria biosilk aliejų.Nepigus jis,bet mažiausias kiekis yra ~12-14 lt.pabandymui.Tačiau esu skaičiusi ir neigiamų atsiliepimų.
O šiaip visi aliejai,kurių sudėties pagrinde yra silikonai,tik laikino efekto.Prieš perkant,skaitykite sudėtį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 02 09, 12:03)
Sveikos visos.smile.gif

As antra karta i sia tema griztu su tuo paciu klausimu-apie plauku serumus/aliejus ir pan. produktus.smile.gif

Man patiko:

1. Revivor serumas galiukams

user posted image

labai veiksmingai suklijuoja galiukus pusdieniui, maloniai kvepia, visiškai neriebina plaukų. Daugiau nesu atradus nei vienos tokio tipo priemonės, kuri visiškai neriebintų. Šios priemonės perdozuoti tiesiog neįmanoma mirksiukas.gif Aš tepu po kelis kartus per dieną. Efektas kosmetinis, sudėtyje silikonai.

2. Dr. Sante skystas šilkas plaukams

user posted image

Poveikis kaip ir Revivor, tačiau visgi reiktų gerai atitaikyti kiekį, nes užtepus per daug suriebina plaukus. Man užtenka tiesioginio to žodžio prasme lašo mirksiukas.gif Tačiau vieną lašelį gerai paskirstyti per visus galiukus sudėtinga, reikia įgusti. Užtat naudotis patogiau būtų Revivor serumu. Šis šilkas taip pat maloniai kvepia. Suklijuoja galiukus visai dienai 4u.gif

3. Purškaliukai Revivor ir Bielita

user posted image user posted image user posted image

iš principo, tai tie patys silikonai, tik skysti ir su purškikliu. Visos 3 priemonės bet ant mano plaukų duoda panašų rezultatą. Reikia dozuoti, kitaip riebina. Naudojant kasdien teks dažniau plauti galvą biggrin.gif Geriau purkšti po plovimo, ant drėgnų plaukų, iškart iššukuoti plaukus, taip geriau pasiskirsto ir mažiau riebina. Aš purškiu ne tik ant galiukų, o daugmaž per visą ilgį.

4. Čistaja linija fitonuoviras

user posted image

Iš visų bandytų nenuplaunamų purškiamų priemonių šis nuoviras man tiko labiausiai, nes jis visiškai neriebina smile.gif Perdozuoti neįmanoma smile.gif Purškiu kasdien ir pagal poreikį kartais kelis kartus per dieną. Labai gerai formuoja šukuoseną. Tačiau šita priemonė yra ir pati lengviausia iš minėtų, besipučiantiems, garbanotiems plaukams gali nebūti jokio poveikio.

5. Purškikliai galvos odai - Domašnij doktor

user posted image

išbandžiau kelis skirtingų rūšių ir apsistojau ties šitu, nes jis mažiausiai riebina. Paprastai purškiu tą dieną, kai plaunu galvą, likus pusdieniui/kelioms valandoms iki plovimo. Naudojant kasdien visgi riebina. Reguliariai naudojant labai veiksmingai stabdo plaukų slinkimą, plaukai auga greičiau 4u.gif

Tuoj atsikvėpsiu ir parašysiu dar apie aliejus biggrin.gif

Atsakyti