Kad jau prakalbom apie Eveline, norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis neseniai išbandytus produktus
Jų naujovė BB kremas riebiai/mišriai odai
esu turėjus ir jų pirmą BB kremo versiją sausai/normaliai odai, tai galiu teigti, kad šis man patiko labiau, nors ir aną gyriau. Matizuojančiu aš jo nepavadinčiau, pvz užtepus sausą matinę pudrą matiškumas būna daug didesnis, jeigu galima taip pasakyti
Užtepus šio produkto norisi nusiplauti rankas ir ant veido lieka kažkiek riebumo, bet mažiau, nei po ano BB. Šio malonesnis kvapas, lyg melionų, taip pat kvepia kai kurie jų veido kremai (Hyaluron, Eco serijų). Šis BB nemaskuoja, bet sulygina veido spalvą. Aš testavau tamsų atspalvį (iš viso yra 2 atspalviai, šviesus ir tamsus), kuris man idealiai tiko. Turiu pridurti, kad mano oda sausa, po apačia tepu drėkinamąjį dieninį veido kremą (taip pat Eveline). Kasdien neplanuoju naudot, labiau ypatingom progom..
Maskuoklis - pieštukas
Susidomėjau šiuo produktu, nes skaičiau irecommend puslapyje, kad jis gali tikti ir paakiams. Na ką, jis tikrai gerai maskuoja tamsius paakius, nepabrėžia raukšlelių, dienos bėgyje nesubėga (bent ant mano sausos odos). Deja, jų atspalviai man per šviesūs (iš viso yra 3 atspalviai, šviesus, tamsus į gelsvumą, tamsus į rausvumą, testavau antrą). Palyginimui, man labiau patiko jų skystas konsileris, ir atspalvis labiau tiko, ir atrodo paakiuose natūraliau
Pravedimas - flomasteris
Geras pravedimas, labai pigmentuotas, patogus, puikiai laikosi, lengvai nusiplauna. Lyginant su prieš tai turėtų analogišku Essence - pranašesnis. Tiesa, jo galiukas ne toks plonas, kaip Essence, tad ploną liniją brėžti gali būti ne visai patogu...
Tušas Volumix Fiberlast auksinis
Pritariu Xde, nepatogus šepetėlis. Mano trumpas, retas blakstienas lipina, dažo voką. Bet, įsukau šepetėlį nuo jau pasibaigusio sidabrinio Volumix Fiberlast, ir turiu puikų tušą
Papildyta:Ir dar porą žodžių apie kremus, naudoju dar neseniai, todėl įspūdžiai pirminiai...
Drėkinamasis dieninis kremas nuo 30 metų
Pliusai:
tikrai drėkina - išsausėjusius šerpetojančius plotus sutvarkė per 2 - 3 dienas
skaniai kvepia, lyg melionais
komfortiškas, malonios tekstūros
greitai įsigeria
nepalieka riebumo, lipnumo, plėvelės efekto
yra SPF
Minusai:
labai nemėgstu tokio tipo pakuotės
manau, kad jis gali tikti tik sausai odai
Visumoj - regis, man šis kremas tiko, taip pat norėčiau pridurti, kad man jis patiko labiau, nei Hyaluron serijos.
paakių kremas nuo raukšlių
Šis kremukas visai pigutis, su nuolaida mokėjau ~4 lt. Nieko rimto kas liečia raukšlių lyginimą iš jo nesitikiu, tačiau drėkina jis puikiai
Komfortiškas, greitai įsigeria, ryte galima iškart tepti šešėlius
Mano jautrūs vokai, nemažai kremų netinka, alergizuoja, tačiau iš Eveline tiko visi bandyti