Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(j-urgit-a @ 2013 04 26, 17:37)
Kazkada labai seniai bandziau ta Kamill, bet man nepatiko.

Siuo metu man labai patinka sitas kremas Florena su bio-ramunelemis, visai netiketai ji isbandziau:

QUOTE(No_Angel* @ 2013 04 26, 18:47)
Aš žalią su alyvuogių aliejumi naudoju, tai irgi patinka - gerai drėkina ir geriasi, malonus kvapas  thumbup.gif

O kur Florena šiuo metu parduoda? ohmy.gif Anksčiau būdavo Rimi ir Eurokos, bet jau gerus pusę metų neberandu.
Florena su alyvuogėmis buvo pats geriausias turėtas mano rankų kremas, o jų nuo pigių iki brangesnių išbandžiau nemažai. Rasčiau dar — pirkčiau urmu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 16:49)

Gal kur akcija sioms priemonems? ax.gif kur pirkote?kokios kainytes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2013 04 26, 21:16)
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 16:49)

Gal kur akcija sioms priemonems? ax.gif kur pirkote?kokios kainytes? smile.gif

Prausikliui akcija Eurokose, kaina su nuolaida 10 lt su centais. Toniką pirkau Martinoje, kaina buvo 7,49, neprisimenu, ar tai pilna kaina, ar nuolaidinė mastau.gif
Atsakyti
Sveikos paneles ir moterytes.smile.gif

Pasidziaugsiu,kad Karoliniskese Martina tapo dvigubai didesne - buvusio ukio banko saskaita.xD
Ir kad ten kaip visad daug nuolaidu ir smagiu dalykeliu - kaip kad ekologiskos produkcijos skyrelis.

O dabar klausimas - apie micelini vandeni.
Zinoma bandziau BioDerma rozini - labai labai patiko.
Dabar bandau Eveline su orchidejomis - irgi visai neblogas,tik sudetis man jo, tokia perkrauta atrodo... Plius ketinu prisiauginti blakstienas, tad vengiu bet kokiu alieju pedsaku kosmetikoje.smile.gif

Koki dar micelini vandeni, ne toki brangu kai BioDermos vertetu isbandyti jautriai odai?smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko Lirene vandenukas

user posted image

Superinis, kaina apie 15lt man rodos, būna Eurokose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 04 27, 11:05)
Sveikos paneles ir moterytes.smile.gif

Pasidziaugsiu,kad Karoliniskese Martina tapo dvigubai didesne - buvusio ukio banko saskaita.xD
Ir kad ten kaip visad daug nuolaidu ir smagiu dalykeliu - kaip kad ekologiskos produkcijos skyrelis.

O dabar klausimas - apie micelini vandeni.
Zinoma bandziau BioDerma rozini - labai labai patiko.
Dabar bandau Eveline su orchidejomis - irgi visai neblogas,tik sudetis man jo, tokia perkrauta atrodo... Plius ketinu prisiauginti blakstienas, tad vengiu bet kokiu alieju pedsaku kosmetikoje.smile.gif

Koki dar micelini vandeni, ne toki brangu kai BioDermos vertetu isbandyti jautriai odai?smile.gif

Isbandykit Iwostin sensitia vandenuka, kaip tik jam nuolaida euro vaistinej. Man tai metu atradimas ir sakyciau identiskas biodermai tik kaina sis zymiai pigesnos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 04 25, 22:25)
Mano atradimas yra šis kremas:
Toobulas. Puikiai drėkina net ir labai sausą odą, įsigeria ir nelieka riebalo ant rankų (to jausmo negaliu pakęsti  doh.gif ). Gal nėra pats kvapniausias, man svarbiausia, kad netrenkia visiška sintetika  smile.gif

Neseniai nusipirkau ir aš šį, labai patinka, reikia visai nedaug, puikiai pasiskirsto, gerai drėkina, malonus, neįkyrus kvapas thumbup.gif
Atsakyti

Gal kas bandė raudoną- dažytiems plaukams- Live cleans šampūną?
Ar patiko?
Atsakyti
gal esat atradusios gerą drėkinantį kremą odai į normaliai sausai odai? ax.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus!
Butinai isandysiu abu.smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 04 26, 18:58)
O kur Florena šiuo metu parduoda?  ohmy.gif Anksčiau būdavo Rimi ir Eurokos, bet jau gerus pusę metų neberandu.
Florena su alyvuogėmis buvo pats geriausias turėtas mano rankų kremas, o jų nuo pigių iki brangesnių išbandžiau nemažai. Rasčiau dar — pirkčiau urmu. smile.gif

Aš Hypermaximos Eurokose pirkau, bet jau senokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 04 26, 18:58)
O kur Florena šiuo metu parduoda?  ohmy.gif Anksčiau būdavo Rimi ir Eurokos, bet jau gerus pusę metų neberandu.

Man parveze ji is Vokietijos. Kur pas mus rasti nezinau. Gal dar maximoje paziureti reiktu, ar Martinoje, ar droge, Svaros prekese g.gif
Atsakyti