Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dontstop @ 2013 04 23, 17:43)
Su šiuo lūpdažiu yra tik viena bėda - jis tirpsta kambario temperatūroj  unsure.gif  Arba man toks papuolė, bet galėjau laikyti tik šaldytuve, niekur nebuvo įmanoma su savim pasiimti..
Pagal kokybę man žymiai labiau patiko iš Celebrity serijos  4u.gif

As saviski pirkau jau senokai, turiu ji gal daugiau nei metai ir jis man neuvo aptirpes, tik kai susyla itin minkstai tepasi. Saldytuve nesu laikiusi. O gal jie per tiek laiko ir sudeti pakeite, nes maniskis sidariniam ipakavime, o dabar kaip matau yra jau juodame smile.gif Tik pavadinimas tas pats. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2013 04 22, 16:25)
tai ir tepkit užpakalį jei jums tinka ax.gif  klausimas buvo apie veidą,aš atsakiau kas man padeda, kai bus klausimas apie užpakalį  - turėsit ir jūs ką atsakyti ax.gif

As butent ir pasisakiau, kad jis veidui tikrai netinkamas mirksiukas.gif Net teciui, kuris siuo kremu kartais tepdavasi rankas (atidaviau nes veidui nei pro kur netiko) jas irgi pagrauzdavo. Argi geras kremas gali grausti paskirdusia oda?
O kada man pasisakyti nuspresiu pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 04 22, 14:57)
Na as dabar turiu naturos sibericos kremuka dienini jautriai odai. Kaina apie 30, o nepastebajau jokio pozityvaus poveikio. Pries tai turejau rasos drekinamaji kaina apie 23. Oda mano problemine, nei vienas normaliai nedrekina ir abu kemsa poras.
O himalaya maitinamasis tiesiog siaubuma. Tinka tepti, nebent uzpakaliui  biggrin.gif  doh.gif  Jeigu oda bus paskirdus ar panasiai, tai ja grauzia, veido isvis nerekomenduoju tepti smile.gif

man iš bandytų labiausiai patiko Iwostin sensitia drėkinamasis kremas. mano oda jautri, linkusi sausėti, dažnai pasitaikydavo šerpetojimų, bet pradėjus naudoti šį kremą visos bėdos dingo thumbup.gif parduodamas vaistinėse, kaina apie 20-23 Lt, bet dažnai jiems būna nuolaidos tai išeina apie 17-18 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 04 23, 18:58)
pirkau vilkpedeje prieš kelis psl rašiau tiksliai kur 4u.gif

Aciu! matyt buvau praleidus 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti kokį gerulį kremą rankoms? Užbaiginėju seną, o rankos tai kaip 70-metės panašiai, reik kvapnaus, bet veiksmingo daikto. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano atradimas yra šis kremas:

user posted image

Toobulas. Puikiai drėkina net ir labai sausą odą, įsigeria ir nelieka riebalo ant rankų (to jausmo negaliu pakęsti doh.gif ). Gal nėra pats kvapniausias, man svarbiausia, kad netrenkia visiška sintetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 04 25, 23:25)
Mano atradimas yra šis kremas:

user posted image

Toobulas. Puikiai drėkina net ir labai sausą odą, įsigeria ir nelieka riebalo ant rankų (to jausmo negaliu pakęsti  doh.gif ). Gal nėra pats kvapniausias, man svarbiausia, kad netrenkia visiška sintetika  smile.gif

Patinka ir man šitie kremai, dabar turiu violetinį kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
O man Kamill visai nepatiko unsure.gif
Čia aišku viskas individualu, bet man žymiai labiau patiko:
Natura siberica "kasdienis drėkinamasis"
Organic shop (visi)
Organic Therapy (šitas mėgstamiausias)
Planeta Organica(žalias, oranžinis)
100 receptov krasoty drėkinamasis
paskutinis bandytas - Barchatnye ručki Karalioškoji argana (bet būtent šis, nes kitų rūšių Ručki nepatiko)
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 04 26, 10:24)
Patinka ir man šitie kremai, dabar turiu violetinį kaip tik  thumbup.gif

Turiu ir aš violetinį, skirtą jautriai odai. Puikiai susigeria, toks lengvas wub.gif Šį nešiojuosi rankinėje, kai reikia greitai pasitepti ir kad dar greičiau susigertų. Kartosiu tiek žalią, tiek violetinį 4u.gif Mano mb tas žalias irgi atradimas, abu naudojam.
Atsakyti
Kazkada labai seniai bandziau ta Kamill, bet man nepatiko.

Siuo metu man labai patinka sitas kremas Florena su bio-ramunelemis, visai netiketai ji isbandziau:
user posted image

Galeciau ji palyginti su Caudalie vynuoginiu ranku kremu, kuris man irgi labai patiko, tik kaina didoka pastarojo. Lengvas, gerai geriasi, nepalieka riebios pleveles, bet gerai drekina rankas.
Atsakyti
Giriu Belkosmex toniką ir prausimosi putas iš serijos Hialuron+

user posted image user posted image

Parašyta, kad skirta visiems odos tipams, aš galiu pasakyti, kad sausai good.gif
Tonikas gerai valo, bet ir drėkinimas jaučiasi, sudėtis ne tuščia.
Prausiklis puikiai nuvalo net labai gausų makiažą, nesausina odos, labai gaivus ir malonus.

Kiti mano favoritai būtų, panašaus poveikio:

tonikai - Baikal Herbals, Rosa (Nevskaja kosmetika), Green style
prausikliai-putos - Organic Therapy, Zelenaja Apteka, Lactimilk
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2013 04 25, 17:10)
Gal galit parekomenduoti kokį gerulį kremą rankoms? Užbaiginėju seną, o rankos tai kaip 70-metės panašiai, reik kvapnaus, bet veiksmingo daikto.  bigsmile.gif

user posted image

man tai sitas labai geras. tik sunkoka rasti ji. buna MARTNOJE ir kai kuriuose EUROKOS. buna ir kitokiu kremu panasioj pakuoteje, bet man patiko butent tas "nematomos pirstines". gerai isigeria, minkstina, nepalieka riebalo ir kvepia skaniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2013 04 26, 17:37)
Kazkada labai seniai bandziau ta Kamill, bet man nepatiko.

Siuo metu man labai patinka sitas kremas Florena su bio-ramunelemis, visai netiketai ji isbandziau:
user posted image

Galeciau ji palyginti su Caudalie vynuoginiu ranku kremu, kuris man irgi labai patiko, tik kaina didoka pastarojo. Lengvas, gerai geriasi, nepalieka riebios pleveles, bet gerai drekina rankas.

Aš žalią su alyvuogių aliejumi naudoju, tai irgi patinka - gerai drėkina ir geriasi, malonus kvapas thumbup.gif
Atsakyti