jei kam idomu- oze eurokos wetnwild ispardavimas. pajamiau mega lenght ir mega protein tusu po 4lt su centais ir skysta ruda pravodke uz 5 zymiojo nars orgasm dupe'inio blusho nebuvo, bet yra nutty mono seselis (kazkurio is mac dupe'as) uz 6lt, triju spalvu paleciu nemazai like, lupdaziu ir blizgesiu visokiausiu
QUOTE(julkanos @ 2013 04 18, 07:45)
dedu google nuoroda ten daug foto
visada turiu šios baltarusiškus serumus, man pagrindinis pliusas kad sudietis kaip brangiu (net chemijos mažiau ) kaina iki 15lt ir pagrindinis kad mano riebiai odai tinka ir nekemša, tepu nekčiai po rugštiniu proceduru labai patinka su placenta ir su perlu ekstraktu, perku vilkpedes bazese bet manau butu ir eurokose
visada turiu šios baltarusiškus serumus, man pagrindinis pliusas kad sudietis kaip brangiu (net chemijos mažiau ) kaina iki 15lt ir pagrindinis kad mano riebiai odai tinka ir nekemša, tepu nekčiai po rugštiniu proceduru labai patinka su placenta ir su perlu ekstraktu, perku vilkpedes bazese bet manau butu ir eurokose
Tikrai labai geri serumai. Ir sudetis nebloga, ir kaina gera. Ir tikrai nekemsa poru kam aktualu. Yra eurokose.
QUOTE(Noir couture @ 2013 04 19, 22:52)
Tikrai labai geri serumai. Ir sudetis nebloga, ir kaina gera. Ir tikrai nekemsa poru kam aktualu. Yra eurokose.
Patvirtinu, ir aš tokį naudoju, po kremu
Merginos gyret esense tusa?◀gal galit priminti koki.?
QUOTE(Emanuel @ 2013 04 21, 10:18)
Merginos gyret esense tusa?◀gal galit priminti koki.?
Jau "pagedo" tas tušas... Dabar šios temos tope - Eveline Volumix Fiberlast sidabrinis (pati kartojau 3 kartus)
QUOTE(Thea! @ 2013 04 17, 22:36)
aš tai naturos sibericos kaukę nakčiai užsitepu, po kelių kartų man aptvarko tuos šerpetojimus. O kremą naudoju himalayja, maitinamąjį irgi visai patinka.
Na as dabar turiu naturos sibericos kremuka dienini jautriai odai. Kaina apie 30, o nepastebajau jokio pozityvaus poveikio. Pries tai turejau rasos drekinamaji kaina apie 23. Oda mano problemine, nei vienas normaliai nedrekina ir abu kemsa poras.
O himalaya maitinamasis tiesiog siaubuma. Tinka tepti, nebent uzpakaliui Jeigu oda bus paskirdus ar panasiai, tai ja grauzia, veido isvis nerekomenduoju tepti
QUOTE(I.J. @ 2013 02 06, 20:40)
Nu ka gi, dabar ir Droge atsirado Eveline dekorativines kosmetikos stendas. Siandien kaip tik viska deliojo merginos PC Europa Droge. Nupirkau Eveline Aqua platinum lupu dazus. Spalva 456. Kaina 8.99Lt Foto is interneto
Siaip kainos mazdaug tokios: tusai nuo 12-18lt, lupu dazai nuo 9-12lt, lupu blizgiai nuo 11-15lt. Daug prekiu buvo be kainu dar.
Siaip kainos mazdaug tokios: tusai nuo 12-18lt, lupu dazai nuo 9-12lt, lupu blizgiai nuo 11-15lt. Daug prekiu buvo be kainu dar.
As kazkada martinoj pirkau Evelines AQUA PLATINUM, svelniai perskinines spalvos (nerandu dabar taip greitai numeriuko) mokejau ar tai 5 ar 6 lt, zodziu juokinga kaina nes buvo lyg kazkoks ispardavimas. Tai galiu pasakyt, kad nuostabus lupdazis, Jis nesilaiko ilgai, bet neturi tu visokiu lipniu blizguciu ir perlamutru. Konsistencija maloni, nei lipni, nei per kieta, gana minkstai tepasi. Yra kartu ir matinis bet nera sausumo pojuciu, atvirksciai lupos tokios lyg dregnos butu. Man asmeniskai pagal patikima jis beveik nenusileidzia pupos lupdaziukui "natural chick". O kainu nera net ko lyginti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 04 22, 15:57)
O himalaya maitinamasis tiesiog siaubuma. Tinka tepti, nebent uzpakaliui
tai ir tepkit užpakalį jei jums tinka klausimas buvo apie veidą,aš atsakiau kas man padeda, kai bus klausimas apie užpakalį - turėsit ir jūs ką atsakyti
Aš va tokią salon professional kaukę naudoju parekomenduotą pardavėjos
http://fito-gor.com....deep_repair.jpg
Man kažkoks stebuklas Plaukai mano baisiai vėlėsi(pusę išraudavau šukuodama, tiesiog buvo nepakenčiama), jie ilgi, sausi ir stipriai nudegę, nuo dažymo blond Ir šiaip jie pučiasi visada, ištiesinus ilgai nesilaiko tas tiesumas dažniausiai O po šitos kaukės Kažkoks stebuklas, visai nesivelia, toki slidūs slidūs plaukai ir tas tiesumas daug ilgiau išsilaiko. Žodžiu rekomenduoju Kainavo kažkas apie 13 LT. Tiksliai nebeatsimenu. Pirkau Martinoje, Kaune
Reikės dar kažko iš šitos linijos kada pamėginti
http://fito-gor.com....deep_repair.jpg
Man kažkoks stebuklas Plaukai mano baisiai vėlėsi(pusę išraudavau šukuodama, tiesiog buvo nepakenčiama), jie ilgi, sausi ir stipriai nudegę, nuo dažymo blond Ir šiaip jie pučiasi visada, ištiesinus ilgai nesilaiko tas tiesumas dažniausiai O po šitos kaukės Kažkoks stebuklas, visai nesivelia, toki slidūs slidūs plaukai ir tas tiesumas daug ilgiau išsilaiko. Žodžiu rekomenduoju Kainavo kažkas apie 13 LT. Tiksliai nebeatsimenu. Pirkau Martinoje, Kaune
Reikės dar kažko iš šitos linijos kada pamėginti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 04 22, 17:21)
As kazkada martinoj pirkau Evelines AQUA PLATINUM
Su šiuo lūpdažiu yra tik viena bėda - jis tirpsta kambario temperatūroj Arba man toks papuolė, bet galėjau laikyti tik šaldytuve, niekur nebuvo įmanoma su savim pasiimti..
Pagal kokybę man žymiai labiau patiko iš Celebrity serijos
QUOTE(A_lika27 @ 2013 04 23, 19:44)
pirkau vilkpedeje prieš kelis psl rašiau tiksliai kur