Išbandžiau dar vieną Eveline naujovę
Nagų lakas 6in1 Total effect
Štai kokius 6 "efektus" žada gamintojas:
labai ilgai išliekanti spalva, net iki 10 dienų - ant mano nagų lakas laikosi 2-3 dienas, paskui pradeda luptis nuo galiukų;
profesionaliai atrodantis manikiūras - lakas išties dengiasi neblogai, tačiau būtina tepti 2, o geriau - 3 sluoksnius. Pirmas sluoksnis dengiasi dryžiais;
intensyvi nago regeneracija - negalėsiu įvertinti, nes deja po 6 dienų naudojimo turiu būtinai grįžti prie savo Umnaja emal stipriklių, per šį laikotarpį nešiojant vien Eveline laką nulūžo 5 nagai
nagų stiprinimas - bent ant mano nagų tokio poveikio nėra; užtepus kad ir 3 sluoksnius šio lako nagai nepasidaro kietesni, kaip po Umnaja emal, o nuosavi mano nagai deja popieriaus plonumo
veidrodinis blizgesys - blizga, bet ne kitaip, nei dauguma lakų
greitai džiūstanti formulė, antras sluoksnis išdžiūva per 60 sek - tikrai, džiūna lakas tiesiog akimirksniu
Spalvos pasirinkimas tik 3 variantai, raudona, bordo (?) ir nudinė rožinė, pasirinkau pastarąją.
Kaina 8,19 lt
Mano verdiktas būtų toks: kaip stipriklis deja ne kažkas, bet kaip tiesiog spalvotas lakas - pusė velnio. Spalva labai graži mano akiai, pliusas, kad taip greitai džiūva, tik laikosi labai jau trumpai
Tai, o ką daryt aš negaliu sau leisti kremo už 50LT pirkti... Taip ir vaikščiot apšerpetojusiai
aš tai naturos sibericos kaukę nakčiai užsitepu, po kelių kartų man aptvarko tuos šerpetojimus. O kremą naudoju himalayja, maitinamąjį irgi visai patinka.
QUOTE(dominica @ 2013 04 17, 17:13)
mano galva, pigi kosmetika tinka tik odai be jokiu problemu. kai turejau riebia dehidratavusia oda ir pabandziau margaritos kazkurias is antispuoginiu priemoniu - per pora menesiu atsirado dar ir seborejinis dermatitas. i margaritos puse daugiau neziuriu ir apskritai pigaus parduotuvinio sh (pradedant margaritom, baigiant lorealiais) ant veido netepu- ne mano probleminei odai kremus ir prieziuros priemones veidui perku tik vaistinese, nors ir ten visokiu cirku pasitaiko nusipirkt
O kam jūs skaitote šitą temą? , juk tai apie pigų sh..
QUOTE(AniMi @ 2013 04 17, 23:31)
Tai, o ką daryt aš negaliu sau leisti kremo už 50LT pirkti... Taip ir vaikščiot apšerpetojusiai
dedu google nuoroda ten daug foto
visada turiu šios baltarusiškus serumus, man pagrindinis pliusas kad sudietis kaip brangiu (net chemijos mažiau ) kaina iki 15lt ir pagrindinis kad mano riebiai odai tinka ir nekemša, tepu nekčiai po rugštiniu proceduru labai patinka su placenta ir su perlu ekstraktu, perku vilkpedes bazese bet manau butu ir eurokose
QUOTE(AniMi @ 2013 04 17, 23:31)
Man tai iš pigesnių labiausiai patiko Geomar ir AA veido kremai, perku Eurokose, o dažnai ir akcijų randu Šiaip viena pažįstama turi siaubingai problematišką ir jautrią odą, pleiskanoja nuolat ir raudonuoja, tai ji pradėjo naudoti va tokį neutrogeno kremą (jis ir veidui ir kūnui), tai žinokit susitvarkė, o ir skalsus labai (kaina apie 18 Lt)
Ačiū už patarimus Gal to serumo bus Martinoj ar kaip ta pardė vadinasi
Pas mane nerausta veidas, bet tai inkštirų juodų pilna, bet ir pleiskanoja tuo pačiu. Žodžiu nesamonė, o ne veidas pasižiūrėsiu kremukų, reikia vieną kitą išmėgint. Nepabandžius nesužinosiu
Pas mane nerausta veidas, bet tai inkštirų juodų pilna, bet ir pleiskanoja tuo pačiu. Žodžiu nesamonė, o ne veidas pasižiūrėsiu kremukų, reikia vieną kitą išmėgint. Nepabandžius nesužinosiu
QUOTE(Medlieva @ 2013 04 18, 07:09)
O kam jūs skaitote šitą temą? , juk tai apie pigų sh..
nes tema vadinasi 'pigi, bet ne prasta'. kazkuri is musu skaityt nemoka?
QUOTE(dominica @ 2013 04 18, 19:52)
nes tema vadinasi 'pigi, bet ne prasta'. kazkuri is musu skaityt nemoka?
, išmoksim..
Mane dabar pomidorais užmėtysit, bet nerandu aš geresnio būdo atsikratyti veido pleiskanojimo kaip muilo naudojimas vietoj pilingo . Nuprausiu tą veidą muilu, nutrinu tuos šerpetojimus, pasikremuoju, kad ir Margita, geriau, kad būt riebesnis, bet Nivea man netinka, tai dvi tris dienas jokių problemų
QUOTE(AniMi @ 2013 04 18, 16:45)
Ačiū už patarimus Gal to serumo bus Martinoj ar kaip ta pardė vadinasi
Pas mane tokia pati, probleminė oda ir spuogai ir šerpetojimai , tai vakare nusipraususi tepu Rasos kremu probleminei odai, čia nuo spuogų ir kai jis susigeria dar ką nors drėkinimui patepu. Man tinka Babuška Agafija veido serumas iki 35 m., nors serumai tepami prieš kremą, bet aš eiliškumą sukeičiau
Aš irgi turiu tą Belkosmex serumą, tai Babuškos man labiau patinka, geriau padrėkina, nes jis kaip skystas kremukas
Neseniai cia uzsiregistravau, bet jusu tema jau skaitau nuo neatmenamu laiku Tad pabandysiu pasidalinti savo patirtimi apie pigia kosmetika deja apie nuotrauku talpinimo specifika man dar tik pasvajoti
1) Belle Jardin veido sveitikliai atsukamose indeliuose. Anksciau turejau su graikiniais riesutais, dabar berods kazkas panasaus su abrikosais. Viena pirkau senai Martinoje, o kita Svaros prekese. Abu savo tekstura gan panasus, pati kosele kremine, visai neputojanti, o sveiciamuju daleliu nemazai ir jos pakankamai astrios. Bet man kazkodel geresni prisiminimai yra islike apie ta, su graikiniais riesutais Oda po ju lieka svelni, pakankamai neblogai pasalina visokius serpetojimus, man po jo net nelabai reikia kremo (oda misri, rieboka, kartais dehidratavusi). Deja su visu megstamu Cistaja linija negaliu palyginti, nes neteko bandyti
2) Medimix muiliukas (zalias). Prisiminimai patys geriausi, truputi sausindavo, bet kartais vistiek netepdavau kremo ir po kokiu 10min. tempimo jausmas praeidavo naudodavau nepastoviai, tad stebuklo su mano problematisku veidu nepadare, bet naudoti vistiek buvo malonu Dabar turi orandzines spalvos muiliuka (a la skaistinantis), tai apie skaistinanti poveiki dar negaliu kalbeti, nes naudoju nepastoviai Bet jausmas nusiprausus tiek su zaliu, tiek su orandziniu, yra panasus
Papildyta:
Teko bandyti Eveline tonalini krema, problematiskai odai. Kazkur skaiciai vienos forumietes nuomone, kad gerai maskuoja. Na man tai jis visaiskai nieko nemaskuoja, kaip prblematiskai odai jis tikrai per lengvas, o padengti ji storu sluoksniu labai sunku, nes nekaip issisklaido tada... Kad greiciau isnaudoti, maisau ji su Acnecolour'u, tada ir atspalvis juos sumaisius padorus gaunasi, ir lengviau pasiskirsto, ir kazkiek maskavimo atsiranda My Webpage
1) Belle Jardin veido sveitikliai atsukamose indeliuose. Anksciau turejau su graikiniais riesutais, dabar berods kazkas panasaus su abrikosais. Viena pirkau senai Martinoje, o kita Svaros prekese. Abu savo tekstura gan panasus, pati kosele kremine, visai neputojanti, o sveiciamuju daleliu nemazai ir jos pakankamai astrios. Bet man kazkodel geresni prisiminimai yra islike apie ta, su graikiniais riesutais Oda po ju lieka svelni, pakankamai neblogai pasalina visokius serpetojimus, man po jo net nelabai reikia kremo (oda misri, rieboka, kartais dehidratavusi). Deja su visu megstamu Cistaja linija negaliu palyginti, nes neteko bandyti
2) Medimix muiliukas (zalias). Prisiminimai patys geriausi, truputi sausindavo, bet kartais vistiek netepdavau kremo ir po kokiu 10min. tempimo jausmas praeidavo naudodavau nepastoviai, tad stebuklo su mano problematisku veidu nepadare, bet naudoti vistiek buvo malonu Dabar turi orandzines spalvos muiliuka (a la skaistinantis), tai apie skaistinanti poveiki dar negaliu kalbeti, nes naudoju nepastoviai Bet jausmas nusiprausus tiek su zaliu, tiek su orandziniu, yra panasus
Papildyta:
Teko bandyti Eveline tonalini krema, problematiskai odai. Kazkur skaiciai vienos forumietes nuomone, kad gerai maskuoja. Na man tai jis visaiskai nieko nemaskuoja, kaip prblematiskai odai jis tikrai per lengvas, o padengti ji storu sluoksniu labai sunku, nes nekaip issisklaido tada... Kad greiciau isnaudoti, maisau ji su Acnecolour'u, tada ir atspalvis juos sumaisius padorus gaunasi, ir lengviau pasiskirsto, ir kazkiek maskavimo atsiranda My Webpage
Apie plauku prieziuros priemones. Pradesiu nuo to, kad anksciau turedavau plaukus iki juosmens, dabar.. iki peciu Saknys riebios, galai sausi, besibanguojantys, pries pora savaiciu pradejau sviesinti sruogelemis. Kad nebutu geda pasirodyti viesumoje, privalau juos bent jau nuosirdiziai dziovinti fenu, o dar geriau ir tiesinti tiesintuvu Daugeli priemoniu turiu is seniau, tad naudodavau dar ir bunant ilgiems plaukams, naudoju ir dabar esant trumpaplauke
1) My Webpage Skystis glotninantis laukus pries dziovinant ar tiesinant. I sudeti ieina alkoholis. Pirktas Droge. Turbut kazkoks poveikis yra, nei kad visai nenaudojant, taciau stebuklu mano plaukams nedaro- esant dregmei jie vistiek garbanojasi, ilgainiui plaukai kazkaip susoka i tokias dideles sruogas ir nebera tokie graziai kentantys Efekto kaip po kirpyklos tikrai nesigauna
2) My Webpage Plauku standiklis Deive. Irgi nestebuklas, kazkiek fiksacijos gal ir suteikia, bet norint ilgalaikio grazaus plauku istiesinimo, o dar kad issilaikytu ir ekstremaliomis salygomis, tiketis neverta
3) Purskiamas skystis Osmo, jau kirpykline priemone, per akcija moketa 23lt. Kazkiek plauka suminkstina, kvepia maloniai, taciau velgi- nors tu ka, nu nesilaiko man tiesus plaukai, kaip po kirpyklos My Webpage
1) My Webpage Skystis glotninantis laukus pries dziovinant ar tiesinant. I sudeti ieina alkoholis. Pirktas Droge. Turbut kazkoks poveikis yra, nei kad visai nenaudojant, taciau stebuklu mano plaukams nedaro- esant dregmei jie vistiek garbanojasi, ilgainiui plaukai kazkaip susoka i tokias dideles sruogas ir nebera tokie graziai kentantys Efekto kaip po kirpyklos tikrai nesigauna
2) My Webpage Plauku standiklis Deive. Irgi nestebuklas, kazkiek fiksacijos gal ir suteikia, bet norint ilgalaikio grazaus plauku istiesinimo, o dar kad issilaikytu ir ekstremaliomis salygomis, tiketis neverta
3) Purskiamas skystis Osmo, jau kirpykline priemone, per akcija moketa 23lt. Kazkiek plauka suminkstina, kvepia maloniai, taciau velgi- nors tu ka, nu nesilaiko man tiesus plaukai, kaip po kirpyklos My Webpage