Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(AniMi @ 2013 04 16, 13:13)
Kokį kremą patartumėt riebiam, bet dehidratavusiam veidukui? verysad.gif Iš pigesnių?

"Margarita" gaivinamasis gelis su agurkais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2013 04 16, 14:02)
"Margarita" gaivinamasis gelis su agurkais  thumbup.gif

Tikriausia būna kokiose maximytėse? ax.gif O kaip sudėtis? Reikės išmėgint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 04 16, 14:14)
Tikriausia būna kokiose maximytėse?  ax.gif O kaip sudėtis?  Reikės išmėgint  thumbup.gif

Taip pat prisidedu prie rekomendacijos Margaritos gaivinamojo kremo su agurkais 4u.gif
Labai lengvas, greitai įsigeria į odą ir nepalieka riebaus blizgesio.
Šiaip mano oda labai jautri, bet šitas man tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 04 16, 14:14)
Tikriausia būna kokiose maximytėse?  ax.gif O kaip sudėtis?  Reikės išmėgint  thumbup.gif

Sudetis prasta, o ir linkes sudaryt plevele bei kimsti poras.
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2013 04 17, 10:59)
Sudetis prasta, o ir linkes sudaryt plevele bei kimsti poras.

Tai pasiūlykit ką nors, pigaus ir gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 04 17, 12:27)
Tai pasiūlykit ką nors, pigaus ir gero smile.gif

Pasiskaitykit temą, gal kažką išsirinksite. Rasti pigų ir gerą-užduotis ne iš lenviausių. rolleyes.gif

Norėjau pagirti Beauty Formulas Coconut shower and bath kūno prausiklį. Skaniai neįkyriai kvepia, nesausina, didelis kiekis, kainuoja centus.
http://3.bp.blogspot...dy Wash (2).JPG
Atsakyti
LIve clean kauke su argao aliejumi. Papigiai pirkau kazkurioje Eurokos parduotuveje, bet puiki. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 04 17, 11:38)
Pasiskaitykit temą, gal kažką išsirinksite. Rasti pigų ir gerą-užduotis ne iš lenviausių. rolleyes.gif

Norėjau pagirti Beauty Formulas Coconut shower and bath kūno prausiklį. Skaniai neįkyriai kvepia, nesausina, didelis kiekis, kainuoja centus.
http://3.bp.blogspot...dy Wash (2).JPG

SKaičiau temą, bet toks problematiškas veidas, riebus ir kartu dehidratvęs šerpėtojantis... Tikrai nenusimanau, nežinau kaip su ja tvarkytis ta prakeikta veido oda verysad.gif Ir šerpetoja, ir poros išsiplėtę... spuogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 04 17, 15:23)
SKaičiau temą, bet toks problematiškas veidas, riebus ir kartu dehidratvęs šerpėtojantis... Tikrai nenusimanau, nežinau kaip su ja tvarkytis ta prakeikta veido oda  verysad.gif Ir šerpetoja, ir poros išsiplėtę... spuogai  doh.gif

Ir aš tokią problemą turiu. Naudoju dieninį drėkinantį kremą Margarita, bet man jis nebepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 04 17, 12:41)
LIve clean kauke su argao aliejumi. Papigiai pirkau kazkurioje Eurokos parduotuveje, bet puiki.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Išvis Live clean plaukų priežiūros priemonės man stipriai besigarbanojantiems plaukams labai patinka thumbup.gif Šiuo metu naudoju purinantį šampūną ir balzamą garbanotiems plaukams, tai garbanos minkštos, lengvos, galima per jas pirštais braukšti, visai nesivelia ax.gif

dar Catrice antakių šešėliai man tobuli wub.gif esu bandžiusi ir brangiųjų Anastasia šešėlių, tai nei kiek jie nėra geresni, o ir Catrice šviesioji spalva mano antakiams tobulai tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2013 04 17, 14:41)
Ir aš tokią problemą turiu. Naudoju dieninį drėkinantį kremą Margarita, bet man jis nebepatinka  verysad.gif

Bet jau toks prav*las, o ne oda... Dar kai nieko neišmanai tai tikrai sunku kažkokias tinkamesnes priemones išsirinkti.... doh.gif Pradėjau naudot MEDIMIX, aišku negerai sausina, ebt spuogai gal apmažės. Nes kai iškyla vulkaniukai tai ohohoho doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 04 17, 14:23)
SKaičiau temą, bet toks problematiškas veidas, riebus ir kartu dehidratvęs šerpėtojantis... Tikrai nenusimanau, nežinau kaip su ja tvarkytis ta prakeikta veido oda  verysad.gif Ir šerpetoja, ir poros išsiplėtę... spuogai  doh.gif

mano galva, pigi kosmetika tinka tik odai be jokiu problemu. kai turejau riebia dehidratavusia oda ir pabandziau margaritos kazkurias is antispuoginiu priemoniu biggrin.gif- per pora menesiu atsirado dar ir seborejinis dermatitas. i margaritos puse daugiau neziuriu ir apskritai pigaus parduotuvinio sh (pradedant margaritom, baigiant lorealiais) ant veido netepu- ne mano probleminei odai rolleyes.gif kremus ir prieziuros priemones veidui perku tik vaistinese, nors ir ten visokiu cirku pasitaiko nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti