Sveikos merginos
Patarkit veiksmingas priemones skatinančias plaukų augimą
QUOTE(ventus @ 2013 04 14, 19:57)
ricinos aliejus, kosmetinis žibalas
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 14, 21:28)
ricinos aliejus, kosmetinis žibalas
Tik kad panaudojus tą ricinos aliejų, paskui galvą reikia plauti du ar net tris kartus iš kart
QUOTE(Medlieva @ 2013 04 14, 20:34)
Tik kad panaudojus tą ricinos aliejų, paskui galvą reikia plauti du ar net tris kartus iš kart
Aš jo gryno nenaudoju, maišau su baziniais aliejais, arba kiaušinio tryniu, išspaudžiu porą lašų citrinos sulčių, naudoju seniai ir nė karto nebuvo tekę plauti plaukų du kartus, viskas man puikiai išsiplauna
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 14, 16:59)
Ieskau antakiams piestuko ar tai seseliu ?
kad butu ko naturaliasvis ivaizdis pasidazius antakius, ir kad laikytu gerai
kad butu ko naturaliasvis ivaizdis pasidazius antakius, ir kad laikytu gerai
essence daug kas giria
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 14, 23:53)
Aš jo gryno nenaudoju, maišau su baziniais aliejais, arba kiaušinio tryniu, išspaudžiu porą lašų citrinos sulčių, naudoju seniai ir nė karto nebuvo tekę plauti plaukų du kartus, viskas man puikiai išsiplauna
va, čia gal ir geras patarimas . Reiks pabandyt
QUOTE(Medlieva @ 2013 04 14, 20:34)
niekad neteko tris kartus plaut galvos po ricinos aliejaus. tepiau gryna- pirmu kartu puikiai issiplaudavo arba per daug aliejaus tepat, arba sampunas prastas
QUOTE(dominica @ 2013 04 15, 10:08)
niekad neteko tris kartus plaut galvos po ricinos aliejaus. tepiau gryna- pirmu kartu puikiai issiplaudavo arba per daug aliejaus tepat, arba sampunas prastas
Nei tai daug tepiau, o ir ne su vienu šampūnu bandžiau
Tad iš vakaro tepdavau, plaudavau, ryte vėl plaudavau..
tai gal aliejus koks nors super kibus as naudodavau jamaikos ricinu alieju, o ne ta is vaistines paprasta ai tiesa dar zinau, kad pasildyt reikia, lengviau pasiskirsto ant plauku- gal ir issiplautu lengviau
Man atrodo, priklauso ir nuo plaukų būklės, konkrečiai nuo porėtumo. Porėti plaukai sugeria daug aliejaus, juos lengviau išplauti
Kad ir kokį aliejų naudočiau, visad tenka plauti galvą 2 - 3 kartus ir beje, ne šampūnu ("nepaima"), o kokiu muilu, ale Babuškos Agafjos pirties
Kad ir kokį aliejų naudočiau, visad tenka plauti galvą 2 - 3 kartus ir beje, ne šampūnu ("nepaima"), o kokiu muilu, ale Babuškos Agafjos pirties
Aš kai naudoju ricinos aliejų su kaušinio tryniu, tai užtepus ant plaukų tas trynys sukietėja ir atrodo nebus įmanoma išplauti, bet po gero pusdienio taip pabuvus, lipu į vonią ir panardinu plaukus ir lėtai masažuoju Tada gerai viskas išsiplauna Kartais, kai padauginu aliejaus, plaukus perpilu praskiestu obuolių actu
Kokį kremą patartumėt riebiam, bet dehidratavusiam veidukui? Iš pigesnių?