Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Sveikos merginos 4u.gif

Patarkit veiksmingas priemones skatinančias plaukų augimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2013 04 14, 19:57)
Sveikos merginos  4u.gif

Patarkit veiksmingas priemones skatinančias plaukų augimą  ax.gif

ricinos aliejus, kosmetinis žibalas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 14 balandžio 2013 - 20:28
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 14, 21:28)
ricinos aliejus, kosmetinis žibalas  thumbup.gif

Tik kad panaudojus tą ricinos aliejų, paskui galvą reikia plauti du ar net tris kartus iš kart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 04 14, 20:34)
Tik kad panaudojus tą ricinos aliejų, paskui galvą reikia plauti du ar net tris kartus iš kart doh.gif

Aš jo gryno nenaudoju, maišau su baziniais aliejais, arba kiaušinio tryniu, išspaudžiu porą lašų citrinos sulčių, naudoju seniai ir nė karto nebuvo tekę plauti plaukų du kartus, viskas man puikiai išsiplauna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 14 balandžio 2013 - 22:53
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 14, 16:59)
Ieskau antakiams piestuko ar tai seseliu ?
kad butu ko naturaliasvis ivaizdis pasidazius antakius, ir kad laikytu gerai

essence daug kas giria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 14, 23:53)
Aš jo gryno nenaudoju, maišau su baziniais aliejais, arba kiaušinio tryniu, išspaudžiu porą lašų citrinos sulčių, naudoju seniai ir nė karto nebuvo tekę plauti plaukų du kartus, viskas man puikiai išsiplauna  smile.gif

va, čia gal ir geras patarimas 4u.gif . Reiks pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 04 14, 20:34)

niekad neteko tris kartus plaut galvos po ricinos aliejaus. tepiau gryna- pirmu kartu puikiai issiplaudavo biggrin.gif arba per daug aliejaus tepat, arba sampunas prastas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 04 15, 10:08)
niekad neteko tris kartus plaut galvos po ricinos aliejaus. tepiau gryna- pirmu kartu puikiai issiplaudavo  biggrin.gif arba per daug aliejaus tepat, arba sampunas prastas  4u.gif

Nei tai daug tepiau, o ir ne su vienu šampūnu bandžiau smile.gif
Tad iš vakaro tepdavau, plaudavau, ryte vėl plaudavau..
Atsakyti
tai gal aliejus koks nors super kibus biggrin.gif as naudodavau jamaikos ricinu alieju, o ne ta is vaistines paprasta g.gif ai tiesa dar zinau, kad pasildyt reikia, lengviau pasiskirsto ant plauku- gal ir issiplautu lengviau g.gif
Atsakyti
Man atrodo, priklauso ir nuo plaukų būklės, konkrečiai nuo porėtumo. Porėti plaukai sugeria daug aliejaus, juos lengviau išplauti g.gif
Kad ir kokį aliejų naudočiau, visad tenka plauti galvą 2 - 3 kartus ir beje, ne šampūnu ("nepaima"), o kokiu muilu, ale Babuškos Agafjos pirties verysad.gif
Atsakyti
Aš kai naudoju ricinos aliejų su kaušinio tryniu, tai užtepus ant plaukų tas trynys sukietėja ir atrodo nebus įmanoma išplauti, bet po gero pusdienio taip pabuvus, lipu į vonią ir panardinu plaukus ir lėtai masažuoju smile.gif Tada gerai viskas išsiplauna smile.gif Kartais, kai padauginu aliejaus, plaukus perpilu praskiestu obuolių actu blush2.gif
Atsakyti
Kokį kremą patartumėt riebiam, bet dehidratavusiam veidukui? verysad.gif Iš pigesnių?
Atsakyti