Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Labai ačiū berots DontStop, kad parekomendavo šitą maskuoklį wub.gif Puikusis, puikiai maskuoja, laikosi, niekur nesubėga ir nepabėga. Dar su nuolaida pirkau, tai iš vis apie 6 litus tik mokėjau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kurioj Vilniaus Martinoj užmatėt Eveline paakių rutuliuką? Dažniausiai Parko Martinoj lankaus, bet jau kuris laikas jų prekyboj nematau g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Skaitinėju seniai šią temukę, bet dabar pagalvojau paprašytui rekomendacijų blush2.gif
ieškau nebrangaus prausiklio veidui, skirto riebesniai odai... rolleyes.gif gal kuri esate atradusi ką nors neblogo? ax.gif
Atsakyti
Iš nebrangių turiu šitą:
user posted image
Tikrai labai neblogas, ir pigus.
Atsakyti
Niekad nemėgau Barchatnye ručki rankų kremų, nepatiko ir jų brangesnė versija Beautology, bet visgi surizikavau išbandyti eilinę naujovę

user posted image

Ir ką - kremas gan neblogas smile.gif Priešingai nei standartinė versija - greitai įsigeria, nepalieka lipnumo, jokios plėvelės, efektas ne 48 val kaip žada gamintojas, bet ir ne iki pirmo rankų plovimo. Dar ir kvapas malonus smile.gif Lyginant su Bodi shopo kanapiniu ir migdoliniu - šimtą kartą geresnis (ir kaip tie Body shopo kremai gali būti tokie populiarūs? unsure.gif Vyras parvežė iš komandiruotės 4 vnt rinkinuką, tai nežinau kur dėti, kaip juos subaigti doh.gif ). Lyginant su Natura siberica ir Organic therapy - visgi nusileidžia, per silpnas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satsuma @ 2013 04 10, 09:53)
Sveikos, merginos,

Skaitinėju seniai šią temukę, bet dabar pagalvojau paprašytui rekomendacijų blush2.gif
ieškau nebrangaus prausiklio veidui, skirto riebesniai odai... rolleyes.gif  gal kuri esate atradusi ką nors neblogo? ax.gif

as naudoju margarita ekoligiska prausikli, perku kai buna nuolaidos, tada apie 8 lt kainuoja, o siaip apie 11, skalsus, svelniai prausia ir nedirgina odos, neissausina, mano aknes pazeistai odai jis labai patiko
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 10, 17:27)
Priešingai nei standartinė versija - greitai įsigeria, nepalieka lipnumo, jokios plėvelės,

O jums barchatnyje ručki lėtai įsigerdavo ir palikdavo lipnumą? Man tai kaip tik šis kremas kone vienintelis, kuris taip greit įsigeria g.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 04 10, 14:06)
Iš nebrangių turiu šitą:
user posted image
Tikrai labai neblogas, ir pigus.

thumbup.gif ir akiu nedirgina
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 04 10, 18:56)
O jums barchatnyje ručki lėtai įsigerdavo ir palikdavo lipnumą? Man tai kaip tik šis kremas kone vienintelis, kuris taip greit įsigeria g.gif

Man tie paprasti senieji Barchatnye ručki prastai gerdavosi, palikdavo ne lipnumą, o greičiau "plėvelę", kuri nusiplaudavo su pirmu rankų plovimu.. Seniai juos turėjau, prieš gerą penkmetį, o Beautology prieš porą metų, įspūdžiai tokie pat (dėl plėvelės ir susigėrimo).
Sakydama "prastai įsigeria" aš turiu omyny štai ką: aš tepuosi rankas darbe kelis kartus per dieną, dirbu prie kompiuterio ir su popieriais, tai man reikia kad pasiutepus kremu rankas jos liktų iškart kaip buvusios, be jokio riebumo, kad iškart būtų galima spausdinti ir vartyti popierius, nepaliekant ant lapų riebių plėmų biggrin.gif Bet tuo pačiu kad kremas nuimtų nemalonų sausos odos tempimą (man labiausiai tempia delnus, ko gero, nuo dažno rankų plovimo g.gif )
Atsakyti
Šiek tiek iš Eveline ax.gif

Ilgai išliekantis lūpų blizgesys Liquid tint glow, atsp 116

user posted image

user posted image

user posted image

Man šiaip nelabai patinka Eveline blizgesiai ir lūpdažiai ax.gif Visad būna kažkokių minusų, bet šį kartą neturiu prie ko prikibti bigsmile.gif Blizgesys laikosi gal ir ne 16 val (tiek nelaikiau), bet visą darbo dieną tikrai, atlaiko ir valgymus, ir bučinius, viską, niekad nesu turėjus tokį patvarų lūpų produktą blink.gif Prie to pačio jis visiškai nelipnus, maloniai kvepia, gerai dengiasi, nesausina, o priešingai, šiek tiek drėkina lūpas, be blizgučių, kreminis. Bėda tik su atspalviais, visi ryškūs, akį rėžiantys, kaip kad Eveline mėgsta gaminti ax.gif 116 man pasirodė šviesiausias g.gif Ant lūpų ryški fuksija, foto skolinta iš interneto, bet ir ant manęs gaunasi lygiai toks pat atspalvis sad.gif Kaina su nuolaida 6,99 lt

Lūpų serumas stikas Extra soft bio, sensitive (baltas)

user posted image

Puikus serumas, labai veiksmingas, skaniai kvepia, naudotis vienas malonumas. Prieš jį turėjau 2 iš eilės skystus Eveline serumus tūtelėse, kurie man labai patiko, bet jau kiek pabodo. Šis išsukamas serumas pagal poveikį ne prastesnis, taip pat su SPF, kvapas subtilesnis. Bandysiu ir kitų rūšių mirksiukas.gif Kaina su nuolaida 3,49 lt
Atsakyti
Ieskau antakiams piestuko ar tai seseliu ?
kad butu ko naturaliasvis ivaizdis pasidazius antakius, ir kad laikytu gerai
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 14, 15:59)
Ieskau antakiams piestuko ar tai seseliu ?
kad butu ko naturaliasvis ivaizdis pasidazius antakius, ir kad laikytu gerai

Naudoju šiuos, nusiskundimų neturiu smile.gif

user posted image
Atsakyti