Labai ačiū berots DontStop, kad parekomendavo šitą maskuoklį Puikusis, puikiai maskuoja, laikosi, niekur nesubėga ir nepabėga. Dar su nuolaida pirkau, tai iš vis apie 6 litus tik mokėjau
Gal kurioj Vilniaus Martinoj užmatėt Eveline paakių rutuliuką? Dažniausiai Parko Martinoj lankaus, bet jau kuris laikas jų prekyboj nematau
Sveikos, merginos,
Skaitinėju seniai šią temukę, bet dabar pagalvojau paprašytui rekomendacijų
ieškau nebrangaus prausiklio veidui, skirto riebesniai odai... gal kuri esate atradusi ką nors neblogo?
ieškau nebrangaus prausiklio veidui, skirto riebesniai odai... gal kuri esate atradusi ką nors neblogo?
Iš nebrangių turiu šitą:
Tikrai labai neblogas, ir pigus.
Tikrai labai neblogas, ir pigus.
Niekad nemėgau Barchatnye ručki rankų kremų, nepatiko ir jų brangesnė versija Beautology, bet visgi surizikavau išbandyti eilinę naujovę
Ir ką - kremas gan neblogas Priešingai nei standartinė versija - greitai įsigeria, nepalieka lipnumo, jokios plėvelės, efektas ne 48 val kaip žada gamintojas, bet ir ne iki pirmo rankų plovimo. Dar ir kvapas malonus Lyginant su Bodi shopo kanapiniu ir migdoliniu - šimtą kartą geresnis (ir kaip tie Body shopo kremai gali būti tokie populiarūs? Vyras parvežė iš komandiruotės 4 vnt rinkinuką, tai nežinau kur dėti, kaip juos subaigti ). Lyginant su Natura siberica ir Organic therapy - visgi nusileidžia, per silpnas
Ir ką - kremas gan neblogas Priešingai nei standartinė versija - greitai įsigeria, nepalieka lipnumo, jokios plėvelės, efektas ne 48 val kaip žada gamintojas, bet ir ne iki pirmo rankų plovimo. Dar ir kvapas malonus Lyginant su Bodi shopo kanapiniu ir migdoliniu - šimtą kartą geresnis (ir kaip tie Body shopo kremai gali būti tokie populiarūs? Vyras parvežė iš komandiruotės 4 vnt rinkinuką, tai nežinau kur dėti, kaip juos subaigti ). Lyginant su Natura siberica ir Organic therapy - visgi nusileidžia, per silpnas
QUOTE(satsuma @ 2013 04 10, 09:53)
Sveikos, merginos,
as naudoju margarita ekoligiska prausikli, perku kai buna nuolaidos, tada apie 8 lt kainuoja, o siaip apie 11, skalsus, svelniai prausia ir nedirgina odos, neissausina, mano aknes pazeistai odai jis labai patiko
QUOTE(dontstop @ 2013 04 10, 17:27)
Priešingai nei standartinė versija - greitai įsigeria, nepalieka lipnumo, jokios plėvelės,
O jums barchatnyje ručki lėtai įsigerdavo ir palikdavo lipnumą? Man tai kaip tik šis kremas kone vienintelis, kuris taip greit įsigeria
QUOTE(body @ 2013 04 10, 14:06)
ir akiu nedirgina
QUOTE(cindy @ 2013 04 10, 18:56)
O jums barchatnyje ručki lėtai įsigerdavo ir palikdavo lipnumą? Man tai kaip tik šis kremas kone vienintelis, kuris taip greit įsigeria
Man tie paprasti senieji Barchatnye ručki prastai gerdavosi, palikdavo ne lipnumą, o greičiau "plėvelę", kuri nusiplaudavo su pirmu rankų plovimu.. Seniai juos turėjau, prieš gerą penkmetį, o Beautology prieš porą metų, įspūdžiai tokie pat (dėl plėvelės ir susigėrimo).
Sakydama "prastai įsigeria" aš turiu omyny štai ką: aš tepuosi rankas darbe kelis kartus per dieną, dirbu prie kompiuterio ir su popieriais, tai man reikia kad pasiutepus kremu rankas jos liktų iškart kaip buvusios, be jokio riebumo, kad iškart būtų galima spausdinti ir vartyti popierius, nepaliekant ant lapų riebių plėmų Bet tuo pačiu kad kremas nuimtų nemalonų sausos odos tempimą (man labiausiai tempia delnus, ko gero, nuo dažno rankų plovimo )
Šiek tiek iš Eveline
Ilgai išliekantis lūpų blizgesys Liquid tint glow, atsp 116
Man šiaip nelabai patinka Eveline blizgesiai ir lūpdažiai Visad būna kažkokių minusų, bet šį kartą neturiu prie ko prikibti Blizgesys laikosi gal ir ne 16 val (tiek nelaikiau), bet visą darbo dieną tikrai, atlaiko ir valgymus, ir bučinius, viską, niekad nesu turėjus tokį patvarų lūpų produktą Prie to pačio jis visiškai nelipnus, maloniai kvepia, gerai dengiasi, nesausina, o priešingai, šiek tiek drėkina lūpas, be blizgučių, kreminis. Bėda tik su atspalviais, visi ryškūs, akį rėžiantys, kaip kad Eveline mėgsta gaminti 116 man pasirodė šviesiausias Ant lūpų ryški fuksija, foto skolinta iš interneto, bet ir ant manęs gaunasi lygiai toks pat atspalvis Kaina su nuolaida 6,99 lt
Lūpų serumas stikas Extra soft bio, sensitive (baltas)
Puikus serumas, labai veiksmingas, skaniai kvepia, naudotis vienas malonumas. Prieš jį turėjau 2 iš eilės skystus Eveline serumus tūtelėse, kurie man labai patiko, bet jau kiek pabodo. Šis išsukamas serumas pagal poveikį ne prastesnis, taip pat su SPF, kvapas subtilesnis. Bandysiu ir kitų rūšių Kaina su nuolaida 3,49 lt
Ilgai išliekantis lūpų blizgesys Liquid tint glow, atsp 116
Man šiaip nelabai patinka Eveline blizgesiai ir lūpdažiai Visad būna kažkokių minusų, bet šį kartą neturiu prie ko prikibti Blizgesys laikosi gal ir ne 16 val (tiek nelaikiau), bet visą darbo dieną tikrai, atlaiko ir valgymus, ir bučinius, viską, niekad nesu turėjus tokį patvarų lūpų produktą Prie to pačio jis visiškai nelipnus, maloniai kvepia, gerai dengiasi, nesausina, o priešingai, šiek tiek drėkina lūpas, be blizgučių, kreminis. Bėda tik su atspalviais, visi ryškūs, akį rėžiantys, kaip kad Eveline mėgsta gaminti 116 man pasirodė šviesiausias Ant lūpų ryški fuksija, foto skolinta iš interneto, bet ir ant manęs gaunasi lygiai toks pat atspalvis Kaina su nuolaida 6,99 lt
Lūpų serumas stikas Extra soft bio, sensitive (baltas)
Puikus serumas, labai veiksmingas, skaniai kvepia, naudotis vienas malonumas. Prieš jį turėjau 2 iš eilės skystus Eveline serumus tūtelėse, kurie man labai patiko, bet jau kiek pabodo. Šis išsukamas serumas pagal poveikį ne prastesnis, taip pat su SPF, kvapas subtilesnis. Bandysiu ir kitų rūšių Kaina su nuolaida 3,49 lt
Ieskau antakiams piestuko ar tai seseliu ?
kad butu ko naturaliasvis ivaizdis pasidazius antakius, ir kad laikytu gerai
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 14, 15:59)
Ieskau antakiams piestuko ar tai seseliu ?
Naudoju šiuos, nusiskundimų neturiu