Pažiūrėk manodrabuziai.lt, ten mačiau ne vieną pardavinėjančią tokius už nedideles kainas iki 3lt, jaučiu iš kiniečių siunčia. Bet ne lakai ten, tiesiog burbuliukai
QUOTE(Simumu @ 2013 04 01, 19:13)
Pažiūrėk manodrabuziai.lt, ten mačiau ne vieną pardavinėjančią tokius už nedideles kainas iki 3lt, jaučiu iš kiniečių siunčia. Bet ne lakai ten, tiesiog burbuliukai
Ačiū
Gal kas parekomenduos pigų atitikmenį
pieštukas kūno spalvos (ne baltas), riebus ir stipriai pigmentuotas, tinkantis apatinei waterlinijai
pieštukas kūno spalvos (ne baltas), riebus ir stipriai pigmentuotas, tinkantis apatinei waterlinijai
gal kurios bandete, kaina tai nedidele, bet idomu kaip isisgeria ir ar nelieka lipnumo
Papildyta:
va cia paziurek ne apie toki kalbejai
cia
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 04 01, 15:20)
Ačiū, merginos Kad atskirai karoliukai būna, tai žinau ir net turėjau. Kad nuotraukoj Pupa, irgi žinau. Bet gal kas matėt lakus tokius Lietuvoj ir pigiai? Ar neišleido dar nebrangūs gamintojai tokių įmantrybių?
va cia paziurek ne apie toki kalbejai
cia
QUOTE(piperpuke @ 2013 04 08, 09:06)
Sveika,
Aš esu naudojusi ir vis dar naudoju Golden rose tušus. Kažkada labai seniai esu turėjusi mėlynai dažantį . Taip pat esu išbandžiusi "Golden Rose" 3D Fantastic Lash
Golden Rose Perfect Lashes x4
O dabar naudoju "Golden Rose Style", jei neklystu Volume Black, nes ant tušo užrašyta Style, bet aš visad tankinančius tušus perku, nors tų Style yra keli man regis.
Taigi, kadangi vis perku šio gamintojo tušus akivaizdu, kad man jie pasirodė visai neprasti . Man asmeniškai visi naudoti patiko, blakstienas pastorina, atskiria, nesulipina. Teisybės dėlei reiktų paminėti, kad nesu naudojusi brangių tušų, bet man pačiai jie labiau patiko negu išbandyti Essence, Catrice tušai
du paskutinius esu turejusi, siaip gan neblogi tusai kaip uz 10lt, nors dienos begyje siek tiek patrupa , bet visumoje man patiko, gan naturaliai vienu sluoksniu galima padazyti, arba keliais tada siek tiek dramatiskesnes ir ilgesnes blakstienos, patiko kad nelipina ju, o gan gerai atskiria ir issukuoja
QUOTE(piperpuke @ 2013 04 08, 09:06)
Išbandžiau Sexy black mascara Įpakavimas labai gražus, šepetėlis teikė daug vilčių, tačiau rezultatas kuklus ir neypatingas, bent jau lyginant su Eveline Volumix Fiberlast
Gal kas nors kokį gerą sausą šampūną rekomenduotų?
Skaičiau čia, kad Batiste geras,o gal yra ir geresnių?Tik kad būtų galima droge ar eurokese nuspirkti.
Skaičiau čia, kad Batiste geras,o gal yra ir geresnių?Tik kad būtų galima droge ar eurokese nuspirkti.
Dar kartą įsitikinau Eveline rankų kremų gerumu Kadangi Martinoje Eveline kosmetikai 30% nuolaida, tai įsigyjau šį rankų kremą. Greitai susigeria, puikiai drėkina, o jau kvapas Ir, beje, palanki kaina ~4lt jei gerai pamenu