Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Pažiūrėk manodrabuziai.lt, ten mačiau ne vieną pardavinėjančią tokius už nedideles kainas iki 3lt, jaučiu iš kiniečių siunčia. Bet ne lakai ten, tiesiog burbuliukai
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2013 04 01, 19:13)
Pažiūrėk manodrabuziai.lt, ten mačiau ne vieną pardavinėjančią tokius už nedideles kainas iki 3lt, jaučiu iš kiniečių siunčia. Bet ne lakai ten, tiesiog burbuliukai

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduos pigų atitikmenį rolleyes.gif

pieštukas kūno spalvos (ne baltas), riebus ir stipriai pigmentuotas, tinkantis apatinei waterlinijai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas,gal geletute patarti akiu piestuka(gali but tiek flamasteris,tiek skystas). bet kad ilgokai laikytu.man labai greit nueina i rauksles verysad.gif
Atsakyti
Sveikos:)

o kokie atsieliepimai apie golden rose tusus? Naudojate kas?
Atsakyti
gal kurios bandete, kaina tai nedidele, bet idomu kaip isisgeria ir ar nelieka lipnumo g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 04 01, 15:20)
Ačiū, merginos  4u.gif  Kad atskirai karoliukai būna, tai žinau ir net turėjau. Kad nuotraukoj Pupa, irgi žinau. Bet gal kas matėt lakus tokius Lietuvoj ir pigiai? Ar neišleido dar nebrangūs gamintojai tokių įmantrybių? smile.gif

va cia paziurek ne apie toki kalbejai
cia
Atsakyti
QUOTE(piperpuke @ 2013 04 08, 09:06)

Sveika,
Aš esu naudojusi ir vis dar naudoju Golden rose tušus. Kažkada labai seniai esu turėjusi mėlynai dažantį lotuliukas.gif . Taip pat esu išbandžiusi "Golden Rose" 3D Fantastic Lash
user posted image
Golden Rose Perfect Lashes x4
user posted image
O dabar naudoju "Golden Rose Style", jei neklystu Volume Black, nes ant tušo užrašyta Style, bet aš visad tankinančius tušus perku, nors tų Style yra keli man regis.
user posted image
Taigi, kadangi vis perku šio gamintojo tušus akivaizdu, kad man jie pasirodė visai neprasti biggrin.gif . Man asmeniškai visi naudoti patiko, blakstienas pastorina, atskiria, nesulipina. Teisybės dėlei reiktų paminėti, kad nesu naudojusi brangių tušų, bet man pačiai jie labiau patiko negu išbandyti Essence, Catrice tušai smile.gif
Atsakyti
o is situ gal koki bandete?
http://www.ceryx.lt/...Rose-Maxim-Eyes

http://www.ceryx.lt/...n-Rose-CAT-WALK

http://www.manodrabu...se-naujas-tusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piperpuke: 08 balandžio 2013 - 14:30
du paskutinius esu turejusi, siaip gan neblogi tusai kaip uz 10lt, nors dienos begyje siek tiek patrupa , bet visumoje man patiko, gan naturaliai vienu sluoksniu galima padazyti, arba keliais tada siek tiek dramatiskesnes ir ilgesnes blakstienos, patiko kad nelipina ju, o gan gerai atskiria ir issukuoja
Atsakyti
QUOTE(piperpuke @ 2013 04 08, 09:06)

Išbandžiau Sexy black mascara smile.gif Įpakavimas labai gražus, šepetėlis teikė daug vilčių, tačiau rezultatas kuklus ir neypatingas, bent jau lyginant su Eveline Volumix Fiberlast 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas nors kokį gerą sausą šampūną rekomenduotų?
Skaičiau čia, kad Batiste geras,o gal yra ir geresnių?Tik kad būtų galima droge ar eurokese nuspirkti. ax.gif
Atsakyti
Dar kartą įsitikinau Eveline rankų kremų gerumu thumbup.gif Kadangi Martinoje Eveline kosmetikai 30% nuolaida, tai įsigyjau šį rankų kremą. Greitai susigeria, puikiai drėkina, o jau kvapas wub.gif Ir, beje, palanki kaina ~4lt jei gerai pamenu smile.gif

user posted image
Atsakyti