o kam jūs naudojate tuos šampūnus sausus?
aš galvojau, kad jie extra atvejams, pvz. ligoninėj, ar kelionėj
Aš naudoju, kai neturiu pakankamai laiko galvos išsiplauti, arba reikia grifka atšviežint
didesnės talpos Batiste (ir rudiems plaukams) mačiau Aistruolėj, bet kainavo apie 35 litus
QUOTE(Flo. @ 2013 02 04, 23:01)
didesnės talpos Batiste (ir rudiems plaukams) mačiau Aistruolėj, bet kainavo apie 35 litus
Aš mačiau, kad kaina buvo 24 lt. Bet irgi daug pasirodė, o po to gailėjausi, kad nepirkau
35 litai, jau būtų nenormali kaina už tokį daiktą.
Labai reikėjo drėkinančio kūno kremo, nes žiemą kojos labai išsausėja Martinoje buvo akcija šiam. Dar tik kelis kartus naudojau, bet patinka, kojos sudrėkintos, įsigeria labai greitai, nepalieka lipnumo Dar pliusas, kad pigus ir gero kvapo
Dar norėčiau pagirti Eveline rankų kremą. Didelis pliusas, kad greitai įsigeria, kadangi aš dažnai rankas tepuosi ir dieną.
Dar norėčiau pagirti Eveline rankų kremą. Didelis pliusas, kad greitai įsigeria, kadangi aš dažnai rankas tepuosi ir dieną.
QUOTE(cindy @ 2013 02 05, 14:18)
Labai reikėjo drėkinančio kūno kremo, nes žiemą kojos labai išsausėja Martinoje buvo akcija šiam. Dar tik kelis kartus naudojau, bet patinka, kojos sudrėkintos, įsigeria labai greitai, nepalieka lipnumo Dar pliusas, kad pigus ir gero kvapo
Aš pirkau tokį pat, tik labai sausai odai. Deja, dėl kvapo negaliu naudotis, kvepia mano nosiai labai nemaloniai, pigiu vyrišku odekolonu
QUOTE(dontstop @ 2013 02 05, 16:57)
Aš pirkau tokį pat, tik labai sausai odai. Deja, dėl kvapo negaliu naudotis, kvepia mano nosiai labai nemaloniai, pigiu vyrišku odekolonu
Na nežinau, man tai kol kas nieko tas kvapas
QUOTE(cindy @ 2013 02 05, 13:18)
As irgi si krema turejau,labai super toks,tikrai prie progos kartosiu,gal net geresnis nei tbs kanapiu (bent jau mano rankom).
Nusipirkau Margaritos rankų kremą, tą kuris čia šmėžuoja šone Maximoje 30%nuolaida kosmetikai su ačiū kortele. Nu suprantu, kad tas kvapas turbūt nenatūralios kilmės, nors kremas ir ekologiškas, bet naaaaaa dieeeeeviškas. Ir susigeria greitai, kas man aktualu. Dabar epidemijos metu dažniau rankas plaunu nei šiaip, tai dažniau ir teplinuose, prie kompo būtų nefaina lipniomis sėdėti.
Nu ka gi, dabar ir Droge atsirado Eveline dekorativines kosmetikos stendas. Siandien kaip tik viska deliojo merginos PC Europa Droge. Nupirkau Eveline Aqua platinum lupu dazus. Spalva 456. Kaina 8.99Lt Foto is interneto
Siaip kainos mazdaug tokios: tusai nuo 12-18lt, lupu dazai nuo 9-12lt, lupu blizgiai nuo 11-15lt. Daug prekiu buvo be kainu dar.
Siaip kainos mazdaug tokios: tusai nuo 12-18lt, lupu dazai nuo 9-12lt, lupu blizgiai nuo 11-15lt. Daug prekiu buvo be kainu dar.
QUOTE(I.J. @ 2013 02 06, 20:40)
Nupirkau Eveline Aqua platinum lupu dazus. Spalva 456. Kaina 8.99Lt
o Martinoje Eveline lūpdažiams 25 proc.nuolaida.
Kažkiek iš Eveline(BB kremai irgi) mačiau ir Maximoje Akropolyje,dabar kosmetikai 30 proc.
Papildyta:
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 06, 19:09)
suprantu, kad tas kvapas turbūt nenatūralios kilmės, nors kremas ir ekologiškas, bet naaaaaa dieeeeeviškas. Ir susigeria greitai, kas man aktualu.
patinka ir man,pirkau anksčiau ,tik pasirodęs jau buvo su gera nuolaida,tikrai vertas dėmesio pirkinys.
O kaip tie eveline lūpdažiai?