Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dreamless @ 2013 03 28, 14:04)
Tikiuosi aš per galvą negausiu, bet kur būna pirkti "Baikal Herbals" drėkinančio toniko (Kaune), užlėkiau šiandien į Eurokos, bet ten šio gamintojo tik plaukų priežiūros priemonių aptikau... Gal didelėse Maximose ar Droge jų būna, tikrai kažkur esu mačiusi unsure.gif

Droge, kaina be nuolaidų 14.69LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2013 03 27, 21:00)
Aš radau neblogus atsiliepimus apie tresemme šampūnus, mačiau jų būna didesnėse Rimi rinkiniuose su kondicionieriumi. Kaina labai gera, už du butelius 500ml 20lt

Sveikos,
Aš jau trečius metus naudoju Tresemme šampūnus, tik vis pakeitinėju rūšį, tai tikrai esu labai patenkinta. Neriebalina plaukų, jie būna purūs ir švelnūs, tik va gaila, kad LT parduotuvėse dar jų nelabai yra, o kur yra, tai kaina nemaža verysad.gif bet tikiuosi, kad greitu laiku ateis jis ir pas mus į rinką smile.gif dabar jau baigiau, tai kaip tik skaitinėju jūsų pokalbius ir ieškau naujo šampūno išbandymui. O gal kuri perkate pilstomus iš Cascada parduotuvės? girdėjau, kad ten gerų yra, tik nežinau kiek tos kalbos teisingos g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 03 29, 00:03)
Sveikos,
Aš jau trečius metus naudoju Tresemme šampūnus, tik vis pakeitinėju rūšį, tai tikrai esu labai patenkinta. Neriebalina plaukų, jie būna purūs ir švelnūs, tik va gaila, kad LT parduotuvėse dar jų nelabai yra, o kur yra, tai kaina nemaža  verysad.gif  bet tikiuosi, kad greitu laiku ateis jis ir pas mus į rinką  smile.gif  dabar jau baigiau, tai kaip tik skaitinėju jūsų pokalbius ir ieškau naujo šampūno išbandymui. O gal kuri perkate pilstomus iš Cascada parduotuvės? girdėjau, kad ten gerų yra, tik nežinau kiek tos kalbos teisingos  g.gif  smile.gif

Cascadoj nepilsto jokiu sampunu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 03 28, 23:03)
Sveikos,
Aš jau trečius metus naudoju Tresemme šampūnus, tik vis pakeitinėju rūšį, tai tikrai esu labai patenkinta. Neriebalina plaukų, jie būna purūs ir švelnūs, tik va gaila, kad LT parduotuvėse dar jų nelabai yra, o kur yra, tai kaina nemaža  verysad.gif  g.gif  smile.gif

Nežinau iš kokio jūs miesto, aš TRESemme iš briele.lt pirkau. Už 900 ml 22 Lt. kiek jūsmokat ir kur perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 28, 15:47)
Droge, kaina be nuolaidų 14.69LT 4u.gif

Ačiū aciuks.gif , kai centre būsiu reiks į Drogą užsukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 03 29, 09:07)
Cascadoj nepilsto jokiu sampunu  schmoll.gif

Oj atsiprašau, tikriausiai su vitrina pro sumaišiau 4u.gif

QUOTE(Cocosinė @ 2013 03 29, 09:27)
Nežinau iš kokio jūs miesto, aš TRESemme iš briele.lt pirkau. Už 900 ml 22 Lt. kiek jūsmokat ir kur perkat?  4u.gif

Aš iš anglijos vis didesniais kiekiais nusiperku, tai man gaunasi 3 buteliukai už nepilnai 40 lt smile.gif
Atsakyti
TRESemme dar yra cia - http://www.l-market.lt/
Atsakyti
Gal kas nors matė nebrangiai laką su karoliukais, kažką panašaus kaip foto:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 01, 07:55)
Gal kas nors matė nebrangiai laką su karoliukais, kažką panašaus kaip foto:

user posted image

tai čia karoliukai kurie atskirai parsiduoda ir reikia pilti ant nago ka tik padengto laku, kiek žinau, reikia kioskose kur viskas nagams pažiuret , ten jie dažniausiai turi daug visokiu blizgučiu karoliuku ir t.t.
Atsakyti
šitie foto, tai man rodos Pupos, tik nežinau, kiek jie kainuoja...
Atsakyti
MUA pardavinėja tokius papuošimus nagams. Pas juos kartais būna nuolaidos ir nemokamas siuntimas.
tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 01 balandžio 2013 - 11:48
Ačiū, merginos 4u.gif Kad atskirai karoliukai būna, tai žinau ir net turėjau. Kad nuotraukoj Pupa, irgi žinau. Bet gal kas matėt lakus tokius Lietuvoj ir pigiai? Ar neišleido dar nebrangūs gamintojai tokių įmantrybių? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 01 balandžio 2013 - 15:21