Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dreamless @ 2013 03 26, 19:02)
Gal, kas galėtų, kokį veido toniką rekomenduoti (sausai/mišriai odai)? Gal kas lietuvišką Margaritos toniką su alavijais arba su agurkais ir ramunėlėmis bandėte?

Margaritos kažkada bandžiau, nebepirksiu, geresnis yra Rasos su vaistažolėmis.
Man patinka Baikals jautriai ir sausai odai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 03 26, 19:02)
Gal, kas galėtų, kokį veido toniką rekomenduoti (sausai/mišriai odai)? Gal kas lietuvišką Margaritos toniką su alavijais arba su agurkais ir ramunėlėmis bandėte?

Mano pats mėgstamiausias, labai gaiviai, skaniai kvepia, atgaivina odą, lengvai nuvalo makiažą, nepalieka jokio nemalonaus jausmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 03 26, 20:02)

Nepalyginamai geresni už Margaritos, bent jau man smile.gif

Baikal Herbals
Liv Delano Green Style
Rosa (Nevskaja kosmetika)
Eveline miceliniai vandenukai

Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2013 03 26, 20:59)
lengvai nuvalo makiažą

Tonikas šiaip neskirtas makiažui valyti, nebent turėjot omeny makiažo likučių nuvalymą po pienelio panaudojimo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 26, 20:21)

Tonikas šiaip neskirtas makiažui valyti, nebent turėjot omeny makiažo likučių nuvalymą po pienelio panaudojimo? mastau.gif

Valau juodus nuo tušo paakius, kurių nenuplaunu spec muilu biggrin.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte rekomenduoti kokį geresnį plaukų šampūną, tiktų dažytiems plaukams, stiprinantis plaukus, skatinantis augimą, ar koks drėkinantis ar pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 03 27, 13:07)
Gal galėtumėte rekomenduoti kokį geresnį plaukų šampūną,  tiktų dažytiems plaukams, stiprinantis plaukus, skatinantis augimą, ar koks drėkinantis ar pan.  blush2.gif

Aš radau neblogus atsiliepimus apie tresemme šampūnus, mačiau jų būna didesnėse Rimi rinkiniuose su kondicionieriumi. Kaina labai gera, už du butelius 500ml 20lt
Atsakyti
Pagaliau radau Nude nagų laką, kuris idealiai pasidengia, be jokių dryžių ir pan . wub.gif (Flormar 246)
user posted image
Atsakyti
Gal parekomenduotumet gerai maitinancius kuno sviestus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2013 03 28, 05:05)
Gal parekomenduotumet gerai maitinancius kuno sviestus? ax.gif

Salon Spa kuno sviestai labai geri. thumbup.gif Pirkti yra Martinose, kaina apie 18 lt.
http://www.elfa.ua/o...
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 03 28, 08:18)
Salon Spa kuno sviestai labai geri.  thumbup.gif Pirkti yra Martinose, kaina apie 18 lt.
http://www.elfa.ua/o...

O kaip kvapai jų?

Man patiko Zaja kūno sviestai, tiek kakavinis tiek su alyvuogių aliejum. Tik kaina be nuolaidos man nelabai patinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 28, 13:05)
O kaip kvapai jų?
Man patiko Zaja kūno sviestai, tiek kakavinis tiek su alyvuogių aliejum. Tik kaina be nuolaidos man nelabai patinka schmoll.gif

Kvapai tokie is naturesliu, neikyrus, kvepiantis gamta ir zolelemis. Sintetiniu kvapu , kaip bodyshop negaliu pakesti.
Atsakyti
Tikiuosi aš per galvą negausiu, bet kur būna pirkti "Baikal Herbals" drėkinančio toniko (Kaune), užlėkiau šiandien į Eurokos, bet ten šio gamintojo tik plaukų priežiūros priemonių aptikau... Gal didelėse Maximose ar Droge jų būna, tikrai kažkur esu mačiusi unsure.gif
Atsakyti