Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

ačiū labai už rekomendacijas thumbup.gif
Atsakyti
Na, lorealis tai man netinka į pigių temą, vienas brangesnių tarp popsinių brendų.

Aš noriu pagirti Gabriella Salvete makiažo pagrindą “Hydrating”, kurį naudoju, kaip krempudrą (nes nežinau ką turi daryti makiažo pagrindas - šis duoda spalvą ir maskuoja). Man labai tiko spalva, lengvas ir nekemša.
Bet vėl gi prie pigių nepriskirsi - 22.90.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 24, 14:42)
Aš minėjau smile.gif Turėjau dvejus limituotus Catrice, dabar turiu Rimmel, tai prie Catrice nė už ką negrįžčiau. Rimmel turiu populiariuosius "Santa Rose" spalvos, kurie kaip analogas Giorgio Armani nr.2, dar kažkuriem Nars. Kokybė, išsilaikymas Rimmel nuostabus wub.gif Labai žavi pakuotės kompaktiškumas (tuo tarpu Catrice vienų nulūžo dangtelis). Per nuolaidas jie tik 8lt kainavo. Jūs kaip sau norit, naudokit savo Catrice, o aš lieku prie savo mėgiamų Rimmel  wub.gif

ačiū už primintą pavadinimą, vis ruošiuosi įsigyti thumbup.gif
Atsakyti
donstop, gal gali imesti foto tu eveline maskuokliu? 4u.gif elevitoj turbut buna ju?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 25, 18:46)
donstop, gal gali imesti foto tu eveline maskuokliu?  4u.gif elevitoj turbut buna ju?

Elevitoj nemanau, Martinoj būna 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 25, 18:50)
Elevitoj nemanau, Martinoj būna  4u.gif

user posted image

user posted image

pas mus alytuj nera jokiu Martinu doh.gif o internetu gal galima nusipirkti kazkur, nezinote?
Atsakyti
O gal bandėte Eveline kompaktinę pudrą? Kokie atsiliepimai?
Dėkoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 25, 17:28)
ačiū už primintą pavadinimą, vis ruošiuosi įsigyti  thumbup.gif

Nėr už ką 4u.gif

Pati vakar pamačiau rusų beauty bloggerių girtą balzamą "Plusonda" su nuolaida ir nesusilaikiau nenusipirkus smile.gif Prieš kelis metus prisiklausiusi pagyrų "Plusondai" ėjau ieškoti, bet niekur neradau, visur buvo tik "Revivor" tokiame pačiame indelyje. O dabar radau ir dar su nuolaida smile.gif
Ką gi, išbandžiau. Laikiau ne 3-4 minutes kaip rekomenduojama ant indelio, o beveik 30 minučių. Kvapas kaip tarybinėj kirpykloj senais senais laikais biggrin.gif Pati masė, mano nustebimui, šviesiai mėlyna. Poveikis plaukams neblogas. Ar pirsiu vėl? Turbūt ne smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 24, 23:04)
Loreal lumi magique puikus, jeigu paakiai nera itin juodi. Jis labiau paskaistina, negu kad maskuoja. Is turimu maybelline fit, benefit erase paste ir lumimagique paskutiniu metu daugiausiai naudoju butent sita  drinks_cheers.gif jis labai lengvas, i rauksles beveik nesubega, o as ji dar ir kaip highlighteri megstu panaudot biggrin.gif

kokia spalva turi smile.gif
Atsakyti
o man Eveline maskuoklis netiko schmoll.gif subegdavo i rauksleles, ir siaip schmoll.gif
lorealis buvo neblogas, Max factor patiko, Garnier (toks su rutuliuku) is vis nerealus, bet kad labai greit pasibaigia jie visi - atrodo tik pradejai naudot, o cia sast, ir neber doh.gif . Dabar naudoju Maybeline Fit me, tai toks vidutiniokas.... Ai, dar Essence turejau, tai, kaip ir Eveline, keliavo i siuksline verysad.gif
geriausias is bandytu - Garnier, betgi ne pigus jis (be akcijos per 40 Lt berods)
zodziu, pigaus ir gero maskuoklio taip ir neatradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 26 kovo 2013 - 13:38
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 26, 13:34)
kokia spalva turi  smile.gif

2 nr, light berods 4u.gif
Atsakyti
Gal, kas galėtų, kokį veido toniką rekomenduoti (sausai/mišriai odai)? Gal kas lietuvišką Margaritos toniką su alavijais arba su agurkais ir ramunėlėmis bandėte?
Atsakyti