ačiū labai už rekomendacijas
Na, lorealis tai man netinka į pigių temą, vienas brangesnių tarp popsinių brendų.
Aš noriu pagirti Gabriella Salvete makiažo pagrindą Hydrating, kurį naudoju, kaip krempudrą (nes nežinau ką turi daryti makiažo pagrindas - šis duoda spalvą ir maskuoja). Man labai tiko spalva, lengvas ir nekemša.
Bet vėl gi prie pigių nepriskirsi - 22.90.
Aš noriu pagirti Gabriella Salvete makiažo pagrindą Hydrating, kurį naudoju, kaip krempudrą (nes nežinau ką turi daryti makiažo pagrindas - šis duoda spalvą ir maskuoja). Man labai tiko spalva, lengvas ir nekemša.
Bet vėl gi prie pigių nepriskirsi - 22.90.
QUOTE(Malena @ 2013 03 24, 14:42)
Aš minėjau Turėjau dvejus limituotus Catrice, dabar turiu Rimmel, tai prie Catrice nė už ką negrįžčiau. Rimmel turiu populiariuosius "Santa Rose" spalvos, kurie kaip analogas Giorgio Armani nr.2, dar kažkuriem Nars. Kokybė, išsilaikymas Rimmel nuostabus Labai žavi pakuotės kompaktiškumas (tuo tarpu Catrice vienų nulūžo dangtelis). Per nuolaidas jie tik 8lt kainavo. Jūs kaip sau norit, naudokit savo Catrice, o aš lieku prie savo mėgiamų Rimmel
ačiū už primintą pavadinimą, vis ruošiuosi įsigyti
donstop, gal gali imesti foto tu eveline maskuokliu? elevitoj turbut buna ju?
QUOTE(dominica @ 2013 03 25, 18:46)
donstop, gal gali imesti foto tu eveline maskuokliu? elevitoj turbut buna ju?
Elevitoj nemanau, Martinoj būna
QUOTE(dontstop @ 2013 03 25, 18:50)
pas mus alytuj nera jokiu Martinu o internetu gal galima nusipirkti kazkur, nezinote?
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 25, 17:28)
ačiū už primintą pavadinimą, vis ruošiuosi įsigyti
Nėr už ką
Pati vakar pamačiau rusų beauty bloggerių girtą balzamą "Plusonda" su nuolaida ir nesusilaikiau nenusipirkus Prieš kelis metus prisiklausiusi pagyrų "Plusondai" ėjau ieškoti, bet niekur neradau, visur buvo tik "Revivor" tokiame pačiame indelyje. O dabar radau ir dar su nuolaida
Ką gi, išbandžiau. Laikiau ne 3-4 minutes kaip rekomenduojama ant indelio, o beveik 30 minučių. Kvapas kaip tarybinėj kirpykloj senais senais laikais Pati masė, mano nustebimui, šviesiai mėlyna. Poveikis plaukams neblogas. Ar pirsiu vėl? Turbūt ne
QUOTE(dominica @ 2013 03 24, 23:04)
Loreal lumi magique puikus, jeigu paakiai nera itin juodi. Jis labiau paskaistina, negu kad maskuoja. Is turimu maybelline fit, benefit erase paste ir lumimagique paskutiniu metu daugiausiai naudoju butent sita jis labai lengvas, i rauksles beveik nesubega, o as ji dar ir kaip highlighteri megstu panaudot
kokia spalva turi
o man Eveline maskuoklis netiko subegdavo i rauksleles, ir siaip
lorealis buvo neblogas, Max factor patiko, Garnier (toks su rutuliuku) is vis nerealus, bet kad labai greit pasibaigia jie visi - atrodo tik pradejai naudot, o cia sast, ir neber . Dabar naudoju Maybeline Fit me, tai toks vidutiniokas.... Ai, dar Essence turejau, tai, kaip ir Eveline, keliavo i siuksline
geriausias is bandytu - Garnier, betgi ne pigus jis (be akcijos per 40 Lt berods)
zodziu, pigaus ir gero maskuoklio taip ir neatradau.
lorealis buvo neblogas, Max factor patiko, Garnier (toks su rutuliuku) is vis nerealus, bet kad labai greit pasibaigia jie visi - atrodo tik pradejai naudot, o cia sast, ir neber . Dabar naudoju Maybeline Fit me, tai toks vidutiniokas.... Ai, dar Essence turejau, tai, kaip ir Eveline, keliavo i siuksline
geriausias is bandytu - Garnier, betgi ne pigus jis (be akcijos per 40 Lt berods)
zodziu, pigaus ir gero maskuoklio taip ir neatradau.
Gal, kas galėtų, kokį veido toniką rekomenduoti (sausai/mišriai odai)? Gal kas lietuvišką Margaritos toniką su alavijais arba su agurkais ir ramunėlėmis bandėte?