Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Reklamiste @ 2013 03 20, 13:36)
Manau, kad apie šitą:

spanguolinis

Aciu. 4u.gif Reikes bandyt. Tikiuosi jis netures to specifinio kvapo budingo ankstesniam ranku kremui. Nebezinau kur rankas kist, jau tiek sauseja kosmaras. unsure.gif Nepadada niekas, net grynas taukmedziu sviestas. doh.gif
Atsakyti
Merginos labai puikiai paaiškino, kad bronzatas visgi neatstos skaistalų, nes bronzatas labiau naudojamas veido kontūravimui bei įdegusio veido efektui sukurti smile.gif Naudoju Catrice skaistalus, bet nepasakyčiau, kad jie trumpai laikosi, kaip kažkuri čia minėjo g.gif Esu tamsesnės odos, bet vis tiek juos naudoju tik ant šepetėlio galo, nes gerai pigmentuoti ir galima padauginti smile.gif Bet šiaip suteikia veidukui natūralaus grožio thumbup.gif
Naudoju Rose Royce
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 24, 14:27)
Merginos labai puikiai paaiškino, kad bronzatas visgi neatstos skaistalų, nes bronzatas labiau naudojamas veido kontūravimui bei įdegusio veido efektui sukurti  smile.gif  Naudoju Catrice skaistalus, bet nepasakyčiau, kad jie trumpai laikosi, kaip kažkuri čia minėjo  g.gif  Esu tamsesnės odos, bet vis tiek juos naudoju tik ant šepetėlio galo, nes gerai pigmentuoti ir galima padauginti  smile.gif  Bet šiaip suteikia veidukui natūralaus grožio  thumbup.gif

Aš minėjau smile.gif Turėjau dvejus limituotus Catrice, dabar turiu Rimmel, tai prie Catrice nė už ką negrįžčiau. Rimmel turiu populiariuosius "Santa Rose" spalvos, kurie kaip analogas Giorgio Armani nr.2, dar kažkuriem Nars. Kokybė, išsilaikymas Rimmel nuostabus wub.gif Labai žavi pakuotės kompaktiškumas (tuo tarpu Catrice vienų nulūžo dangtelis). Per nuolaidas jie tik 8lt kainavo. Jūs kaip sau norit, naudokit savo Catrice, o aš lieku prie savo mėgiamų Rimmel wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 03 24, 12:42)
Aciu. 4u.gif Reikes bandyt. Tikiuosi jis netures to specifinio kvapo budingo ankstesniam ranku kremui. Nebezinau kur rankas kist, jau tiek sauseja kosmaras. unsure.gif Nepadada niekas, net grynas taukmedziu sviestas. doh.gif

Man šis spanguolinis žymiai mažiau drėkina nei Margaritos su pienu ir medus, taip pat spanguolinio kvapas erzina, susigeria greitai, drėkinimo nerasta po pusvalandžio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 24, 14:42)
Aš minėjau smile.gif Turėjau dvejus limituotus Catrice, dabar turiu Rimmel, tai prie Catrice nė už ką negrįžčiau. Rimmel turiu populiariuosius "Santa Rose" spalvos, kurie kaip analogas Giorgio Armani nr.2, dar kažkuriem Nars. Kokybė, išsilaikymas Rimmel nuostabus wub.gif Labai žavi pakuotės kompaktiškumas (tuo tarpu Catrice vienų nulūžo dangtelis). Per nuolaidas jie tik 8lt kainavo. Jūs kaip sau norit, naudokit savo Catrice, o aš lieku prie savo mėgiamų Rimmel  wub.gif

Jeigu norit ir naudokit tuos savo Rimmel, niekas jums nieko nesako tongue.gif Čia reiškiama nuomonė ir nereikia visko priimti asmeniškai, man kaip už tokia kainą Catrice tikrai geri, nors turiu ir skaistalų, kurie virš 100 litų kainuoja, bet ne tame gi esmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 24, 15:17)
Jeigu norit ir naudokit tuos savo Rimmel, niekas jums nieko nesako  tongue.gif Čia reiškiama nuomonė ir nereikia visko priimti asmeniškai, man kaip už tokia kainą Catrice tikrai geri, nors turiu ir skaistalų, kurie virš 100 litų kainuoja, bet ne tame gi esmė smile.gif

Čia jūs pati sumastėt kad aš asmeniškai priimu. Aš apie skaistalus plačiau parašiau.

Į temą gal kur nuolaidos Baikals priemonėm ir Garnier plaukų kaukei geltonoj puodynėj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 03 24, 15:12)
Man šis spanguolinis žymiai mažiau drėkina nei Margaritos su pienu ir medus, taip pat spanguolinio kvapas erzina, susigeria greitai, drėkinimo nerasta po pusvalandžio  doh.gif

Aciu uz atsiliepima, gal tada pasidomesiu su pienu ir medumi, sio niekad nesu turejus. ax.gif
Atsakyti
Ilgai ieškojau tinkamo concealer'io (nežinau, kaip lietuviškai pavadinti - priemonė paakiams maskuoti?), kad nedžiovintų odos, nesubėgtų į raukšleles po akimis ir gerai maskuotų, na, matyt visos kelia panašius reikalavimus biggrin.gif Išbandžiau visokius brangių firmų produktus, dabar lyg apsistojau ties Helena Rubinstein Magic Concealer, bet ir jis man subėga į raukšleles ir šiek tiek sausina odą unsure.gif Na, kol kas geriausias, kokį pavyko rasti, bet neoptimalus..

Lygiai taip pat ilgai ieškojau krempudros, vis dairydamasi į brangius prekių ženklus, manydama, kad brangus tai turi būti geras biggrin.gif O galiausiai apsistojau ties L'oreal krempudra, net nustebau, kaip gražiai padengė veidą, neišryškino sausos odos plotelių, tiesiog super bigsmile.gif Tai galvoju, gal ir ieškant concealerio verta atsigręžti į pigią kosmetiką, gal turit pasiūlyti kokių neatrastų lobių? bigsmile.gif
Atsakyti
Loreal lumi magique puikus, jeigu paakiai nera itin juodi. Jis labiau paskaistina, negu kad maskuoja. Is turimu maybelline fit, benefit erase paste ir lumimagique paskutiniu metu daugiausiai naudoju butent sita drinks_cheers.gif jis labai lengvas, i rauksles beveik nesubega, o as ji dar ir kaip highlighteri megstu panaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 24, 21:04)
Loreal lumi magique puikus

o, ačiū, reikės išbandyt bigsmile.gif Lumi krempudra man labai patiko, reikės ir concealerį išbandyti wub.gif
aš taip pat turiu Maybelline Fit, bet kažkaip man jis nelabai..
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 22:54)
Tai galvoju, gal ir ieškant concealerio verta atsigręžti į pigią kosmetiką, gal turit pasiūlyti kokių neatrastų lobių?  bigsmile.gif

Man labiausiai patinka Eveline: tiek skystas su aplikatoriumi, tiek pieštuko pavidalo. Skystų būna daugiau atspalvių, yra ir tamsesnių. Pieštukai tik 3 atspalviai, visi šviesūs. Mano paakiai itin tamsūs, tai kreminis sutvarko netobulai, bet gan gerai, ir kas svarbiausia - nepabrėžia raukšlių, dienos bėgyje niekur nesubėga. Aš dažausi 6 ryto, darbe atsėdžiu 10 - 12 val, paskui dar intensyvi treniruotė sporto klube būna ir 9 vakaro po visko kai grįžtu namo paakiai dar tvarkoj būna smile.gif Nei vienas iki šiol turėtas maskuoklis taip gerai nesilaikydavo.
Ypatingom progom naudoju pirmą pieštukinį (jis man kiek per šviesus), ant viršaus kreminį, tuomet jau super maskuoja ir vėlgi nieks niekur nesubėga 4u.gif

Papildau: Eveline man patiko žymiai labiau, nei populiarūs L'oreal, Maybelline, BeYo, Max Factor 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 25 kovo 2013 - 11:14
QUOTE(dontstop @ 2013 03 25, 12:13)
Papildau: Eveline man patiko žymiai labiau, nei populiarūs L'oreal, Maybelline, BeYo, Max Factor  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
išbandžiau daug nuo pačiu brangiausiu iki pigiausiu, geriau už skystą maskuoklį nesu bandžius, maskuoju pigmentines demeles, kaip ir po pudra kaip ir ant jos, jau trečią nesenai nupirkau wub.gif
Atsakyti