Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Ačiū visom už rekomendaciją reiks bėgti į Eurokos ieškoti smile.gif
[/quote]

atsitiktinai užbėgau, bet daryt skaistalų paieškas jau kėtinau ir pati biggrin.gif gerai, kad taip užtaikiau ir pati bandysiu ieškoti jūsų išgirtujų Catrice, tik ar nebus toji spalvyte per šviesi jei oda su pudryte nešviesiausia bet vidutinio lengvo tamsumo? g.gif nes iš foto atrodo kaip kompaktinė pudra, o ne kaip bronzantas kontūravimui iš spalvytės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktise: 22 kovo 2013 - 18:26
QUOTE(dreamless @ 2013 03 21, 17:29)
QUOTE(Laumė* @ 2013 03 21, 16:20)

Ačiū Laume 4u.gif,kurią spalvą jūs naudojate? Ar ji labai pigmentuota? Nėra oranžinė? blush2.gif

naudoju sviesesne, nes baltaode esu.
pakankamai pigmentuota, su sepeteliu vos vos ja perbraukiu (net neperbraukiu, o palieciu ja sepeteliu), kad nepadaugint.
ne oranzine smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 03 22, 18:25)

atsitiktinai užbėgau, bet daryt skaistalų paieškas jau kėtinau ir pati  biggrin.gif  gerai, kad taip užtaikiau ir pati bandysiu ieškoti jūsų išgirtujų Catrice, tik ar nebus toji spalvyte per šviesi jei oda su pudryte nešviesiausia bet vidutinio lengvo tamsumo?  g.gif  nes iš foto atrodo kaip kompaktinė pudra, o ne kaip bronzantas kontūravimui iš spalvytės  g.gif

Ne, tikrai nebus ji per šviesi, aš pati esu prie "tamsiukių" ir man gražiai parusvina wub.gif skaistalus taip pat naudoju catrice, matiniai kaip ir bronzatas, priekaištų neturiu thumbup.gif

Beto, jeigu neklystų yra dveji šio bronzato atspalviai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 22 kovo 2013 - 21:27
[quote=Niktise,2013 03 22, 19:25]
[/quote]

atsitiktinai užbėgau, bet daryt skaistalų paieškas jau kėtinau ir pati biggrin.gif gerai, kad taip užtaikiau ir pati bandysiu ieškoti jūsų išgirtujų Catrice, tik ar nebus toji spalvyte per šviesi jei oda su pudryte nešviesiausia bet vidutinio lengvo tamsumo? g.gif nes iš foto atrodo kaip kompaktinė pudra, o ne kaip bronzantas kontūravimui iš spalvytės g.gif
[/quote]
Aš naudoju savaiminį įdegi, tam man Catrice bronzantas buvo kaip pudra - visiškai susiliejo su oda smile.gif Čia tas, tamsesnio atspalvio, kaip foto įkelta mirksiukas.gif Bet baltaodėms tai liuks turėtų būti, ir atspalvis natūralus, šaltas, nei kiek neryžas 4u.gif
Atsakyti
Idomiai, kad taip nesutampa nuomonės biggrin.gif

Na man ji nėra šviesi ir tikrai netinka, kaip pudra

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 03 21, 14:21)
O gal, kas galėtų parekomenduoti, kokią bronzinę pudrą šviesiaodei? Iki kokių 20 lt.

galite dar rasti ir essence for blondes,mačiau pigiai su nuolaida viename iš eurokos:
user posted image
Man labai patinka net labai pigi pudra,~4-6 lt.,naudoju kontūravimui,ne viso veido padengimui biggrin.gif :
user posted image
http://wizaz.pl/kosm...p?produkt=41151
QUOTE(Čikitita @ 2013 03 21, 22:15)
Prasau priminkite man,kur Vilniuje galima siu laku rasti? ax.gif

pvz.Ševčenkos 16,Koslitos parduotuvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 22 kovo 2013 - 22:19
Koslina ta stebuklinga vieta vadinas biggrin.gif
Dar viena Ševčenkos gatvėj yra, kiek suprantu ten didesnis pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 22, 23:15)

Ačiū už rekomendaciją. Ta Vollare pudrytę lygtai esu mačiusi Droge? Ar, kur ją būtų galima apžiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 03 23, 13:29)
QUOTE(xde @ 2013 03 22, 23:15)

Ačiū už rekomendaciją. Ta Vollare pudrytę lygtai esu mačiusi Droge? Ar, kur ją būtų galima apžiūrėti?

yra ir Droge.O pigiau Vilkpėdėje.Kadaise pirkau Koslinoje,tuomet kaina buvo tik 4 lt.
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 22, 22:24)
Ne, tikrai nebus ji per šviesi, aš pati esu prie "tamsiukių" ir man gražiai parusvina  wub.gif  skaistalus taip pat naudoju catrice, matiniai kaip ir bronzatas, priekaištų neturiu  thumbup.gif

Beto, jeigu neklystų yra dveji šio bronzato atspalviai  smile.gif

dar patardysiu blush2.gif minėjot catrice skaistalus, tai dabar susiveliau kiek, jei noriu paryskinti skruostus ar geriau rinktis catrice skaistalus ar bronzanta? ar bronantas tam tinka? gal labiau koks spindintis ir vakarui? rolleyes.gif apsvieskit mane žalia blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 03 23, 22:16)
dar patardysiu blush2.gif  minėjot catrice skaistalus, tai dabar susiveliau kiek, jei noriu paryskinti skruostus ar geriau rinktis catrice skaistalus ar bronzanta? ar bronantas tam tinka? gal labiau koks spindintis ir vakarui? rolleyes.gif apsvieskit mane žalia  blush2.gif  ax.gif

Paryškinimui tiks skaistalai, Catrice mieli, bet neilgai laikosi.
Bronzantas tepamas ant skruostikaulių, po skruostais, jis daugiau kontūravimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 03 23, 23:16)
dar patardysiu blush2.gif  minėjot catrice skaistalus, tai dabar susiveliau kiek, jei noriu paryskinti skruostus ar geriau rinktis catrice skaistalus ar bronzanta? ar bronantas tam tinka? gal labiau koks spindintis ir vakarui? rolleyes.gif apsvieskit mane žalia  blush2.gif  ax.gif

Aš turbūt papildyčiau:
bronzantas yra daugmaž rudos spalvos, naudojamas arba kontūravimui (veido formos keitimui) arba lengvo įdegio efektui sukurti. Jei pirmam atvejui, tai reikia tamsesnio atspalvio, jį reikia tepti nebūtinai ant skruostikaulių, o pvz norint paploninti nosį - ant nosies šonų, norint pažemint kaktą - ties plaukų liniją ir tt mirksiukas.gif Kaip suprantu, jūs viso to nemokat, tai reiktų pirmą bent kelis video internete pažiūrėti, kad suprasti principą, o paskui nemažai praktikuotis.
Norint sukurti įdegio efektą geriau rinktis nelabai tamsų, 1-2 tonais tamsesnį už nuosavą veido spalvą bronzerį, ir tepti jį dideliu šepetėliu per iškiliausias veido vietas, bet tik ne padengti visą veidą. Ir taipogi rekomenduočiau pažiūrėti kelis video prieš bandant, nes ne iš karto gaunasi natūralus efektas.
Blizgus bronzantas greičiausiai netiks riebiai odai, ir aplamai jis labiau vakarui ir tik nedideliems plotams. Naujokei šioj srity aš nepatarčiau pradėti nuo tokio, didelė tikimybė prisitepti kur nereikia ir atrodyti juokingai blush2.gif
Skaistalai paprastai yra spalvoti - ružavi, persikiniai ir tt Tepami ant skruostikaulių plius minus, priklausomai nuo veido formos, priduoda spalvos ir gaivumo veidui, ypač jei jis blyškus arba buvo pritepta pudros biggrin.gif Skaistalus galima naudoti derinyje su bronzantu mirksiukas.gif Būtent Catrice skaistalai visi šviesūs, mažai pigmentuoti, labai tinka šviesiaodėms, juos sunku padauginti 4u.gif
Atsakyti