Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Reklamiste @ 2013 03 20, 13:36)
Fui g.gif Ketvirtoje vietoje - Parfum, vadinasi visų kitų po jo einančių dalykų beveik neįdėta: tai kur gi tie stebuklingi ekstraktai??? dėl vaizdo? visai nepanašu į eko produktą  blink.gif

Fui tai fui, nieko pirkti neagituoju.
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 03 17, 16:34)
tai čia viskam reikia  biggrin.gif  4u.gif  aš kaip tik galvojau eveline imti , nes jau man tie sviestai kaip atsibodo siaubas  g.gif bet kokiu atveju dėkui , gal ką atrasim  ax.gif

man šitas patinka kaip drėkina ir kvepia pasakiškai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Lenkiu galvą šiandien atrastam Flomar nagų lakui. Nežinau, kiek laikys jis man, bet tai, ką pamačiau nusilakavus- nustebino mane thumbup.gif pirkau tokį (foto skolinta):

user posted image

Pirmas įspūdis spalva, kuri yra labai sodri, o antras- spindesys 4u.gif o mokėjau 4,50 berods blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
nuotraukos iš interneto platybiu, kosmetista.ru kruva atsiliepimu apie šį tušą
nu ka vilkpedes parduotuveje pamačiau, visus 10,50lt kaštavo biggrin.gif , eilini karta baltarusai pradžiugino tušas labai patiko
grynai juodas juodas
šiandienos orus su sniegu atlaike nuo iki nebyra, nenubega
pliusas tai kad blakstienos liko po dveju sluoksniu minkštos
šepetelis hmm... reikiai išmokti , man labai panašus kaip clinique riečiantis, tik kam apatinei daliai šerialiai nelabai suprantu, beje silikoninis šepetelis

dar vienas pirkinys gelis blakstienom stiprinantis, skatinantis augimą ir t.t., rezultato savaime aišku dar nera biggrin.gif po keliu dienu naudojimo, man jis patiko kaip ir eveline priemone, bet turi papildoma pliusa jis nepadaro blakstienu pilku kaip išdžiuna, o lieka efektas šlapiu blakstienu, dienos metu kai nepasidažius visai smagiai atrodo, o ir tušas gulasi ant jo kuo puikiausiai kaina 7,50
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 20 kovo 2013 - 18:14
QUOTE(Reklamiste @ 2013 03 20, 13:36)

Fui g.gif Ketvirtoje vietoje - Parfum, vadinasi visų kitų po jo einančių dalykų beveik neįdėta: tai kur gi tie stebuklingi ekstraktai??? dėl vaizdo? visai nepanašu į eko produktą  blink.gif

O ką turėtų reikšti tas eko? ekologiškas? o gal tik ekonomiškas?

Man aplamai keistas poreikis pirkti ekologiska krema..... Na atsiprašau , kurie labai rūpinasi gamtos gerove. Nes ekologiškas, tai reiškai " pagamintas nekenkiant gamtai".... dėja tik tiek.....

Jei apie maistą...galit pirkt ekologiškas daržovės, kuriose nitritų bus daugiau nei augintuose neekologiškai....

Pas mus labai sumaišytos sąvokos "ekologiskas", "bio", "natūralus"...

Beje, Donstop ačiū 4u.gif už pasisakymą apie lūpų blizgius
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 03 20, 11:24)
Donstop, gal galėtum kainas surašyt minėtų pienelių, kremų ir musų?  4u.gif

Galėčiau apytikslias kainas blush2.gif

Organis Therapy ~10 lt (Elevita)
Čistaja linija ~12 lt (Prizma)
Natura siberica ~16 lt (Elevita, Maxima, Rimi, Eurokos, Drogas)
Bielita Viteks ~8 lt (Martina)
Organic shop ~14 lt (Elevita, Rimi, Drogas)
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2013 03 20, 13:15)
Na, aš mėgstu kokosų aliejų kūno drėkinimui.

o man nepatinka kokosų aliejus ax.gif

QUOTE(Malena @ 2013 03 20, 13:51)
Fui tai fui, nieko pirkti neagituoju.

būtent , jau man tie visi fuj , nu ir kas kad parfum ar dar ko yra , šita tema ne apie tai visiškai cool.gif

QUOTE(tinginele @ 2013 03 20, 16:11)
man šitas patinka kaip drėkina ir kvepia pasakiškai  thumbup.gif

silpnokai jis mum drėkina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 03 20, 20:45)

silpnokai jis mum drėkina  4u.gif

Man praktiškai visai nedrėkina Garnier, ir plėvelės jausmas yra unsure.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 20, 18:59)

Kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 20, 17:59)

dar vienas pirkinys gelis blakstienom stiprinantis, skatinantis augimą ir t.t., rezultato savaime aišku dar nera biggrin.gif  po keliu dienu naudojimo, man jis patiko kaip ir eveline priemone, bet turi papildoma pliusa jis nepadaro blakstienu pilku kaip išdžiuna, o lieka efektas šlapiu blakstienu, dienos metu kai nepasidažius visai smagiai atrodo, o ir tušas gulasi ant jo kuo puikiausiai kaina 7,50
user posted image

kur pirkote sita?
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 03 21, 10:29)
QUOTE(julkanos @ 2013 03 20, 18:59)

Kur pirkote?

abejus pirkau vilkpedes gatveje, yra parduotuvele su rus prekemis kai įvažiuoji pro vartus į teritorija, reikia ne į kairę sukti kur visos parduotuves, o į dešine ten palei tvora yra prduotuves įejimas ir iškaba su olyvogem žalios spalvos , man rodos ji po dešine puse tik viena kosmetikos parduotuve ir yra, ten daug jordana nagu laku pirkau, i dar pamiršau prigriebiau to paties baltarusu gamintojo nagu laka classic
user posted image
kaina ~4lt pas mane 12numerius, labai pigmentuoti, kai dažai atrodo gulasi dryžiais bet išdžiusta lygus ir gražus paviršius pasidaro, pilnai užtenka vieno sluoksnio, na džiusta jis labai ilgai, bet galima pakenteti, nes laikuosi puikiai atlaike tyrju dienu maisto ruošimus, indu plovimus ir t.t. man tai yra daug biggrin.gif dar ten yra flormar gydomuju nagu laku, bet aš pirkau ridge filler, nes lakuoju tamsiai lakai tai man aktualuišliginantis pagrindas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 21 kovo 2013 - 09:49
Sveikos,

ar kuri girdejote kazka apie kosmetika Ya shang?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piperpuke: 21 kovo 2013 - 12:53