Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

gal ką rekomenduotumėt super sausai odai , kuo prausti ir kuo drėkinti /maitinti ?4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 25, 08:13)
Turėjau mėginuką AA Ecco serijos kremo ir vakar vakare išbandžiau. Drėkinimas maloniai nustebino. bigsmile.gif  Po gero pusvalandžio teko kremo likučius servetėle nuspausti. Nubudau švelnia oda be jokio sausumo jausmo.Tokie pirmieji įspūdžiai smile.gif
user posted image
Sudėtis:
NCI: Aqua, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Parfum, Cetearyl Alcohol,
Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Rosa Canina Fruit Oil, Cucurbita Pepo Seed Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Glyceryl Caprylate

Daugiau apie kremą čia

QUOTE(Aguonytė @ 2013 03 15, 16:56)
gal ką rekomenduotumėt super sausai odai , kuo prausti ir kuo drėkinti /maitinti  ?4u.gif

Drėkinimui paandykit mano aprašytą kremuką, gal tiks smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokite, prašau, kaukę sausiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(HopeInTheJar @ 2013 03 17, 12:46)
Parekomenduokite, prašau, kaukę sausiems plaukams.

Girdėjau, kad labai neblogos Domašnije recepty kaukės
Pati žadu pirkti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 15, 19:51)
Drėkinimui paandykit mano aprašytą kremuką, gal tiks smile.gif

pabandysiu ,dėkui 4u.gif , bet dar kūnui kažko reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 03 17, 15:47)
pabandysiu ,dėkui  4u.gif , bet dar kūnui kažko reik  biggrin.gif

Jūs kūnui ir norėjote? Aš pamaniau kad veidui. blush2.gif
Kūnui Zaja sviestai patiko, tiek kakavinis, tiek alyvuogių. Eveline nepatiko kvapais sintetiniais. Biok poras kimšo. Daugiau nepamenu nieko iš pigių.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 17, 16:05)
Jūs kūnui ir norėjote? Aš pamaniau kad veidui. blush2.gif
Kūnui Zaja sviestai patiko, tiek kakavinis, tiek alyvuogių. Eveline nepatiko kvapais sintetiniais. Biok poras kimšo. Daugiau nepamenu nieko iš pigių.

tai čia viskam reikia biggrin.gif 4u.gif aš kaip tik galvojau eveline imti , nes jau man tie sviestai kaip atsibodo siaubas g.gif bet kokiu atveju dėkui , gal ką atrasim ax.gif
Atsakyti
Va šis lirene visai neblogas, skaniai, maloniai kvepia ir drėkina smagiai
user posted image
Atsakyti
Mano mėgstamiausi lengvi kūno pieneliai:

1. Organic Therapy vynuogių kvapo foto

2. Čistaja linija serbentų kvapo foto

3. Natura siberica baltas tirštas sviestas, citrinų kvapo foto

Ir paskutinis atradimas - pienelis tonikas arbūzų kvapo Bielita Viteks foto
lyginant su prieš tai minėtais drėkinimo iš jo nekažkas, bet kvapas labai malonus, pats pienelis skystas ir labai greitai įsigeria, nepalieka nei lipnumo, nei riebumo, nei plėvelės.

O dar man labai patiko kūno kremai ir kūno musai Organic shop mirksiukas.gif foto

Atsakyti
Donstop, gal galėtum kainas surašyt minėtų pienelių, kremų ir musų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 03 17, 16:34)
tai čia viskam reikia  biggrin.gif  4u.gif  aš kaip tik galvojau eveline imti , nes jau man tie sviestai kaip atsibodo siaubas  g.gif bet kokiu atveju dėkui , gal ką atrasim  ax.gif

Na, aš mėgstu kokosų aliejų kūno drėkinimui. Jeigu pirkti iš iherbo, tai gaunasi labai ekonomiškas variantas. Be to, aliejus ir plaukams labai tinka. Tik aš žiauriai nereguliariai naudoju, kada laiko turiu laukti kol susigers, nes aliejus yra aliejus, bet bent jau tikrai žinai, kad nekenkia, o tie visi tepalai, sviestai, kremai tai man dvokia, ir nepatinka tas jausmas užsitepus visko ant savęs. blush2.gif Dabar reikia labai susirūpint kūno, ypač rankų oda. Buvau vakar trumpom rankovėm ir pamačiau, kad net pleiskanoja oda blink.gif Ojojoj, gal praustis mažiau reikia, vanduo taip sausina žiauriai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 03 14, 13:44)
Apie kuri konkreciai krema kalbejot? blush2.gif

Manau, kad apie šitą:

spanguolinis

Parfum įdėta, tačiau didelis privalumas - jis be alergenų (būtų nurodyta skliaustuose)
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 02 25, 08:13)
user posted image
Sudėtis:
NCI: Aqua, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Parfum, Cetearyl Alcohol,
Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Rosa Canina Fruit Oil, Cucurbita Pepo Seed Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Glyceryl Caprylate

Daugiau apie kremą čia

Fui g.gif Ketvirtoje vietoje - Parfum, vadinasi visų kitų po jo einančių dalykų beveik neįdėta: tai kur gi tie stebuklingi ekstraktai??? dėl vaizdo? visai nepanašu į eko produktą blink.gif
Atsakyti