Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Almost @ 2013 03 13, 18:38)
dar vienas klausimėlis apie Flormar - gal kuri netyčia matėt / pirkot ir galit pasakyt, kiek šešėliai, skaistalai kainuoja? dontstop - pamenu, kad Jūs pirkote ne tik nagų lakų, tai vėlgi gal Jūs labiausiai padėt galėsite  blush2.gif  4u.gif

Almost, aš dar vakar atrašiau:

QUOTE(dontstop @ 2013 03 12, 12:46)
Aš esu pirkusi Vilniuje, bazėse, parduotuvėje priešais Elevitą, ir Rygoje, Rimi parduotuvėje  4u.gif
O kainos buvo (lietuviškos, Rygoje brangiau):
lakai 2,50 - 3,50
skaistalai, vienos spalvos šešėliai, lūpų blizgėsiai, tušai ~ 6lt
4 spalvų šešėlių paletės, blizgūs bronzeriai ~10 lt

Kaip suprantu, kainos dabar aukštesnės g.gif

QUOTE(Unera @ 2013 03 12, 19:06)
gal parekomenduotumet lupdažį ar blizgį, kad nesausintų lūpų....  rolleyes.gif

Mano favoritai jau 8 - 9 metus - lūpų blizgesiai Essence XXL Shine. Aš labai daug eksperimentuoju su kosmetika, bet visad grįžtu prie šių blizgesių, geresnių dar neradau.
Antroje vietoje būtų Manhattan iš serijų Water flash ir Tasty lips - ne prastesni, nei Essence, tik kokius 3 kartus brangesni 4u.gif
Šie blizgesiai ne tik kad nesdausina lūpų, o dar ir yra visiškai nelipnūs, skaniai kvepia, gerai pasidengia, jų patogūs aplikatoriai.
QUOTE(Victorious @ 2013 03 13, 13:32)
Ieškau rudo akių pieštuko ir pakankamai pigmentuoto lūpų pieštuko bei kosmetinių pieštukų drožtuko. Ką galėtumėte patarti? 4u.gif Kol kas praktikuojuosi -  dairausi paprastesnių produktų. ax.gif

Kas liečia akių pieštukus, mano mėgstamiausi išsukami iš Essence, Catrice, Gabriella Salvete. Konkrečiai rudą šiuo metu turiu Catrice, atspalvis I would if I could - super minkštas, riebus ir pigmentuotas pieštukas, naudotis juo vienas malonumas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 13, 16:17)
Almost, aš dar vakar atrašiau:
Kaip suprantu, kainos dabar aukštesnės  g.gif

jergau, atsiprašau - mačiau tą postą apie tai, kur pirkot, o po to papildymo jau ir nebemačiau doh.gif ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dominica,
Aimaimoko_Yume,

ačiū už rekomendacijas 4u.gif
Ko gero, išbandysiu abu, tik reikės Lumene akcijos kokios palaukt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caculė: 14 kovo 2013 - 01:05
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 06, 19:09)
Nusipirkau Margaritos rankų kremą, tą kuris čia šmėžuoja šone smile.gif
Nu suprantu, kad tas kvapas turbūt nenatūralios kilmės, nors kremas ir ekologiškas, bet naaaaaa dieeeeeviškas. Ir susigeria greitai, kas man aktualu.

Apie kuri konkreciai krema kalbejot? blush2.gif

Turiu toki klausima - kuri is Syos sausu sampunu turite/rekomenduotumete ar su zaliu ar su melynu? 4u.gif Zalias greitai susiriebaluojantiems, melynas ploniems silpniems plaukams. Paziurejau - sudetis ju abieju vienoda. unsure.gif Plaukai mano ir silpni, ir reti, ir greitai riebaluojasi.
user posted image

Noriu padekot Dontstop uz rekomendacijas del sio plauku serumo nuo slinkimo, Syvorotka repeinaja

user posted image
Akivaizdziai matau kad pridygo nauju plaukeliu thumbup.gif o anksciau ko tik nedariau ir brangias ampules pirkau ir sampunus nuo slinkimo. doh.gif Aisku ir vitaminu kursa sugeriau, bet as juos pastogiai gerdavau bent karta per metus, taciau tokio efekto nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 03 14, 13:44)
Apie kuri konkreciai krema kalbejot? blush2.gif
Turiu toki klausima - kuri is Syos sausu sampunu turite/rekomenduotumete ar su zaliu ar su melynu? 4u.gif  Zalias greitai susiriebaluojantiems, melynas ploniems silpniems plaukams. Paziurejau - sudetis ju abieju vienoda. unsure.gif  Plaukai mano ir silpni, ir reti, ir greitai riebaluojasi.
user posted image
Noriu padekot Dontstop uz rekomendacijas del sio plauku serumo nuo slinkimo, S

Aš turiu žalią, mėlynojo nesu niekada bandžiusi, tačiau žalias man labai patiko. Aišku plaukai neblizga, kaip po plovimo, bet jaučiasi švaros jausmas.
Prieš tai bandžiau kažkokį kitokį, kurio net pavadinimo neatsimenu, nepatiko. Po pirmo naudojimo pasidarydavo tuščias buteliukas.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 03 14, 14:44)

Noriu padekot Dontstop uz rekomendacijas del sio plauku serumo nuo slinkimo, Syvorotka repeinaja

Nėr už ką, kad tik padėtų smile.gif 4u.gif
Beje, nusivyliau aliejumi iš šios serijos - kad ir kaip mažai bandau naudoti, vis tiek sunkiai išsiplauna ir kitą dieną tenka perplauti galvą dry.gif
Atsakyti
Gal yra merginų galinčių palyginti syoss ir batiste sausus plaukų šampūnus? Kuris geresnis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 14, 19:35)
Gal yra merginų galinčių palyginti syoss ir batiste sausus plaukų šampūnus? Kuris geresnis? 4u.gif

batiste geresnis
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 14, 19:35)

Pamenu visai neseniai merginos diskutavo apie šių firmų sausus šampūnus, nugalėjo Batiste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 14, 21:01)
batiste geresnis

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2013 03 14, 17:25)
Aš turiu žalią, mėlynojo nesu niekada bandžiusi, tačiau žalias man labai patiko. Aišku plaukai neblizga, kaip po plovimo, bet jaučiasi švaros jausmas.
Prieš tai bandžiau kažkokį kitokį, kurio net pavadinimo neatsimenu, nepatiko. Po pirmo naudojimo pasidarydavo tuščias buteliukas.

Aciu 4u.gif Bet jau nusipirkau grizdama is darbo vakar melyna doh.gif Dabar jiem akcija apie 13 Lt. Siandien isbandziau. Nu ir ka, visai nieko bigsmile.gif smagus zaisliukas. biggrin.gif O jau kvaaapas koooks nerealus.... wub.gif Plaukai liko kaip kad butu isplauti tik maziau blizgantys, pakankamai purus, bet ne tokie purus, lengvi ir krentantys kokie man buna kai paprastai issiplaunu, o cia toks efektas kaip kad plaukai isplauti ir papurksti standinanciom putom pries dziovinant, arba isdziovinus papurski lako o paskui issukuoji, bet man tas efektas netgi visai patinka nes kartais uzknisa tas mano plauku pernelyg didelis lengvumas. Jokiu baltu dulkeliu neliko plaukuose, siek tiek pastebejau kad truputi elektrinasi, kas mano plaukams budinga ir tradiciskai isplovus. Tik dar neisikirtau iki galo kaip ji naudot. Kiek jo purksti reikia kad nepadaugint? Arba kad nebutu per mazai? Ar jus purskiat tik plaukus ar labiau galvos oda? Ar imant atskirom sruogom, ar nulenkus galva geriau purksti? 4u.gif
Atsakyti
Praeitoje temoje maciau klausima del pavieniu Flormar seseliu kokybes, tai galiu pasakyti ax.gif turiu 3 spalvas - 015 su shimeriu, M06 matiniai ir M07 matiniai. Tai va tie su shimeriu tikrai neprilygsta seseliams i 4-iu paletes, tos blizgios daleles stambios, jie patys kazkaip skaidriai dengiasi, mazoka spalvos, daugiau matosi blizguciai. Nors ant rankos labai graziai svyti, vis del to mano voku jie kazkaip nepuosia. Reikes pabandyt gal kaip veido highliteri.
cia jie, nr.015
http://inesa-barones...l?thread=281795

O va tie matiniai tai tokie pat kaip ir paleteje, gerai pigmentuoti, silkiniai, smulkaus malimo, maloniai sklaidosi, jais esu patenkinta.
M06
http://www.pinkmelon...arb-nr-m06.html

M07
http://herteldenguze...ar-flormar.html

Atsakyti