QUOTE(Almost @ 2013 03 13, 18:38)
dar vienas klausimėlis apie Flormar - gal kuri netyčia matėt / pirkot ir galit pasakyt, kiek šešėliai, skaistalai kainuoja? dontstop - pamenu, kad Jūs pirkote ne tik nagų lakų, tai vėlgi gal Jūs labiausiai padėt galėsite
Almost, aš dar vakar atrašiau:
QUOTE(dontstop @ 2013 03 12, 12:46)
Aš esu pirkusi Vilniuje, bazėse, parduotuvėje priešais Elevitą, ir Rygoje, Rimi parduotuvėje
O kainos buvo (lietuviškos, Rygoje brangiau):
lakai 2,50 - 3,50
skaistalai, vienos spalvos šešėliai, lūpų blizgėsiai, tušai ~ 6lt
4 spalvų šešėlių paletės, blizgūs bronzeriai ~10 lt
O kainos buvo (lietuviškos, Rygoje brangiau):
lakai 2,50 - 3,50
skaistalai, vienos spalvos šešėliai, lūpų blizgėsiai, tušai ~ 6lt
4 spalvų šešėlių paletės, blizgūs bronzeriai ~10 lt
Kaip suprantu, kainos dabar aukštesnės
QUOTE(Unera @ 2013 03 12, 19:06)
gal parekomenduotumet lupdažį ar blizgį, kad nesausintų lūpų....
Mano favoritai jau 8 - 9 metus - lūpų blizgesiai Essence XXL Shine. Aš labai daug eksperimentuoju su kosmetika, bet visad grįžtu prie šių blizgesių, geresnių dar neradau.
Antroje vietoje būtų Manhattan iš serijų Water flash ir Tasty lips - ne prastesni, nei Essence, tik kokius 3 kartus brangesni
Šie blizgesiai ne tik kad nesdausina lūpų, o dar ir yra visiškai nelipnūs, skaniai kvepia, gerai pasidengia, jų patogūs aplikatoriai.
QUOTE(Victorious @ 2013 03 13, 13:32)
Ieškau rudo akių pieštuko ir pakankamai pigmentuoto lūpų pieštuko bei kosmetinių pieštukų drožtuko. Ką galėtumėte patarti? Kol kas praktikuojuosi - dairausi paprastesnių produktų.
Kas liečia akių pieštukus, mano mėgstamiausi išsukami iš Essence, Catrice, Gabriella Salvete. Konkrečiai rudą šiuo metu turiu Catrice, atspalvis I would if I could - super minkštas, riebus ir pigmentuotas pieštukas, naudotis juo vienas malonumas