Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Almost @ 2013 03 11, 21:40)
dontstop - noriu Jūsų paklausti, kaip Flormar mylėtojos, nors gal ir kitos kaunietės žinos. Kur galima įsigyti Flormar kosmetikos? Ačiū  4u.gif

Vakar pirkau Urmo bazės, Rytų rampoj. Nagų lakas - 3 Lt 4u.gif Kitos kosmetikos nežiūrėjau, nes buvo neaktualu, bet manau kad ir daugiau kažko turi.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 03 11, 20:12)
Vakar pirkau Urmo bazės, Rytų rampoj. Nagų lakas - 3 Lt  4u.gif  Kitos kosmetikos nežiūrėjau, nes buvo neaktualu, bet manau kad ir daugiau kažko turi.

ačiū labai! 4u.gif
jei kas dar pamatys, tai domina kainos daugmaž ir kitų produktų bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 03 11, 22:40)
dontstop - noriu Jūsų paklausti, kaip Flormar mylėtojos, nors gal ir kitos kaunietės žinos. Kur galima įsigyti Flormar kosmetikos? Ačiū  4u.gif

Aš esu pirkusi Vilniuje, bazėse, parduotuvėje priešais Elevitą, ir Rygoje, Rimi parduotuvėje 4u.gif
O kainos buvo (lietuviškos, Rygoje brangiau):
lakai 2,50 - 3,50
skaistalai, vienos spalvos šešėliai, lūpų blizgėsiai, tušai ~ 6lt
4 spalvų šešėlių paletės, blizgūs bronzeriai ~10 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 12 kovo 2013 - 11:48
O kur kaune bazėse konkrečiau, nes aš 5 sandelyje pirkau ir ten kainavo 4.50 g.gif , tai įdomu kurioje vietoje pigiau.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 12, 11:46)
Aš esu pirkusi Vilniuje, bazėse, parduotuvėje priešais Elevitą, ir Rygoje, Rimi parduotuvėje  4u.gif
O kainos buvo (lietuviškos, Rygoje brangiau):
lakai 2,50 - 3,50
skaistalai, vienos spalvos šešėliai, lūpų blizgėsiai, tušai ~ 6lt
4 spalvų šešėlių paletės, blizgūs bronzeriai ~10 lt

Vln parduotuves priesais elevita nebera, dabar flormar didziausias pasirinkimas Koslinoj Sevcenkos g., kainu tokiu kaip surasyta irgi neber verysad.gif viskas brangiau. nagu lakai berods po 4lt pigiausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 12, 14:07)
Vln parduotuves priesais elevita nebera, dabar flormar didziausias pasirinkimas Koslinoj Sevcenkos g., kainu tokiu kaip surasyta irgi neber  verysad.gif viskas brangiau. nagu lakai berods po 4lt pigiausi  g.gif

Gali būti, aš seniai pirkau, rudenį paskutinį kartą 4u.gif
Atsakyti
gal parekomenduotumet lupdažį ar blizgį, kad nesausintų lūpų.... rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau Essence skystą pravedimą akims.
Kadangi turiu gelinį, kuris tikrai geras, tai maniau, kad ir šis bus toks pats.
user posted image
Ar man vienai juo pasidažius linija tarsi "sutrūkinėja"? Ir atrodo tikrai baisiai biggrin.gif
Gal turite kokį gerą skystą pravedimą parekomenduot? Iki 20lt? ax.gif
Prieš tai turėjau Catrice, bet irgi nelabai koks buvo.
Arba aš jais nemoku dažytis rolleyes.gif
Atsakyti
Ieškau rudo akių pieštuko ir pakankamai pigmentuoto lūpų pieštuko bei kosmetinių pieštukų drožtuko. Ką galėtumėte patarti? 4u.gif Kol kas praktikuojuosi - dairausi paprastesnių produktų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2013 03 12, 20:46)
user posted image
Ar man vienai juo pasidažius linija tarsi "sutrūkinėja"? Ir atrodo tikrai baisiai biggrin.gif

man tai pats geriausias- lumene 4u.gif siaip apie 30lt kainuoja, bet buna akciju, arba isparduotuvese pigiau. graziai tepa, niekas netrukineja, neatsispaudzia, patogus naudot- kiek esu bandziusi pigesniu daiktu, tai vis prie sito griztu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2013 03 12, 20:46)

Skystu akių pervedimu naudojuosi kasdien,man pats geriausias golden rose va toks :
user posted image
Kaina svyruoja 5-10lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimaimoko_Yume: 13 kovo 2013 - 17:52
dar vienas klausimėlis apie Flormar - gal kuri netyčia matėt / pirkot ir galit pasakyt, kiek šešėliai, skaistalai kainuoja? dontstop - pamenu, kad Jūs pirkote ne tik nagų lakų, tai vėlgi gal Jūs labiausiai padėt galėsite blush2.gif 4u.gif
Atsakyti