Įkraunama...
Įkraunama...

Neaiškūs kraujavimai iš gimdos

QUOTE(Medeina @ 2005 04 12, 09:10)
Nu va ir man panaši problema šį mėnesį g.gif Apie 10d. po mm pasirodė lašas kraujo.Po kokių 5 dienų pradėjo rudai tepliot (jau 3dienos)-tiesa, labai nedaug tų išskyrų, bet yra doh.gif .Nieko neskauda g.gif

Tiesa, tas "neskauda" sąlyginai: krūtys skaudamos doh.gif -ir gana aštriai , o pilvo apačioj toks "bruzdėjimas ir tokie neramumai" kaip prieš mm. g.gif Panašią savijautą turėjau kai buvo nesivystantis nėštumas g.gif Sekmadienį ir šiandien dariau testus-nieko schmoll.gif
Atsakyti
Man tai prie negimdinio neštumo išskyros ir skausmai prasidėjo tik 7 sav., bet ir aš apie nėtumą sužinojau tik 6 sav. (sirgau normaliom mėn.)
Atsakyti
Medeina, kelinta (is keliu) tau ciklo diena, nes man si menesi irgi kazkas panasaus g.gif
Atsakyti
Pirma mm diena buvo kovo 28d., vadinasi šiandien 16-ta.Man niekad normaliom sąlygom tokių "bajerių" nebuvo g.gif -net išsigandus buvau..O šiaip ciklas 24-25 dienos.
Atsakyti
Na man buvo praejusi penktadieni, buvo 19 c.d. (is 30).

Dabar vel "ramu". Greiciausiai hormonai "kvailioja".

Man irgi taip pirma karta.
Atsakyti
Man tai ne vieną dieną g.gif Sakau 10 ciklo dieną prasidėjo-šiandien -vos vos.Gaunasi 6 dienos g.gif
Atsakyti
Na va, ir vel, vos vos rausvos isskyros.

Uzkniso ta nezinia. mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukelis: 12 balandžio 2005 - 14:32
As jau 2 metus kankinuosi su sutrikusiomis menesinemis ir kazkokiais neaiskiais kraujavimais.Dabar 5 daktare, pas kuria perejau, pasake, jog sutrikes progesteronas ir ovuliacija nevyksta. Kaip prasideda menesines, viena diena pliaupiu, kita sausa, trecia vel slapia, kelias dienas nieko , zodziu taip ir vargstu iki kokios 10 ciklo dienos. Tada laukiu ovuliacijos ir sulaukiu savo kraujavimu. Dabar geriu clostylbegita ketvirta kart is eiles.
Atsakyti
Po mėnesinių man tepa dar 2 savaites. Buvau onkologiniam, sakė tipo nieko nėra. Gydytojai jokių ligų neranda. Bet taip būti negali be priežasties. Gal kuri žinote kas man galėtų būti? Padėkite..........
Atsakyti
Gal tau ,patrija, kokia žaizdelė viduje yra , kurios nesimato?
Man yra buvę, kad kai pradėjau mmm , tai nebaigiau 12 d., kreipiausi į gyd. ir rado cistą kiaušintakyje, įtarė negimd. nėštumą, bet ten buvo cista... man kraujavo labai gausiai, jau vos kojas pavilkau...
T.p. yra buvę, kad nei iš šio , nei iš to ėmė kraujuot, tai rado žaizdelę gimd. kakl. .., bet tai praėjo savaime, užgijo...
Gyd. sakė, kad kraujuot gali pradėt nuo šiurkščių lyt. sant... smile.gif na, dabar man jau juokingai atrodo, nes jei tikrina rastų, ... tiesą pasakius nežinau, kas tau ,patrija, gali būt, - o gal tai tik rodo, kad įvyko ovuliacija ir dėl to kraujuoja??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2005 04 18, 13:26)
Po mėnesinių man tepa dar 2 savaites.

tai gali būti ir endometriozės požymis g.gif bet jai nustatyti reiktų laparoskopijos. nors aišku visko gali būti
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2005 04 18, 13:26)
Po mėnesinių man tepa dar 2 savaites. Buvau onkologiniam, sakė tipo nieko nėra. Gydytojai jokių ligų neranda. Bet taip būti negali be priežasties. Gal kuri žinote kas man galėtų būti? Padėkite..........

Labutis,
man tepliojimai buvo beveik 2 men, po nesyvistancio nestumo. As irgi labai pergyvenau ir nervinausi, paskui daktare israse kontraceptikus kad isreguliuoti cikla. Jau 4 d. po KT isgerimo pajutau skirtuma, tai reiskia kad hormonai buvo disbalanse.
Manau ir tau reikia hormonu tyrima pasidaryti ir turbut irgi reiketu hormonus gerti.
Eik pas gydytoja, taip neturi buti...
Sekmes!
Atsakyti