Pupsiukeli sveikinimai sulaukus atžalos!
Noriu pagirti visu darbelius! Dabar ir aš gal dažniau prisėsiu prie siuvinėjimo
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 04, 23:43)
sveikinu!!!!!!!!!!!
pupsiukeli, sveikinimai
pastebėjau, kad jūsų visuose postuose labai daug šauktukų... ko jūs taip rėkaujat visada?
QUOTE(romadra @ 2013 02 05, 08:00)
pastebėjau, kad jūsų visuose postuose labai daug šauktukų... ko jūs taip rėkaujat visada?
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 05, 10:08)
pupsiukeli, sveikinimai
emocingai kalba
pas mane tulpes juda i prieki
http://imageshack.us...03/1005156.jpg/
siandien pasiuvau ir dar nebaigiau.tikiuosi pabaigsiu kita savaite!!!!!!!!!!!!
siandien pasiuvau ir dar nebaigiau.tikiuosi pabaigsiu kita savaite!!!!!!!!!!!!
vakar velai pabaigtas..
ale fotoaparatui jau paskutinioji ateina..... nei spalvu nei ryskumo reik parduot koki darba ir investuot i fotika
ale fotoaparatui jau paskutinioji ateina..... nei spalvu nei ryskumo reik parduot koki darba ir investuot i fotika
romadra cia dovanu ar pasave kabinsi ?
padangele uogytes,uogytes pavasaris arteja,kaip norisi i darza nubekt ir pasiskint
jusu darbeliai labai saunus
padangele uogytes,uogytes pavasaris arteja,kaip norisi i darza nubekt ir pasiskint
jusu darbeliai labai saunus
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 05, 12:13)
o as vis dar procesuoju prazydo antras ziedelis
labai grazu
ziuriu pas visas pavasariu jau kvepia
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 05, 09:08)
pupsiukeli, sveikinimai
Alatėja- romadra yra kurčia, todėl jai sunku teisingai rašyti- atleiskim jai šias klaideles
Padangėle- aplenkei mane su uogom