Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 02 12, 23:31)
mazasis nezino kas tas pm f,reiks dydziojo paklaust kai grys ax.gif siandien i ligonine pagulde doh.gif nezinau kokia ten schema,kur su tavo pagalba buvau  parsisiuntus blush2.gif

o tai tu tada is mobilaus siuvineji  g.gif

pattern maker smile.gif

taip iš mobilaus smile.gif spec. jis man siuvinėjimui smile.gif ir darbelius savo su juo fotografuoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 21:35
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 22:25)
būna būna  ax.gif kai skaitai tai nervuoja ,aš kažkada rašiau ,be š ų ū ė ,nes nervuoja kalbą keistis į tris kalbas  doh.gif prisijungti reikia anglų ,pas rusaičų rusų kalba,na ir mūsų lt,tai varai per forumus,lt ir ru ,ir kai greit reikia,ir dar per kelis kartus ta kalba neisijunia,tai keiksnotis pradedu  mad.gif bet ir be š ė ę ,rašyt stengiuos taisyklingai  4u.gif

Alatėja_
darbelis gražiai ryškėja po truputi  wub.gif

žinok aš anksčiau šveplai rašydavau, bet kažkaip persilaužiau ir rašau lietuviškai biggrin.gif bet va jei iš telefono rašyčiau, tai nėr pas mane lt rašmenų, jau tekų švepluot. tai kažkaip šitas man visai nekliūna.

QUOTE(dinana @ 2013 02 12, 22:27)
o nebandet lasinti lasiuku "NATURALIOS ASAROS"?
tai vat,tikrai neverta moketi tokiu pinigu parduotuvej.na o mano atveju teks palaukti siek tiek ir turesiu rema smile.gif

nebandžiau, vis sakau nusipirksiu ir dar vakar vaistinėj buvau ir pamiršau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 02 12, 22:35)
nebandžiau, vis sakau nusipirksiu ir dar vakar vaistinėj buvau ir pamiršau  doh.gif

man okuliste kazkada patare palasint kada siuvineju,nes budavo pradedu siuvinet ir pradeda akys skaudet...ir nezinau,ar cia sutapimas,bet man padejo.

o as baigineju viena arbatinuka jau :)ryt ikelsiu pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 22:34)
taip  iš mobilaus  smile.gif spec. jis man siuvinėjimui  smile.gif ir darbelius savo su juo fotografuoju  blush2.gif

4u.gif tau uz tokius sugebejimus,as turiu nuo poperiuko siuvinet ax.gif nes uzbraukau kur jau padaryta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 02 12, 20:35)
žinok aš anksčiau šveplai rašydavau, bet kažkaip persilaužiau ir rašau lietuviškai biggrin.gif bet va jei iš telefono rašyčiau, tai nėr pas mane lt rašmenų, jau tekų švepluot. tai kažkaip šitas man visai nekliūna.

na, aš ne LT, bet visada rašau su visais paukščiukais, taškiukais ir nosinėm biggrin.gif ir nesunku persijunginėt tas kalbas, jei reikia. vat, kai prisėdu prie MB kompo, ten nėra instaliuota LT kalba, tada šveplai rašau, tai oj kaip man nepatinka, ir klaidų kiek pridarau, nes nepratus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 12, 22:45)
tai oj kaip man nepatinka, ir klaidų kiek pridarau, nes nepratus  biggrin.gif

as tik nesenai pradejau antra ranka ijunkt klavisus spaudant,vis su vienu pirstu badziau blush2.gif tai kol susirasciau savo kompe anglisko varijanto klaveturoje kur tos tikslios raides tai penkios zinutes ateitu i foruma ax.gif daba kol subadau, issiunciu, ziuriu jau ir pokalbio tema pasikeite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 21:20)
kaip atrodyčiau ,jai baldus aptraukinėčiau ,apšaudyčiau,karkasus nešiočiau  unsure.gif  biggrin.gif

Puikiai atrodytum biggrin.gif As dirbu statybose, vadovaujanti/projektuojanti darba ax.gif Demesio is vyru tikrai sulaukiu, nors daznai tenka paaiskinti ka ir kaip negerai daro, o tai jiems laaabai nepatinka rolleyes.gif
zeruti na normaliai g.gif Va kai su mazium vyriskam kolektyve tenka apsilankyti, tada gal nelabai, bet greit aukliu atsiranda lotuliukas.gif
Siandien ne vieno kryziuko nepadariau doh.gif Einu nors kelis uzdesiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 12 vasario 2013 - 22:25
QUOTE(rituker @ 2013 02 12, 23:23)

zeruti na normaliai  g.gif

toks gyvenimas nieko nepadarysi,as kategoriskai darbu neskirstau,tik sakau kad kartais keistai atrodo ax.gif paciai prie namu kartais tenka ir vyriskus darbus nudirbt,ar vyrui pagelbet biggrin.gif

per darbu pamokas man labai patikdavo sujunginet visokius laidelius,net kartais geriau gaudavosi negu bernam,tai tie labai pykdavo lotuliukas.gif

kryzelius ir as tik dabar det pradejau ax.gif diena labai uzimta buvau,o dabar su jum bendraut smagiau,tai pribegu paskaitau,parasau ir begu kryziuka suregst lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 vasario 2013 - 22:58
QUOTE(dinana @ 2013 02 12, 21:17)
beveik 300lt kainavo remas(pastatomas ant zemes),isties nemanau,kad jis tiek vertas....bet cia tik mano nuomone  blush2.gif

man nesenai siule ranku darbo uz per pus maziau smile.gif
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 12, 21:20)
ojej  doh.gif yra forume nemažai, kas gamina rėmus ir kainos tikrai ne tokios  blink.gif mano ne pastatomas ant žemės, bet irgi normalaus dydžio, tai nė 100 Lt nemokėjau  smile.gif

procesuoju  smile.gif

drinks_cheers.gif
wub.gif

del kalbos tai as svepluoju ir daznai is skubejimo klaidu priveliu blush2.gif bandziau pratintis lt rasyt nu bet kazkaip nzn neprikibo blush2.gif sorry jei ka...

mano ex vis priejes pamegzdavo tai rezultate salikas buvo su gumbais gale(nemokejo graziai paskutines akies ismegst doh.gif )
Atsakyti
Nu ir groziu prikrovet wub.gif Visoms 4u.gif

as tai dar tulpes siuvineju, dar greit nebs pabaiga, nebent procesa tik parodyt galiu blush2.gif

O del rasymo lietuviskom raidem, visada rasydavau, o dbr mazoji ikale pc su tuo maximiniu bumbuliuku i viena sona, tai pabire yra kristalai, ir toj pusej persijungiu i lt, tai nk nematau ax.gif kazkada mazoji buvo juosta irankiu uzkelus aukstai, galetu dbr uzkelt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 12, 23:20)
procesuoju  smile.gif

Ojei kaip greitai Tu siuvinėji bigsmile.gif Reik ir man pasitempt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 12, 14:28)
Surinkau savąsias pelėdas  smile.gif

Kažkodėl maniau,kad jos ant atskirų medžiagėlių buvo siuvinėtos. Labai gražios.

Aš jau irgi virbalus netrukus į šalį dėsiu. Adatos pasiilgau...
Atsakyti