Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 21:20)
man asmeniškai,nelabai ,kai vyras atlieka moteriai priklausančius darbus  ax.gif

kiekvienam sava, drinks_cheers.gif ir man keistai atrodo,nesu maciusi kaip V su virbalais atrodo,ir keistai atrodo kai moteris statybose dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 12, 21:15)
vau  thumbup.gif  vyruka turi,o ir rastais mezga? MV hobis statybos lotuliukas.gif viska stato,remontus pats daro doh.gif uztat visi darbai labai letai juda 13metu statybose gyvenam,o jau isnaujo remontus reik daryt kur buvo pradzioj padaryta.Pats dirba biudzetineje istaigoje,tai tik savaitgaliai hobiui lieka lotuliukas.gif

taip,mezga ir su rastais.jis mane kazkada mokino pynute megzti lotuliukas.gif tik man labiau prie sirdies vaselis blush2.gif kai ligoniukai nubus nufotkinsiu paskutinius vyro darbus-jis vaikam megztinius numezge,galesit ivertinti(jei aisku niekas ne pries) smile.gif del jo mezgimo pradzios kaltas jo darbu mokytojas,kuris susirgo ir kelis menesius visi berniukai i darbus vaiksciojo su panelem lotuliukas.gif tai visi berniokai ir mezga nuo to laiko smile.gif tik vienintelio ko neprisiprasau,tai kojiniu kad numegztu.... doh.gif aisku,uzima laiko kol sulauki megztinio ar liemenes,nes darbu daug turi,bet laukti verrta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 12, 21:33)
taip,mezga ir su rastais.

parodyk,parodyk idomu pamatyt V darba g.gif man vaselis nepatinka paimu i rankas kai labai ko uzsinoriu blush2.gif virbalai mano draugas biggrin.gif

uodegytenorejau taves paklaust del pieniu puku ax.gif bandziau atsispauzdint nu tokia smulki gaunasi doh.gif zenkliuku kai kuriu nesimato vaikai bande didint nieko nesigavo schmoll.gif ar ten gal ka padaryt,ar teks prie kompo siuvinet doh.gif bijau net pagalvot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 12, 22:46)
uodegytenorejau taves paklaust del pieniu puku ax.gif bandziau

iš pm failo reikia spausdintis ax.gif nes turbūt schemą turi grafikoje,tai ten košmaras kokybė ax.gif

aš tai savadarbė,ir iš programų fotografojuos schemas ,ir keliuos į mobilų,jis dideliu ekranu ,nes mieste pas mus atsispausdint nėra ,o į didmiestį važiuoju ne visada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 21:11
sobieska, sužavėta tavo pelėdžiukėm wub.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 12, 18:55)
tik apsiputojo kai pamate internete kokios siuvinejimo remu kainos

o tai kokias kainas pamatė? g.gif aš turiu rėmą, nu ne karvę kainavo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 12, 22:12)
o tai kokias kainas pamatė?  g.gif aš turiu rėmą, nu ne karvę kainavo...  biggrin.gif

beveik 300lt kainavo remas(pastatomas ant zemes),isties nemanau,kad jis tiek vertas....bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 21:20)
man asmeniškai,nelabai ,kai vyras atlieka moteriai priklausančius darbus  ax.gif kaip atrodyčiau ,jai baldus aptraukinėčiau ,apšaudyčiau,karkasus nešiočiau  unsure.gif  biggrin.gif

baik tu, viskas čia normaliai biggrin.gif aš pvz dievinu daryt remontą, pati sienas dažau, lubas nusitinkavau ir pan. o vyras mano visai ne prie darbų tokių, kai aš remontuoju, jis su vaikais būna hihihi.gif ir nematau kažkokio pasiskirstymo ar pan. kiekvienas turim savo polinkių/pomėgių wink.gif

aš tai pasidėjus siuvinėjimą į šalį, kažkas su akimis nelabai, pradedu siuvinėt ir iškart skauda sad.gif tai ilsiuosi dabar. o kaip norisi.... žiūriu čia į jūsų grožybes ir seiles varvinu doh.gif

beje, visai ne į temą, bet man vis kliūna viena gramatinė klaida pas daugelį - darbelis baiGtas (nuo žodžio baigė, pabaiga), o ne baiktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 12, 20:17)
beveik 300lt kainavo remas(pastatomas ant zemes),isties nemanau,kad jis tiek vertas....bet cia tik mano nuomone  blush2.gif

ojej doh.gif yra forume nemažai, kas gamina rėmus ir kainos tikrai ne tokios blink.gif mano ne pastatomas ant žemės, bet irgi normalaus dydžio, tai nė 100 Lt nemokėjau smile.gif

procesuoju smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės. Turiu pasiūlymą gal ką sudomins. Parduodu siuvinėjimo rėmą pastatoma ant stalo ar sofos kur sėdite. Dviejų dydžiu. Pirktas iš Džeinės labai patiko, bet paskutiniu metu stovi nenaudojamas.

Jei ką sudomino rašykit į až
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 02 12, 23:18)
beje, visai ne į temą, bet man vis kliūna viena gramatinė klaida pas daugelį - darbelis baiGtas (nuo žodžio baigė, pabaiga), o ne baiktas  4u.gif

būna būna ax.gif kai skaitai tai nervuoja ,aš kažkada rašiau ,be š ų ū ė ,nes nervuoja kalbą keistis į tris kalbas doh.gif prisijungti reikia anglų ,pas rusaičų rusų kalba,na ir mūsų lt,tai varai per forumus,lt ir ru ,ir kai greit reikia,ir dar per kelis kartus ta kalba neisijunia,tai keiksnotis pradedu mad.gif bet ir be š ė ę ,rašyt stengiuos taisyklingai 4u.gif

Alatėja_
darbelis gražiai ryškėja po truputi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 21:31
QUOTE(InDovi @ 2013 02 12, 22:18)
aš tai pasidėjus siuvinėjimą į šalį, kažkas su akimis nelabai, pradedu siuvinėt ir iškart skauda sad.gif tai ilsiuosi dabar. o kaip norisi.... žiūriu čia į jūsų grožybes ir seiles varvinu  doh.gif

o nebandet lasinti lasiuku "NATURALIOS ASAROS"?

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 12, 22:20)
ojej  doh.gif yra forume nemažai, kas gamina rėmus ir kainos tikrai ne tokios  blink.gif mano ne pastatomas ant žemės, bet irgi normalaus dydžio, tai nė 100 Lt nemokėjau  smile.gif

tai vat,tikrai neverta moketi tokiu pinigu parduotuvej.na o mano atveju teks palaukti siek tiek ir turesiu rema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 22:07)
iš pm failo reikia spausdintis  ax.gif nes turbūt schemą turi grafikoje,tai ten košmaras kokybė  ax.gif

aš tai savadarbė,ir iš programų fotografojuos schemas ,ir keliuos į mobilų,jis dideliu ekranu ,nes mieste pas mus atsispausdint nėra ,o į didmiestį važiuoju ne visada  ax.gif

mazasis nezino kas tas pm f,reiks dydziojo paklaust kai grys ax.gif siandien i ligonine pagulde doh.gif nezinau kokia ten schema,kur su tavo pagalba buvau parsisiuntus blush2.gif

o tai tu tada is mobilaus siuvineji g.gif

Alateja good.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 vasario 2013 - 21:34