Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 02 12, 14:39)

biggrin.gif  nuo pušies nenorom nukrito...sutapimas, bet visai nieko jis čia...dera

aaaa o as maniau tu ten tycia blush2.gif tinka tinka net labai ten tas sniegas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri turit VERVACO kudikio peduciu spalvu rakta. As turiu, bet ten tik pavadinimai. blink.gif Gal kuri turit su numeriukais? Beje, cia parasyti ranka numeriukai, bet man kai ziuriu paletese, tai numeriukas neatitinka spalvos pavadinimo. doh.gif
O rytoj zadu siuliukus pirktis jau... blush2.gif
Situ: Pedutes

Pastas :ausmor@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausramor: 12 vasario 2013 - 15:50
ausramor dmc spalvų paletės,ir vervaco duoti pavadinimai ,jie ir neturi atitikti smile.gif visų siulų gamintojų ,siūlų pavadinimai skirtingi .
Atsakyti
Daisiuke- bet visai neprastai gavosi mirksiukas.gif galėsim ir kitų projektų sugalvot biggrin.gif
Sobieskos pelėdžiukės super- žinau, kas dėl jų ir kelnes atiduotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 12, 15:53)
Ačiū 4u.gif ...ČIA galit jas prisimint po vieną biggrin.gif ...tiksliau jos čia iš arčiau

Smagu paganyti akis iš arčiau į jas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 18:06)
ausramor dmc spalvų paletės,ir vervaco duoti pavadinimai ,jie ir neturi atitikti  smile.gif visų siulų gamintojų ,siūlų pavadinimai skirtingi .

Supratau.Labai ACIU uz paaiskinima. 4u.gif
Atsakyti
laba vakara,
QUOTE(B_March @ 2013 02 12, 11:53)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif net girdžiu intonacijas hihihi.gif

o taip,intonacija tai konkreti buvo,dar pastate dideles akutes ir ziurejo i mane....iki siol nepamirsta to lektuvelio,vaiksto is paskos ir vis pasakoja koks lektuvas grazus... lotuliukas.gif gerai,kad dar neuzmate masinu siuvinetu,o tai kiekviena minute man sakytu,koks bus geras vaikas ir kaip jis nori to ar ano biggrin.gif

dabar trumpam griztant prie MB,MV ir tt.mano mama tevuka vadina NELAIME MANO biggrin.gif net telefone taip uzsivadinus lotuliukas.gif
dar apie finansavima,kadangi maniskis namie buna tik menesi per metus tai ne itin jis daug ir zino apie sumas iseinancias siulams blush2.gif bet kai buvo grizes su manim kartu nuvaziavo i rankdarbiu parduotuve,kol as ten rinkaus ko man reik,jis irgi prisirinko ko jam reik lotuliukas.gif isejom su 2 maisiukais-1 jam,o 1 man.kai vyras prie kasos pasake,kad sumokes ir uz mano prekes as greit nulekiau dar medziagos pasiimt lotuliukas.gif nu reik juk gyvent biggrin.gif uztat vyras prisirinko siulu mezggimui.tai kad negales burbuliuot-jo siulams irgi nemazai isejo cool.gif
Atsakyti
atskirai kiekvienos darbeliu neapibudinsiu,labai dauk per diena spejot pridet, tai visoms siunciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
apie sobieskos darbeli jau ir taip viskas aisku,neturiu ko pridurt wub.gif wub.gif wub.gif

o jau MB-kiek vertimu lotuliukas.gif thumbup.gif ,ot temutes nakti rutuliojasi hihihi.gif

man darbelis kazko nesiseka vis ardau ir ardau doh.gif turbut delto kad nelabai prie sirdies blush2.gif geles vis akyse stovi ax.gif ,bet pazadai yra pzadai biggrin.gif

ooo...nelabai supratau dinana tavo vyras mezga? kad siulu prisipirko g.gif kai per metus tiek trumpam gryzta tai turbut ir nedrysta priestaraut,nori pamalonint uz visus metus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 vasario 2013 - 19:20
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 11, 23:30)
ojej ....aš čia dėl spalvų kiekio  biggrin.gif stebėsiu procesą  ax.gif aš turiu gėles ,bet man ir ant kitos sienos reikia  biggrin.gif vieną su vyru išsirinkom šnd ,bet 40 spalvų  doh.gif nors pusę surinkti ,nes tiek neipirksiu ,80 lt blink.gif

Oi, Uodegyte, ir nekalbėk biggrin.gif , man tai moteriai-drugeliui trūko siūlų už 70 lt. bigsmile.gif Gerai dar, kad medžiagos turėjau. O, atrodo, kad tiek daug tų siūlų turiu...

QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 12, 13:09)
Baigiau vakar savo fėjukes, teko paplušėti su karoliukais, va ką reiškia įgudžius prarasti  biggrin.gif Pasitaikius progai pamėginsiu nupaveiksluoti

Laukiam laukiam nekantraudamos bigsmile.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 12, 15:37)

Na jau finišo tiesioji ... smile.gif

Daisiuke, man tai visai prikolna ta karvė-linksma tokia biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 02 12, 16:28)
Surinkau savąsias pelėdas  smile.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 12, 20:13)
ooo...nelabai supratau dinana tavo vyras mezga? kad siulu prisipirko g.gif kai per metus tiek trumpam gryzta tai turbut ir nedrysta priestaraut,nori pamalonint uz visus metus lotuliukas.gif

taip,MB mezga,kadangi as su virbalais nedraugauju,tai mus apmezga jis-ir vaikus,ir mane smile.gif jis kazkaip niekad labai stipriai ir neburbuliuodavo del to,kiek isleidziu rankdarbiams,tik apsiputojo kai pamate internete kokios siuvinejimo remu kainos ir pasake,kad ju tikrai man nepirks lotuliukas.gif jis dirba statybose-plyteles ir mozaikas is plyteliu klijuoja,pasnekejo su staliais del tu remu,parode foto.tai sake kai atvaziuosiu gyvent pas ji,suves mane su staliais ir man uz obuoliu pyraga padarys vyrai siuvinejimo rema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 12, 20:55)
taip,MB mezga,kadangi as su virbalais nedraugauju,tai mus apmezga jis-ir vaikus,ir mane smile.gif

vau thumbup.gif vyruka turi,o ir rastais mezga? MV hobis statybos lotuliukas.gif viska stato,remontus pats daro doh.gif uztat visi darbai labai letai juda 13metu statybose gyvenam,o jau isnaujo remontus reik daryt kur buvo pradzioj padaryta.Pats dirba biudzetineje istaigoje,tai tik savaitgaliai hobiui lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 vasario 2013 - 20:17
man asmeniškai,nelabai ,kai vyras atlieka moteriai priklausančius darbus ax.gif kaip atrodyčiau ,jai baldus aptraukinėčiau ,apšaudyčiau,karkasus nešiočiau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti