Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

prisnekejot vadinas lotuliukas.gif thumbup.gif Mano Briedis man labiausia patiko lotuliukas.gif MV (mano vyras )ir man labiau patiktu bet cia forume visos raso MB tai kazkaip ipratau blush2.gif

jo pinigai nemazi siuvinejimui doh.gif bet as turiu tokia nuomone kam tada gyvent jei negalet nusipirkt tai kas tau arti sirdies?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 11, 23:35)
šiap toks klausimas ne į temą  blush2.gif o ką reiškia MB ? čia my boyfriend ?

dar gali būti Mano Bjaurybė biggrin.gif
čia visad pagal kontekstą reik žiūrėt biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 00:12)
man vyras finansuoja  smile.gif tai mum gerai,jis apie mašinas man pasakoja,nes jam patinka kai išklausau  ,o jis klausosi ,mano pašnekų apie siuvinėjimą  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
tik man netgi ne visada reikia klausytis jo pasakojimų. hihihi.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 00:15)
O finansavimas tik toks kad nupirko ta spec dezute siuliukams susideti,nes zyziau koki menesi kaip as jos noriu

aš saviškį buvau nusitempusi į parduotuvę ir nosimi bėdžiau į tą dėžutę sakydama "Va, noriu TOKIOS DOVANOS Kalėdoms".

Po eglute radau kuponą kirpimui, masažą ir manikiūrą unsure.gif
aišku, negaliu pykti, vyras yra vyras.
Dėžutę nusipirkau pati biggrin.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 00:31)
Cia taip pat kaip vyrai nusuka kai paklausi kiek vel kainavo koks nors navarotas masinai hihihi.gif

aha, jei MB klausyčiaus, tai Lietuvoje viskas taaaaaip piguuuuu būtų biggrin.gif
po 11 bendro gyvenimo metų žinau, kad visas jo pasakomas kainas reikia dauginti iš 2 ir dar šiek tiek pridėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 11, 13:51)
Skleidžiu žiedą

gražuuu bigsmile.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 11, 15:51)
o lektuva uzmate sunus  teks siuvinet jam lektuveli speju,jau pasake kad jam patiko,labai giliai atsiduso ir su aimana istare "IR AS NORECIAU...." 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif net girdžiu intonacijas hihihi.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 02 11, 19:33)
turbut viena paveiksleli reiks padaryt issiuvinejus vien debeselius

laugh.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 11, 20:34)
mano nuomonė,ne vien dėl vaikų ,bet ir dėl to kad ,nuoga moteris tik sava  ,jokia kita ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 11, 20:40)
aš neesu jau taip pat tokia kategoriška gal kad jauni esame dar 4u.gif, gal vėliau nuomonė pasikeis .

o man kaip tik atrodo, kad aš tokia kategoriška, nes dar jauna, o vėliau nuomonė pasikeis biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 12, 07:14)
arba Mano Briedis, čia pagal situaciją  hihihi.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

O dėl kainų, tai mes kažkaip nemeluojam vienas kitam, na tik kartais tenka nukreipti temą, tada išsisuku jokios kainos nepasakius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 12 vasario 2013 - 10:56
Na va- dėl tų nuogalių- pasijutau tokia senamadiška pencinykė doh.gif biggrin.gif
Dėl kainų- mano vyras niekada net nėra klausęs kiek kainuoja išsiuvinėt vieną ar kitą darbą. Žino, kad tai mano mėgiamas užsiėmimas ir jo nemesiu. Jei nebus pinigų- siuvinėsiu ant kokios seno lino skiautės siuvimo siūlu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos pleputės

Mano vyriškis senai nebesikiša į rankdarbius, žino, kad daug jiem išleidžiu, bet tuo pačiu ir uždirbu smile.gif

Baigiau vakar savo fėjukes, teko paplušėti su karoliukais, va ką reiškia įgudžius prarasti biggrin.gif Pasitaikius progai pamėginsiu nupaveiksluoti
Atsakyti
Sveikos,
Mano MB tai ir nesikiša į mano rankdarbius, bet žino maždaug kas ir kiek kainuoja. Visada bandau sutaupyti ir akcentuoju, kad pvz. JAV pigiau, tai rinkinius per draugę siunčiuos mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Kadangi daaru įvairius rankdarbius, tai paskui visiems rodo ir sako pati padarė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 11, 23:40)
Taip,arba Mano Brangusis  biggrin.gif

As tas geles vazonuose irgi buvau uzsikepus siuvinet,nors sakiau geliu jau niekada niekada nesiuvinesiu,bet irgi atbaide tiek spalvu nes turiu vos kelias is ju  doh.gif O mb nefinansuoja mano islaidu siuvinejimui,tai kad ir kaip norisi kartais kokio paveikslelio bet pagalvoju ir apie savo pinigine  blush2.gif Ir jau dabar daugiau lituku skiriu leliuko reikmems o ne siuvinejimui   ax.gif

Kur pajuodinau tai turbut reik suprast mano bjaurybe lotuliukas.gif
Pati tik jam galiu sakyt brangusis, pasigerindama. O siaip linkus sakyt mano vyras, bet su draugem kai plepam tai buna -mano diedas.
Atsakyti
tesiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 12, 15:37)

tai ,jau link pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 13:43)
tai ,jau link pabaigos  smile.gif

nu dar pasikrapstysiu blush2.gif nemazai pavieniu kryziuku arba po kelis tai gaisina laika..atrodo va nedaug liko o dar 5 spalvos desiS iskaitant BS doh.gif ax.gif
Atsakyti
Pirmiausia ačiū už pagyras mano kiaušinaičiams. Dar laukia tokie patys su ornamentais.
4u.gif

o dabar kadangi pažadėjau tai įmetu. nuotraukos kokybė - buitiakas, bet čia darbas man buvo prievolė, todėl neturiu jokio noro meniškų foto daryt. Bet pažadėjau įmest baigus. Čia kur prieį kažkiek laiko prašiau pagalbos su schemos padarymu. Ačiū rasiux už pagalbą. Bent buvo užvedimas ant kelio. Nors spalvas teko pasikoreguot ir apksritai siuvinėjant teko daug interpretuot, bei BS pačiai iš akies kurt (nes programa nekuria), bet šiaip ne taip kažką išsspaudžau. Įmetu palyginimui patį paveiksliuką ir jau iššiuvinėtą. Tas raudonas ženkliukas yra įmonės, kuri įžsiima fermų robotų gamyba. O šitas darbelis skirtas merginai, kuri būtent dabar pradėjo dirbti su tais robotais, t.y. juos pristatinėt, juos pardavinėt Lietuvoje. Darbelį užsakė tos mergaitės mama, ir sakė dovanos ta darbo pradžios proga su mintim pasistatyt ar pasikabint kabinete. Tiesa pasakius ta karvė man jau gerklėj stovi ir man ji nepatinka tragiškai, bet tai turbut buvo maximumas ką galėjau išspaust turint dydžio apribojimus smile.gif Bet skaiau turbūt niekada daugiau nesiimsiu darbelių, kur reik gamintis schemą... doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 12, 08:14)
arba Mano Briedis, čia pagal situaciją  hihihi.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 12, 10:06)
dar gali būti Mano Bjaurybė  biggrin.gif
"Va, noriu TOKIOS DOVANOS Kalėdoms".
Dėžutę nusipirkau pati  biggrin.gif

hihihi.gif briedis gal visai ir priliptu lotuliukas.gif
As irgi prasiau Kaledoms,gavau,bet pinigais,tai dar teko eit nusipirkti ir po egle pasideti paciai lotuliukas.gif
QUOTE(Sela:) @ 2013 02 12, 11:54)
Kur pajuodinau tai turbut reik suprast mano bjaurybe lotuliukas.gif
Pati tik jam galiu sakyt brangusis, pasigerindama. O siaip linkus sakyt mano vyras, bet su draugem kai plepam tai buna -mano diedas.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
As tai tiesiog sakau "manasis" ax.gif

Vai vai apie siuvinejima nei zodzio neparasiau lotuliukas.gif ale kad ir pasirodyt neturiu ka,vos kelis kryziukus per diena sukurpiu doh.gif
Atsakyti