Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 02:25)
Pas mane kaip tik per puse dalinasi

hihihi.gif nu gerai čia

kai internetu užsisakau,kaina truputį nusuku,į mažesnę pusę,o kai mokėt,tai jau reik pasakyt,kad paskui prie kasos iš kojų neišvirstų lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 00:32
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 00:27)
hihihi.gif nu gerai čia

Cia taip pat kaip vyrai nusuka kai paklausi kiek vel kainavo koks nors navarotas masinai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 02:31)
Cia taip pat kaip vyrai nusuka kai paklausi kiek vel kainavo koks nors navarotas masinai hihihi.gif

o manasis,kai kokių detalių ieško,tai man kaip sąskaitos faktūra,visas kainas išsako cool.gif

tuoj mergužiukai užpyks,kokius čia mes pletkus rašom,tema pabaigsim,joms rytojui nepaliksim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 00:38
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 01:31)

kai vyras remontuoja mano masina tai man visada sako didesne detales kaina negu ji kainavo lotuliukas.gif is manes ismoko dvigubinti
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 00:35)
o manasis,kai kokių detalių ieško,tai man kaip sąskaitos faktūra,visas kainas išsako  cool.gif

Mano tai "aj zinai akcija buvo..",o paskui randu kur nors ceki swoon.gif

Vel mes cia ne i tema varom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 02 12, 00:36)
kai vyras remontuoja mano masina tai man visada sako didesne detales kaina negu ji kainavo lotuliukas.gif is manes ismoko dvigubinti
hihihi.gif

Cia kaip mes kai kosmetika perkam flirt.gif topsecret.gif
Atsakyti
nu ,bet mum ir nesimiega bigsmile.gif aš tai pastovi naktinėtoja,šeima suguldau,ir į kitą kambarį kryžiavot smile.gif

mūsų šeimoj ,pinigai bendram katile,tai ką čia ir nuslėpsi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 00:43
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 01:39)
Cia kaip mes kai kosmetika perkam  flirt.gif  topsecret.gif

drinks_cheers.gif arba kai i kirpykla einam,suzinotu kiek plauku dazimas kainuoja
swoon.gif

smagu su jum paplepet,bet siandien reiks anksti keltis vaika pas daktara vezt lotuliukas.gif

labanakt

as niekada be 2neinu gult,taip ipratus nuo jaunystes,o dar ir naktinis mano darbas savo duoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 vasario 2013 - 00:46
As irgi nuolat naktineju,bet kai dabar visa diena su 2.gif prabunu tai kryziavojimui nelabai jegu berandu,nebent darbelis pradetas nereikia visko atsimatuot susirusiuot ir t.t blush2.gif ,arba prie kompo prisedu tai mygom laikas dingsta kazkur ir ziu jau reik eit paciai miegot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 02 12, 00:44)
drinks_cheers.gif arba kai i kirpykla einam,suzinotu kiek plauku dazimas kainuoja
swoon.gif

Manasis jau zino tai nebeklausineja blush2.gif ,bet finansavo tik vienakart nes jam be rysio atrodo moket kas kelis menesius tokias sumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 02:52)
As irgi nuolat naktineju,bet kai dabar visa diena su  2.gif prabunu tai kryziavojimui nelabai jegu berandu,nebent darbelis pradetas nereikia visko atsimatuot susirusiuot ir t.t  blush2.gif ,arba prie kompo prisedu tai mygom laikas dingsta kazkur ir ziu jau reik eit paciai miegot  biggrin.gif

Manasis jau zino tai nebeklausineja  blush2.gif ,bet finansavo tik vienakart nes jam be rysio atrodo moket kas kelis menesius tokias sumas  lotuliukas.gif

aš daugiau per visus metus išleidžiu siuvinėjimui negu kosmetikai,esu natūrali ,plaukų nedažau ax.gif kartais pasidažau,pagal nuotaiką ,ilgus plaukus turiu,tai kerpuos tik vasarą ax.gif o kosmetika,tik odos priežiūrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 00:58
QUOTE(zerutis @ 2013 02 11, 22:45)
svarbiausia tavo vyras patenkintas,mano ir labai dziaugiasi gauta dovana[,nors jis viena karta netycia buvo prasitares kad tokios noretu] vaikai ir labai ramiai regavo,gyre kad labai grazu ax.gif  biggrin.gif
kiekviena seima savaip aukleja vaikus,mes ir nekategoriski ir nuo vaiku beveik nieko neslepiam, uztat i viska reguoja kaip i naturalu savaime suprantama dalyka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Pupsikeli, tikrai grazi moteris, o jei dar vyro siluetas salia butu wub.gif

Ir as geles pradejau siuvineti biggrin.gif neturiu laiko isplaut senuko, o buvau pazadejus pasirodyt doh.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 01:12)
jis apie mašinas man pasakoja

Pas mus situacija panasi. Tik maniskis apie zvejyba hihihi.gif Vakarais jis marmiskes kabineja, keitineja, o as kryziukus delioju lotuliukas.gif
Del islaidu, kosmetikai, tai as kaip uodegyte. O V realia kaina sakau. Jis normaliai reaguoja, zinoma uz siuliukus pati susimoku. Na kartais V nusiunciu prekyciu paimti, tuomet jis dar pasidera thumbup.gif

Skaniu blynu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 11, 22:40)
Taip,arba Mano Brangusis  biggrin.gif

arba Mano Briedis, čia pagal situaciją hihihi.gif

o MB tai nieko nesako, kiek pinigų išleidžiu siuvinėjimui, per kelis metelius prisikaupiau 4 dėžutes siūlų, tai naujam darbeliui dažniausiai bereikia tik kokių 2-3 spalvyčių rolleyes.gif bet va rinkinių nelabai nori finansuot, nes čia matos kaina iškart, kiek reikia paklot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 02 12, 08:30)
Pupsikeli, tikrai grazi moteris, o jei dar vyro siluetas salia butu  wub.gif

Skaniu blynu  4u.gif

Ačiū už pagiras mano darbeliui 4u.gif na deje neturiu vyro silueto. na planuoju ateitije gal greitu laiku siuvinėti ant juodos aidos vyro ir moters siluetus, turiu jau schemutes atsispausdinusi tik tereikia medziagos ir siulu ax.gif
Skanių blynų visoms essen.gif su užgavinėmis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 12 vasario 2013 - 08:54