Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 02 12, 01:24)
na ir prisisiuvinejau,viena akute suklydau  doh.gif gavau gera gabaliuka isardyt  ax.gif

na as ir jauna biggrin.gif ,o MB jau perkope 40 bet poziuris nesikeicia ax.gif

šiap toks klausimas ne į temą blush2.gif o ką reiškia MB ? čia my boyfriend ?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 11, 23:35)
šiap toks klausimas ne į temą  blush2.gif o ką reiškia MB ? čia my boyfriend ?

Taip,arba Mano Brangusis biggrin.gif

As tas geles vazonuose irgi buvau uzsikepus siuvinet,nors sakiau geliu jau niekada niekada nesiuvinesiu,bet irgi atbaide tiek spalvu nes turiu vos kelias is ju doh.gif O mb nefinansuoja mano islaidu siuvinejimui,tai kad ir kaip norisi kartais kokio paveikslelio bet pagalvoju ir apie savo pinigine blush2.gif Ir jau dabar daugiau lituku skiriu leliuko reikmems o ne siuvinejimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 11 vasario 2013 - 23:42
Sobieska, pasakiskas darbelis wub.gif wub.gif wub.gif

Dėl nuogalių palaikysiu nuomone sau biggrin.gif P.S. mes irgi jauni drinks_cheers.gif

Uodegyt, as kazkodel visad interpretuodavau MB - mano brangusis biggrin.gif bet nzn ar tai yra tai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 00:35)
šiap toks klausimas ne į temą  blush2.gif o ką reiškia MB ? čia my boyfriend ?

MB tai turbut mano vyras ax.gif atsiprasau angliskai nesuprantu blush2.gif tai nezinau ka parasei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 12, 01:42)
MB tai turbut mano vyras ax.gif atsiprasau angliskai nesuprantu blush2.gif tai nezinau ka parasei biggrin.gif

nu, kad ne g.gif kai pirmą kartą pamačiau ,kažkas parašė,ilgai masčiau ką jie reiškia rolleyes.gif ir lyg šiol buvo įdomu sužinoti,na aš rašau ''vyras mano'' ,tuo pagerbiu jį ,ir kartu parodau savo šeimyninę padėtį ax.gif

boyfriend tai draugas smile.gif

pagrybavom,psio gryžtam į temą hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 vasario 2013 - 23:55
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 00:51)

as kai noriu SV sirdi paglostyt,gera pabut tai brangiuoju vadinu biggrin.gif

drinks_cheers.gif gryztam i tema hihihi.gif

turiu klausimeli daba as hihihi.gif kaip reikia pacituoti keliu zmoniu zinutes ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 vasario 2013 - 00:02
QUOTE(zerutis @ 2013 02 11, 23:59)
turiu klausimeli daba as hihihi.gif kaip reikia pacituoti keliu zmoniu zinutes ax.gif  blush2.gif

Tiesiog po tais postais kuriuos nori pacituoti spaudi "cituoti" ir kai visus suspaudai spaudi "atsakyti",taip kaip iprastai atsakineji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 01:40)
O mb nefinansuoja mano islaidu siuvinejimui,tai kad ir kaip norisi kartais kokio paveikslelio bet pagalvoju ir apie savo pinigine

man vyras finansuoja smile.gif tai mum gerai,jis apie mašinas man pasakoja,nes jam patinka kai išklausau ,o jis klausosi ,mano pašnekų apie siuvinėjimą biggrin.gif

p.s. na ir greit tema baigėsi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 00:13
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 00:12)
man vyras finansuoja  smile.gif tai mum gerai,jis apie mašinas man pasakoja,nes jam patinka kai išklausau  ,o jis klausosi ,mano pašnekų apie siuvinėjimą  biggrin.gif

Mano tai tik kai pasakau va siuvinesiu ta ar ana,galva pakinkuoja mhm aha suburba ir viskas hihihi.gif Nors kai sveciai uzsuka rodo didziuodamasis mano darbus lotuliukas.gif blush2.gif
O finansavimas tik toks kad nupirko ta spec dezute siuliukams susideti,nes zyziau koki menesi kaip as jos noriu bet man per brangu ipirkti,tai apeliavau i jo sazine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 01:05)
Tiesiog po tais postais kuriuos nori pacituoti spaudi "cituoti"

supratau aciukas 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 01:12)
man vyras finansuoja  smile.gif

MV nefinansuoja,turiu pirkt is savu ax.gif kai pradedu rusiuotis naujam darbeliui siuliukus dar kartais pabamba kiek cia pinigu g.gif o kai gatava prasau pakabint ant sienos tada dziaugiasi kaip grazu lotuliukas.gif
o kaip tas is savu biggrin.gif juk seimos biudzetas kai kuriais atvejais tai bendras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 vasario 2013 - 00:21
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 12, 02:15)
Mano tai tik kai pasakau va siuvinesiu ta ar ana,galva pakinkuoja mhm aha suburba ir viskas hihihi.gif

mano taipat lotuliukas.gif dar paskui klausia,kiek siūlų reikės... lotuliukas.gif nes kiek pasakysiu ,kaina dvigubinasi rolleyes.gif tarkim 20 siūlų,40 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2013 - 00:24
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 12, 00:23)
mano taipat  lotuliukas.gif  dar paskui klausia,kiek siūlų reikės... lotuliukas.gif nes kiek pasakysių ,kaina dvigubinasi   rolleyes.gif

Kodel dvigubinasi? Pas mane kaip tik per puse dalinasi,tikros kainos niekad nesakau nes butu pasakymas tada ohooooo...Nors moka tai ne jis biggrin.gif

Aaa,dabar daskaiciau iki galo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 12 vasario 2013 - 00:26