Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 02 11, 14:16)
turbut vyras labai dziaugiasi uzbaikta dovana wub.gif  4u.gif man labai grazu

Na taip labai vyras patenkintas baikta dovanėle 4u.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 02 11, 14:51)
mano uzbaiktas darbelis,tik dar neskalbtas  ax.gif

o mano vyrui patinka,tik zinoma turetu kabeti miegamajam biggrin.gif vyrui jubiliejaus proga dariau savo intymia foto sesija ir viena nuotrauka keliau ant drobes,dariau dideli paveiksla,kaba miegamajam ant sienos blush2.gif jei visatai suptiliai ir kokybiskai pateikta, tai man labai grazu ax.gif

O koks fainas lektuvėlis wub.gif
Kas beje dėl siuvinėtos moters man nieko čia baisaus nėra skoningai pateikta moteris ir visai gražu 4u.gif Kaip sakoma kiekvienos skirtingas skonis.
Na va manau vyras tikrai liko patenkintas dovana ant drobės 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 02 11, 15:51)
Skleidžiu žiedą smile.gif

Koks gražus išsiskleidęs žiedelis wub.gif Kur pritaikyti planuoji? 4u.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 11, 21:00)
o nuogalė labai patiko MB hihihi.gif kai pasakiau, kad siuvinėta vyro prašymu paklausė, ar tai autoportretas?  biggrin.gif

Tikrai ne auto portretas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 11 vasario 2013 - 21:32
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 11, 23:26)

Koks gražus išsiskleidęs žiedelis wub.gif  Kur pritaikyti planuoji? 4u.gif

jau rašė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 11, 14:21)
Na maniškis tos nuogalės nepriimtų į namus  smile.gif - norėjau kažkada gražią reprodukciją įrėmint, bet griežtai paprieštaravo, kad nepritinka turint vaikų plikšiais apsikabinėt  biggrin.gif

Na matai kiekvieno vyro skonis skirtingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 11, 23:09)
mane ir  blush2.gif  biggrin.gif va uzsisakiau kitam darbui puse reikalingu siulu ,tai jau noris savaji greiciau uzbaigt ir imtis tu gelyčiu vazonuose ax.gif nors sakiau kad geliu nesiuvinesiu lotuliukas.gif niekad lotuliukas.gif

ojej ....aš čia dėl spalvų kiekio biggrin.gif stebėsiu procesą ax.gif aš turiu gėles ,bet man ir ant kitos sienos reikia biggrin.gif vieną su vyru išsirinkom šnd ,bet 40 spalvų doh.gif nors pusę surinkti ,nes tiek neipirksiu ,80 lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 11, 22:27)
jau rašė  ax.gif

Jau pastebėjau,kad parašė bet per vėlai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 11, 23:29)
Na matai kiekvieno vyro skonis skirtingas ax.gif

mano nuomonė,ne vien dėl vaikų ,bet ir dėl to kad ,nuoga moteris tik sava ,jokia kita ax.gif
Atsakyti
Ačiū pastebėjus mano darbelį ramadra , elzeda 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 11, 22:34)
mano nuomonė,ne vien dėl vaikų ,bet ir dėl to kad ,nuoga moteris tik sava  ,jokia kita ax.gif

Na mano vyras toks reiklus ir kategoriškas nėra unsure.gif . Jam gražiai pateikta šį moteris ir užsiprašė tokios dovanos, tai nusprendžiau įvykdyti jo norą, ir aš neesu jau taip pat tokia kategoriška gal kad jauni esame dar 4u.gif, gal vėliau nuomonė pasikeis . Tai vat spėjau išsiuvinėti ir gavo dvi dovanėles ir šį paveikslą ir sūnelį 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 11 vasario 2013 - 21:41
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 11, 22:26)

Na va manau vyras tikrai liko patenkintas

svarbiausia tavo vyras patenkintas,mano ir labai dziaugiasi gauta dovana[,nors jis viena karta netycia buvo prasitares kad tokios noretu] vaikai ir labai ramiai regavo,gyre kad labai grazu ax.gif biggrin.gif
kiekviena seima savaip aukleja vaikus,mes ir nekategoriski ir nuo vaiku beveik nieko neslepiam, uztat i viska reguoja kaip i naturalu savaime suprantama dalyka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 11 vasario 2013 - 21:54
per serijala Moterys meluoja geriau Medos akto nuotraukos buvo pateiktos labai graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 11, 21:30)
ojej ....aš čia dėl spalvų kiekio  biggrin.gif stebėsiu procesą  ax.gif aš turiu gėles ,bet man ir ant kitos sienos reikia  biggrin.gif vieną su vyru išsirinkom šnd ,bet 40 spalvų  doh.gif nors pusę surinkti ,nes tiek neipirksiu ,80 lt blink.gif

na nemazai isleidau 100ltbutent va net paskaiciavau 40spalvu + medziaga...tai dar 10spalvu reiks doh.gif MB net uzsibumbejo doh.gif lotuliukas.gif
pasirodo daugiau nei puse isejo siulu biggrin.gif mat rinkau ant nemokamo pristatymo krepseli blush2.gif bet tai cia man pusei metu lotuliukas.gif tuoj mazoji pratinsis darzelin zek jau tuoj darban ir nebus kada siuvinet verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 11 vasario 2013 - 22:57
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 12, 00:53)
pasirodo daugiau nei puse isejo siulu biggrin.gif mat rinkau ant nemokamo pristatymo krepseli blush2.gif bet tai cia man pusei metu lotuliukas.gif tuoj mazoji pratinsis darzelin zek jau tuoj darban ir nebus kada siuvinet

visai nepagalvojau apie audinį doh.gif jai jau norėsiu ant ,lino žinoma brangiau išeis,nemanau ,kad pusę siūlų sukrapštysiu ,teks paleist grožį unsure.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 11, 23:40)
gal kad jauni esame dar 4u.gif

tai mes irgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 vasario 2013 - 23:23
na ir prisisiuvinejau,viena akute suklydau doh.gif gavau gera gabaliuka isardyt ax.gif

na as ir jauna biggrin.gif ,o MB jau perkope 40 bet poziuris nesikeicia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 11 vasario 2013 - 23:28