Skleidžiu žiedą
QUOTE(sobieska @ 2013 02 11, 14:51)
Skleidžiu žiedą
100 balų
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 11, 15:54)
100 balų
Su malonumu priimu ...kažkaip ilgai man ji procesuojasi
QUOTE(sobieska @ 2013 02 11, 15:51)
Skleidžiu žiedą
vaaa....u,toks
RasuteK,Dziuljeta
QUOTE(sobieska @ 2013 02 11, 14:51)
num tikrai super dar kazkaip pagalvojau kad ilgai nesirodai tai kazka tokio didesnio vauuuu parodysi
Labai gražus žiedas!
Sobieska- bet tu tikrai reaktyvinė siuvinėjimo mašina - tokie greičiai Labai graži gėlė
O kaip šachmatai? Jau nutūpė kur nors? Nebeparodei užbaigtų
O kaip šachmatai? Jau nutūpė kur nors? Nebeparodei užbaigtų
QUOTE(sobieska @ 2013 02 11, 15:51)
Skleidžiu žiedą
bet jis pakankamai nemazas
laba diena,
dideliausi sveikinimai su pabaigtuvem pupsiukeliui,zeruciui ir aisku sobieskai.....
jei kalbet apie nuogalius,tai MB labai patiko is serijos 1000 ir 1 naktis,Sicherezada ir tt,uzsisake issiuvinet naujiesiem namam
o lektuva uzmate sunus teks siuvinet jam lektuveli speju,jau pasake kad jam patiko,labai giliai atsiduso ir su aimana istare "IR AS NORECIAU...."
dideliausi sveikinimai su pabaigtuvem pupsiukeliui,zeruciui ir aisku sobieskai.....
jei kalbet apie nuogalius,tai MB labai patiko is serijos 1000 ir 1 naktis,Sicherezada ir tt,uzsisake issiuvinet naujiesiem namam
o lektuva uzmate sunus teks siuvinet jam lektuveli speju,jau pasake kad jam patiko,labai giliai atsiduso ir su aimana istare "IR AS NORECIAU...."
QUOTE(sobieska @ 2013 02 11, 15:00)
Su malonumu priimu ...kažkaip ilgai man ji procesuojasi
aš pamaniau, kad jau baigtas
QUOTE(sobieska @ 2013 02 11, 16:51)
labai gražu ryšku ,ir kruopštu
man taipat ant gėlių kažko patraukė jau net naktim sapnuoju ,ką siuvinėt,savaitę schemų paieškose,nu niekas nekrenta
Ačiū labai visoms ...dar liko trečdalis, kas pakavota po medžiagėlėmis-ten tikrai tuščia . Nu nemažas toks žieduks, bet jo nerėminsiu, kitaip šį kartą proteguosiu
O šachmatai jau senokai baigti, kaip ir pelėdos, bet vis rankos nedasiekia jiems padaryt pabaigtuves: kiti darbai paima viršų
O šachmatai jau senokai baigti, kaip ir pelėdos, bet vis rankos nedasiekia jiems padaryt pabaigtuves: kiti darbai paima viršų