Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2013 02 10, 17:16)
zemuoges kokios skanios  tongue.gif
ech, greiciau jau tas pavasaris  smile.gif
o gal tikrai reiketu ka nors bendrai pakrapstyt? kaip pries Kaledas siuvinejot, tai gal ir dabar galima butu ka nors sugalvoti? Velykoms ar Mamos dienai, ar kokiai sventei anksciau...  ax.gif

mes abi turime tą patį rinkinuką ,todėl ir galvojam siuvinėt,ir procesus rodyt kartu mirksiukas.gif

aš po šio karto kai siuvinėjome bendram procese,sakiau nebesiimsiu.nes pusė ,net nepasirodė ,kitos nespėja ,na ir per ilgai man tos 3 savaitės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 vasario 2013 - 17:15
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 10, 17:12)
aš po šio karto kai siuvinėjome bendram procese,sakiau nebesiimsiu.nes pusė ,net nepasirodė ,kitos nespėja ,na ir per ilgai man tos 3 savaitės  unsure.gif

gaila verysad.gif
o as kaip tik norejau prisijungti. unkind, rodos, irgi norejo prisijungti unsure.gif
Atsakyti
tai galit ,o kas neleidžia biggrin.gif temukėje, bet kuri gali paskelbti temą ,ir kviesti jungtis bendram procesui mirksiukas.gif
Atsakyti
katusik- tai organizuokit, gal bus dar norinčių- juk ir be Uodegytės pasiuvinėsit mirksiukas.gif
Aš gavau užsakymą išsiuvinėt (o dar ir kiti dideli nerankdarbinai darbai guli tik įpusėti), tai susilaikysiu nuo bendro siuvinėjimo ax.gif
Atsakyti
Mano darbelis siuvinėtas apie mėnesi, bet su pertraukomis. Pradėtas paskutinį nėštumo mėnesį, bet tik dabar pabaigiau nes buvau pritrukusi šiek tiek juodos spalvos. Tai šiandien užbaigiau. 4u.gif
user posted image
Dabar užbaiginėju metriką suneliui rytoj įkelsiu užbaikto darbuko foto 4u.gif . Nes dabar fotkinti nenoriu prie dirbtinės šviesos..
Atsakyti
rasiux dim rinkinuas man labai prie širdies, norėčiau ir sau tokio wub.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad renkantis drakoniškumas suveikė biggrin.gif , po šito, bus dar vienas su ta gėlyte wub.gif , bet didesnis (tik, kad ten fonas ne pilnas).
Bet pastebėjau negerumą- pradėjo lyg ir banguoti tą kampelį, kur pusiniai kryžiukai- kažin ar išsitemps kai rėminsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 10, 21:51)
Bet pastebėjau negerumą- pradėjo lyg ir banguoti tą kampelį, kur pusiniai kryžiukai- kažin ar išsitemps kai rėminsiu  g.gif

g.gif
apsisprendžiau visą drugelio foną daryti pusiniais kryžiukais. tai dabar bijau, kad man visas darbas nesusibanguotų.

kažkas kažkada šiame forume minėjo, kad norint išvengti bangavimo ant pusinių kryželių, juos reikia siuvinėti gobeleniniu dygsniu. ar tikrai taip? g.gif

gal mūsų profės galėtų pakomentuoti ir padėti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 10, 22:19)
Mano darbelis siuvinėtas apie mėnesi, bet su pertraukomis. Pradėtas paskutinį nėštumo mėnesį, bet tik dabar pabaigiau nes buvau pritrukusi šiek tiek juodos spalvos. Tai šiandien užbaigiau.  4u.gif
user posted image
Dabar užbaiginėju metriką suneliui rytoj įkelsiu užbaikto darbuko foto  4u.gif . Nes dabar fotkinti nenoriu prie dirbtinės šviesos..

saunu!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 10, 22:19)
g.gif
apsisprendžiau visą drugelio foną daryti pusiniais kryžiukais. tai dabar bijau, kad man visas darbas nesusibanguotų.

kažkas kažkada šiame forume minėjo, kad norint išvengti bangavimo ant pusinių kryželių, juos reikia siuvinėti gobeleniniu dygsniu. ar tikrai taip?  g.gif

gal mūsų profės galėtų pakomentuoti ir padėti?  blush2.gif  4u.gif

mano erely daug pusinių kryžiukų buvo, tai man susiskersavo medžiaga, rėminant teko po gerą cm po pasportu kišt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 10, 23:19)
Mano darbelis siuvinėtas apie mėnesi, bet su pertraukomis. Pradėtas paskutinį nėštumo mėnesį, bet tik dabar pabaigiau nes buvau pritrukusi šiek tiek juodos spalvos. Tai šiandien užbaigiau.  4u.gif

Nuogybių motyvai man nelabai prie širdies, bet giriu už kantrybę, nes darbas tikrai nemažas smile.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 11, 01:19)
g.gif

kažkas kažkada šiame forume minėjo, kad norint išvengti bangavimo ant pusinių kryželių, juos reikia siuvinėti gobeleniniu dygsniu. ar tikrai taip?  g.gif

gal mūsų profės galėtų pakomentuoti ir padėti?  blush2.gif  4u.gif

Aš ne profė, bet, kad neskersuotų pusiniai kryželiai medžiagos siūloma siuvinėti "basketweavu":
user posted image
Atsakyti
Ne basketwave, o gobeleniniu. Jie skiriasi. Pagooglink, rasi. Basketwave cia nereikalingas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 11 vasario 2013 - 10:40