Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Manyka @ 2013 02 10, 12:18)
Laba diena, mergaites, ar galit man paaiskint....?
Nusipirkau is kasiulu Zveigart evenweave medziagos ir parasyta tankumas 25ct, tai kokia jis Aida atitinka?? Tie tankumai skaiciuojami lyg poriniais numeriais.. Nesuprantu... sad.gif

14 ct, siuvinėt reik per du siūliukus
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 10, 13:16)
OHO_ kaip prabangiai  wub.gif  Labai gražu  thumbup.gif

Romadra- čia yra visokių schemų meilės tema Romantika

aciu labai!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2013 02 10, 15:18)
Nusipirkau is kasiulu Zveigart evenweave medziagos ir parasyta tankumas 25ct, tai kokia jis Aida atitinka?? Tie tankumai skaiciuojami lyg poriniais numeriais.. Nesuprantu... sad.gif

tai turbūt stambesnė nei 14 aida,nes 14 atitinka 28 evenweave,tai galima pažiūrėti 1 psl.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 02 10, 13:14)
žemuogėles įrėminau

vaaau thumbup.gif labai graziai ziurisi

rasiux -procesiukai thumb_yello.gif sakiau kad trim frontais duodi,chortenzija,braskes ir mamos nupirktus paukstelius[jei gerai pamenu] lotuliukas.gif
Papildyta:
nesupratau,2kartus tapati zinute pasiskelbe g.gif

vakar vakare uzlekiau siuliuku dasipirkt tai ziurinejau tuos rinkinukus oo...kainos nuo 80lt prasideda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 10 vasario 2013 - 13:33
As kazkodel po viena siuvineju. Kai pabaigiu tada imuosi kito ax.gif Gal kai dideli darbeli pasiimsiu tada siuvinesiu du darbelius vienu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 10, 13:19)
14 ct, siuvinėt reik per du siūliukus

O, aciu labai! 4u.gif
Ale tai o bet kodel cia tai kitaip skaiciuojama? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 10, 13:32)
tai turbūt stambesnė nei 14 aida,nes 14 atitinka 28 evenweave,tai galima pažiūrėti 1 psl.

Tai va kad pirmame psl.paziurejau ir pasimeciau rolleyes.gif
Nu zo, einu guglintis..
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 10, 13:42)
rasiux -procesiukai thumb_yello.gif sakiau kad trim frontais duodi,chortenzija,braskes ir mamos nupirktus paukstelius[jei gerai pamenu] lotuliukas.gif

ne ne- mamos paukštukų dar neėmiau, tik sugalvojau kaip panaudoti- jos gimtadienis liepos mėn., tada ir pagaminsiu jai papuošalų dėžutę (dar reiks, kad vyras ją nudažytų).
Tik šiuo metu užsikabinau už DIM, tai braškės guli spintoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 02 10, 11:14)
žemuogėles įrėminau

wow!! thumbup.gif wub.gif niam niam bigsmile.gif

Procesai visų irgi labai labai dailiai skleidžiasi bigsmile.gif
Atsakyti
Mocheros gavau, tai seniui barzda jau uzdejau thumbup.gif Eisiu praust ir lygint. O tada pasirodysiu, nes senokai ka rodziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 10 vasario 2013 - 15:00

Labai labai dailiai procesai ziurisi ir baigti darbai, o ypac ireminti dziugina akis bigsmile.gif

QUOTE(Manyka @ 2013 02 10, 13:18)

as ant sio audinio siuvinejau per viena siula, nes jei per du siuvinejus buciau, tai man gerokai stambiau nei 14ct aida atrdoe, sakyciau link 11ct ax.gif

QUOTE(rituker @ 2013 02 10, 13:44)
As kazkodel po viena siuvineju. Kai pabaigiu tada imuosi kito  ax.gif Gal kai dideli darbeli pasiimsiu tada siuvinesiu du darbelius vienu metu g.gif

ir as stengiuosi taip daryti drinks_cheers.gif buvo cia, kai isipaise butini tam etapui smulkus darbai, tai atidejau savo HAED. bet siaip va dabar likus esu tik prie vieno - HAED. Neisivaizduoju, kaip paskyrstyciau demesi, jei abu ar net keli butu sau asmeniskai ir be jokiu prioritetu smile.gif
Atsakyti
zemuoges kokios skanios tongue.gif
ech, greiciau jau tas pavasaris smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 10, 12:32)
smagu būtų ,kartu siuvinėt  biggrin.gif

o gal tikrai reiketu ka nors bendrai pakrapstyt? kaip pries Kaledas siuvinejot, tai gal ir dabar galima butu ka nors sugalvoti? Velykoms ar Mamos dienai, ar kokiai sventei anksciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 10, 14:14)
Na, kad jau visos rodosi savo procesus- reik ir man pasimaivyti  biggrin.gif
DIM rinkinukas:
Kiniškos braškės:

Gražu wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 02 10, 14:14)
žemuogėles įrėminau

Gražiai įrėminai wub.gif
Atsakyti