sveikinimai ROMADRAI su pabaigtuvem
RASUTEK o ten aguonos gal bus?
QUOTE(romadra @ 2013 02 09, 19:55)
siandien baigiau !
Sveikinu užbaigus darbelį
QUOTE(romadra @ 2013 02 09, 20:55)
siandien baigiau !
Sveikinu, lauksim įrėminto Ant kelinto numerio aidos siuvinėji?
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 09, 22:00)
mano siandienos pazanga
Gražiai skleidžiasi
Fainas tas adatų organaizeris, kur kažkuri įmetus buvo, bet brangokas, ypač jei dviejų iškart reikėtų. Gal reiks dovanų užsiprašyt
QUOTE(romadra @ 2013 02 09, 18:55)
saunuole
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 09, 20:00)
jetus neisivaizduoju kaip ant tokios medziagos pasiskaiciuot
QUOTE(rnikole @ 2013 02 09, 21:31)
sveikos, norejau paklausti ar siuvinejat baltais siulais ant baltos kanvos?nes dabar besiuvinejant susimasciau ar siuvineti baltai, nors nera labai daug detaliu, bet vistiek..
as nesiuvinejau
QUOTE(rnikole @ 2013 02 09, 20:31)
sveikos, norejau paklausti ar siuvinejat baltais siulais ant baltos kanvos?nes dabar besiuvinejant susimasciau ar siuvineti baltai, nors nera labai daug detaliu, bet vistiek..
aš siuvinėju, nes aidos baltumas nėra toks pats kaip siūlo, tai matosi, kad siuvinėta ar ne
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 09, 23:01)
saunuole
as nesiuvinejau
as nesiuvinejau
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 09, 23:15)
aš siuvinėju, nes aidos baltumas nėra toks pats kaip siūlo, tai matosi, kad siuvinėta ar ne
dekui u atsakyma, nu reiks tada pasiuvineti
aš irgi siuvinėju, nes kitaip lieka kaip skylės
nebent toks būtų sumanymas
nebent toks būtų sumanymas
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 09, 21:12)
Man parsisiųsti iš JAV padėjo viena forumietė, nes toj Joann parduotuvėj rašė, kad siunčia tik į JAV ir Kanadą...
Kaina gavosi labai gera- už 3 rinkinius išleidau 150 Lt
Kaina gavosi labai gera- už 3 rinkinius išleidau 150 Lt
O kas per tarpininke? Prasom pasidalint i az
As irgi siuvineciau baltu siulu,nes tikrai matosi jei neuzsiuvineta
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 09, 12:57)
Bet cia reikia pirkti maziausiai uz 50$ o daznai ta akcija buna?
Ne, gali pirkt ir viena daikta kad ir uz 5 dolerius, bet tada siuntimas bus mokamas i JAV.
As retai is ju uzsakineju, bet kai uzsakineju, visada pagooglinu, ar nera kokiu papildomu nuolaidu, koduku, dazniausiai buna, mazu maziausiai 15 proc.
Bet dabar ta parduotuve atidare netoli musu, tai kai netingiu, pavaziuoju, bet siuvinejimo rinkiniu vis delto pas juos daugiau online.
Aciu visoms uz grazius zodzius mano ziedeliui Vadinasi teisinga linkme judu O ten bus nasturte besiskleidzianti
Ddziuljeta, pradedi nuo vieno kryziuko ir nuo jo toliau po truputi ir skaiciuojies Tik sikart ir lankeli jau issitraukiau
Ant baltos kanvos as ir baltais siulais siuvinejau ir tikrai tas baltumas buvo skirtingas ir matosi, kur siuvineta, o kur ne
Ddziuljeta, pradedi nuo vieno kryziuko ir nuo jo toliau po truputi ir skaiciuojies Tik sikart ir lankeli jau issitraukiau
Ant baltos kanvos as ir baltais siulais siuvinejau ir tikrai tas baltumas buvo skirtingas ir matosi, kur siuvineta, o kur ne