Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 03, 13:21)
ten dmc,tik vienetą visur nuimk priekyje.

ok, žinosiu 4u.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 03, 13:22)
jo spalvu daug ax.gif gerai tom kurios jau turi kazkiek siulu doh.gif

man reiktų pirktis absoliučiai visas spalvas. juk sėdžiu kol kas ant mono unsure.gif
na, reiks pasitarti su MB biggrin.gif jis pas mane priima paskutinį sprendimą, ką man siuvinėt biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 03, 13:32)
Pabaigtukas  biggrin.gif Lanarte ''African lady with flowers''

dėl tokio grožio verta ir su metalic pakovoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 03, 14:32)

thumbup.gif 4u.gif man dar toli grazu iki tokiu lygiu ir dailiu kryziuku blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 03, 13:44)
as tycia ju nedariau smile.gif gal kada koki laikroduka istatysiu ten ax.gif
jau zinau ka veiksiu paskui bigsmile.gif

*Aišku smile.gif
**Fainas wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 03, 15:32)

Nai nai nai, kaip gražu wub.gif Na ir tradicinis mano klausimas - kur panaudosi?
Atsakyti
Uodegyte zavu wub.gif

pradeja savo tulpes siuvinet, dvi isiuvinejau, ziuriu kad medizga ne taip pasiemiau, nu be zodziu verysad.gif kelliu dienu darbas isardytas doh.gif
reiks pradet zymetis, matyt senatve lotuliukas.gif

motyvas ziedu pagalvelei blush2.gif pirma karta su DMC metaliku siuvineta rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Averita: 03 vasario 2013 - 14:22

koks grozis,koks dailumas wub.gif wub.gif wub.gif

jusu visu drbeliai thumbup.gif ,o kokios stakles blink.gif as net lankelio nenaudoju visa darbeli rankoje laikau biggrin.gif

man uzkliuvo sakinukas [netaip audini pasiemiau] o ar yra skirtumas g.gif juk kaip beziuresi vistiek kvadratukai vienodi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ačiū merginos ,kryželiai lygūs,todėl ,kad labai lengvai siuvinėjos,kryželiai tiesiog liejos,o ir gražiai atrodo kai aida smulki.

Elzeda sivinėsiu antrą tokią pat,tik ji su vazonu,tada rėminsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 03, 14:36)

man uzkliuvo sakinukas [netaip audini pasiemiau] o ar yra skirtumas g.gif juk kaip beziuresi vistiek kvadratukai vienodi blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

turbut atkirpta staciakampis tarkim 30*40 tada yra skirtumas juk netilps ax.gif
Atsakyti

user posted image

vau koks grozis!!!!!!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
kazkokiam forume skaiciau fool.gif nedaskaiciau lyg viena kriptim imant kai skalbi maziau traukiasi blush2.gif buvo klaust
Atsakyti
romadra labai dėkoju ,bet nuotraukų mes necituojame ax.gif atsakant ,ištrinti nuotraukos nuorodą reikia ax.gif
Atsakyti
merginos turiu prasimeli,gal galit pasiulit varijantu kaip sukabinti 3paveiksliukus ant vienos sienos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 03, 15:36)
man uzkliuvo sakinukas [netaip audini pasiemiau] o ar yra skirtumas g.gif juk kaip beziuresi vistiek kvadratukai vienodi blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

atsake jau mirksiukas.gif
Atsakyti