Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Anchelika23 @ 2013 02 09, 14:10)
Va jau išsiuvinėtas

O iš kur schema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 09, 15:04)
O iš kur schema?  g.gif

tą patį pagalvojau,jau vien ta apačia kokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2013 02 09, 13:10)
Va jau išsiuvinėtas

Ne mano tematikos darbelis bet gražu 4u.gif sveikinu užbaigus nemažo didžio darbą 4u.gif
Atsakyti
laba diena,
namai sutvarkyti,maistas gaminas orkaitej ir ramia sazine galima sesti prie kryziavojimo.dukriukas labai susidomejus stebi kaip siuvineju,labai jai idomu smile.gif o sunui zurnalai labai patinka su siuvinejimo shemom smile.gif vasara ruosiuos su vaikais isvykt is LT pas vyra gyvent i Norvegija,tai idomu kaip ten su rankdarbiu parduotuvem,neteko niekur pamatyt siuvinejimo siulu schmoll.gif tik mezgimo,speju teks viska uzsisakinet per interneta.
tiesa,noreciau sulaukti nuomoniu,ar teko kam susidurt su tokia kanva? http://www.kasiulai....nva-p-1032.html vat idomu ar nelieka ant rubu tarkim zymiu nuo istirpusios kanvos?
Atsakyti
dazau margucius biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 09 vasario 2013 - 13:56
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 09, 14:55)

vat nemegstu Velyku,ale paveiksliukas labai grazus smile.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 09, 14:55)

Na gi gražiai eina marginimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2013 02 09, 13:10)
Va jau išsiuvinėtas

ziuriu sito tipo darbai daugelio nezavi,manes taip pat biggrin.gif galima sakyti tai dar vienas is tu kur primena vaikyste kaime,tik kad ten budavo tapyti arba foto biggrin.gif
bet pats darbas tikrai thumbup.gif

Dziuljeta darbelis tikrai sparciai juda,ir manau velykom tikrai bus baiktas thumbup.gif

mano lektuvelis ir jau pasiruoses praustis vakar darbe pabaigiau ax.gif ,o kita gal ir siandien iseis darbe pradet nes namie kelinta diena neiseina prisest, vaikas su 39guli tai tik ir lakstau su arbatom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 09 vasario 2013 - 15:21
QUOTE(Katu @ 2013 02 09, 04:46)
Naujai daromuose rinkiniuose siulai jau patogiai isrusiuoti, o va senesniuose jie sumesti, reik spalvas atsirinkt.
Pvz dabar siuvineju ta pacia dama su leliuku, schema skaitos man ziauriai sunkiai, spalvu berods 30, atspalviai panasus
ir kainavo gal 7 dolerius, tai va ir susigundziau kaina

O kaip perkant zinot ar senas dar rinkinys ar naujai sudarytas doh.gif
Ir is kur siuntiesi tokiom kainom rinkinius? thumbup.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 09, 10:18)
aš esu įsimylėjus Dimensions  wub.gif schemos aiškios, siūlus labai lengva susirūšiuoti, paveikslai nuostabūs  wub.gif

Bet vistiek rusiuotis reik? neisivaizduoju kaip jus atsirenkat kai tu atspalviu tiek daug doh.gif
Atsakyti
DIM rūšiuoti nereikia- viskas gražiai suskirstyta, sunumeruota.
Netgi mano kinietiškas sunumeruotas ir ant kartoniuko suvarstytas.
Žiūri tada į schemą pagal simbolius susirandi numerį, atsikerpi kiek reikia ir prie darbo biggrin.gif
Atsakyti
Va pas mane abu sunumeruoti ,imi ir siuvinėji ,nieko atsirinkti nereikia ax.gif

dim ,ir dim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 vasario 2013 - 16:05
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 09, 14:27)
O kaip perkant zinot ar senas dar rinkinys ar naujai sudarytas  doh.gif
Ir is kur siuntiesi tokiom kainom rinkinius?  thumbup.gif
Bet vistiek rusiuotis reik? neisivaizduoju kaip jus atsirenkat kai tu atspalviu tiek daug  doh.gif

labai lengvai, jie vienam ryšuly nesudeda panašių atspalvių mirksiukas.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 02 09, 14:51)
DIM rūšiuoti nereikia- viskas gražiai suskirstyta, sunumeruota.
Netgi mano kinietiškas sunumeruotas ir ant kartoniuko suvarstytas.
Žiūri tada į schemą pagal simbolius susirandi numerį, atsikerpi kiek reikia ir prie darbo  biggrin.gif

reikia smile.gif dabartinį, kur siuvinėju, tai buvo 6 ryšulėliai sudėti, reikėjo atsiskirti, kartoniukas irgi pridėtas yra, bet aš jo nenaudoju, nesutilptų po tieeek vienos spalvos siūlų biggrin.gif tam turiu superinį daiktą

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 09, 15:03)
Va pas mane abu sunumeruoti ,imi ir siuvinėji ,nieko atsirinkti nereikia  ax.gif

dim ,ir dim

man atrodo, tie naujesnieji yra taip surūšiuoti, mano senai pirktas, tai nerūšiuotas dar. dabartiniai Dim gaminami Kinijoj, tai ir atspalviai šiek tiek skiriasi nuo senesniųjų JAV gaminamų rinkinių smile.gif
Atsakyti