Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 02 09, 00:22)
aciu cia dabar jau supratau,o kokie tie siulu rinkiniai  ax.gif  blush2.gif

ne siūlų rinkiniai ,o siuvinėjimo rinkiniai biggrin.gif

dimensions,vervaco,riolis,panna,lanarte,золотое руно,dmc rinkiniai yra,anchor,MAIA,Алиса .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 08, 23:40)
ne siūlų rinkiniai ,o siuvinėjimo rinkiniai  biggrin.gif

aaa...tai kiek supratau ten ieina ir schemute ir audinys,siulai ax.gif

labai aciu uz kantrybe ir paaiskinima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 08 vasario 2013 - 22:57
Kalbant i ta tema,noreciau visai pabandyti rinkini issiuvineti,tai klausimas koki geriausia rinktis kad butu aiski schema,siulai susieti su simboliais (nes kaip suprantu yra tokiu rinkiniu kur siulus reik atsirinkti,nera numeriukai nurodyti?) g.gif atrinkineti tikrai netureciau kada schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 08, 23:52)
aaa...tai kiek supratau ten ieina ir schemute ir audinys,siulai ax.gif

aha, dar ir adata prideda (tik nezinau, ar visuose) mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasitikslinsiu, kad jau cia apie siulus uzejo kalba: ar MADEIROS siulu pirkti kaune yra hyper maximoje? Paziurejau, kad man rinkinyje dvi gijos sios rusies siulu isimaise, tai internetu nelabai man apsimoka pirkt, o girdejau kazka kad sioj maximoje yra, ar tikrai g.gif
Atsakyti
laba nakti visom,
vat kalbant apie rinkinius iskilo man klausimas-o kaip yra su siulais?ta prasme,ar uztenka siulo kiek ten rinkinyje buna issiuvinet duotam paveiksliukui? g.gif
Atsakyti
Kiek as esu pirkusi rinkiniu, tai man siulu visada uzteko, ir dar likdavo.
Naujai daromuose rinkiniuose siulai jau patogiai isrusiuoti, o va senesniuose jie sumesti, reik spalvas atsirinkt. Ir dabar siuvineju toki ir nesu tikra, ar atrinkau gerai...
Shemos kaip kada - buna labai geru, buna sunkiai skaitomu.

Yra schemu su vos keliom spalvom, ten tada buna viskas aisku ir patogu.

Pvz dabar siuvineju ta pacia dama su leliuku, schema skaitos man ziauriai sunkiai, spalvu berods 30, atspalviai panasus

user posted image

Bet rinkiny buvo ir adatos, ir karoliukai, ir medziaga (jos nenaudoju), ir kainavo gal 7 dolerius, tai va ir susigundziau kaina
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 08, 22:42)
Kalbant i ta tema,noreciau visai pabandyti rinkini issiuvineti,tai klausimas koki geriausia rinktis kad butu aiski schema,siulai susieti su simboliais (nes kaip suprantu yra tokiu rinkiniu kur siulus reik atsirinkti,nera numeriukai nurodyti?)  g.gif atrinkineti tikrai netureciau kada  schmoll.gif  blush2.gif

aš esu įsimylėjus Dimensions wub.gif schemos aiškios, siūlus labai lengva susirūšiuoti, paveikslai nuostabūs wub.gif

QUOTE(dinana @ 2013 02 08, 23:36)
vat kalbant apie rinkinius iskilo man klausimas-o kaip yra su siulais?ta prasme,ar uztenka siulo kiek ten rinkinyje buna issiuvinet duotam paveiksliukui? g.gif

išsiuvinėjau 2 Dimensions rinkinius, tai antrajam buvau pritrūkus gal kelių gijelių siūlų, bet turėjau likusių iš pirmojo, tai problemos nebuvo, bet aš ir nemoku siūlo taupyti, gal dėl to blush2.gif bet būna, kad ir mokančios taupyti siūlą pritrūksta, tai Dimensions dažniausiai atsiunčia trūkstamų.
Atsakyti
Aš dabar siuvinėju DIM ir kinietišką rinkinį (braškytės lyg ir kokio DMC galėtų būt, bet pritaikyta kinų rinkai matyt, nes tekstas visas hieroglifais)- kol kas labiau patenkinta DIM- schema labai aiški, lengva siuvinėt, o štai braškės atspausdintos tik spalvotai ir pakankamai smulki- pasidariau kopiją tai nieko neįmatau, tai žlibinu prie nosies prisikišus ir žymėt bijau doh.gif . Bet medžiaga gera, siūlai irgi (visgi DMC), tai rezultatas kol kas tenkina smile.gif
Dėl Riolis- aš turiu vieną schemą, kur siūlai nurodyti ir DMC g.gif
Atsakyti
Va jau išsiuvinėtas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2013 02 09, 13:10)
Va jau išsiuvinėtas

nors man tokia tematika paveikslai ne prie sirdies, bet pagarba uz tokio dydzio darba 4u.gif

o as vis delto padejau i sona gandra ir emiausi gelyciu biggrin.gif kadangi tai bus dovana anytai (dar vis i anytu tema - tikrai zinau, kad galesiu drasiai dovanot ir busiu ivertinta biggrin.gif ), tai pabijojau, kad galiu veliau ir nebespet. Bet po stambios Aidos, 32 evenweave tai vargas akims kol apsiprasiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2013 02 09, 12:10)
Va jau išsiuvinėtas

thumbup.gif
Atsakyti