Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 08, 15:00)
ka siuvinesi? ax.gif

Jau pradėjau Lanarte "Day" smile.gif čia.

QUOTE(unkind @ 2013 02 08, 15:11)
Mano vis retsykiais pakrutinamas procesas, gailiuos paėmus stambią aidą, bet jau nepradėsiu iš naujo:)

Įdomus, nematytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 08, 16:27)
Jau pradėjau Lanarte "Day"  smile.gif čia.
Įdomus, nematytas smile.gif

jetus atleisk man uz mano skleroze 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 02 08, 12:43)
Na, man nereik surinkti visos paletės, o norisi turėti savo turimų siūlų, jog matyčiau, kokios spalvos yra, gal kokios pakeičiamos.
Svarbiausia - ieškau numeracijos, kaip pasidaro, jog spalvos pereidinėja? Esu suradus numeraciją, bet kaip supratau, dabar yra daugiau dmc spalvų, bet niekur nerandu atnaujintą  ax.gif

aš turiu pirktinę paletę, superinis dalykas, verta į ją investuoti pinigėlių ax.gif
Atsakyti
Mergaites, ar turit kokiu atsiliepimu apie Riolis rinkinius? unsure.gif Verta juos pirkti, ar geriau turint schema paciai susirinkti siulus ir medziaga? (kainos prasme, tai pigiau gerokai gaunasi) g.gif ax.gif
Atsakyti
rasuteK- o siūluis jie kokius deda- DMC? Jei taip tada gal geriau pačiai susirinkti- siūlai dar liks ir kitiems darbams, o rinkinio- sunaudosi ir kvit... Va DIM rinkinių jau nerekomenduoja konvertuoti, o siūlų jie nepardavinėja, tai tada tenka rinkinį pirkt, kad gražiai gautųsi
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 08, 19:59)
rasuteK- o siūluis jie kokius deda- DMC? Jei taip tada gal geriau pačiai susirinkti- siūlai dar liks ir kitiems darbams, o rinkinio- sunaudosi ir kvit... Va DIM rinkinių jau nerekomenduoja konvertuoti, o siūlų jie nepardavinėja, tai tada tenka rinkinį pirkt, kad gražiai gautųsi

pagal aprasyma, tai siulai pusvilne (kaip suprantu Riolis) ir Anchor g.gif suprantu, kad paciai siulus bandant atsirinkti islieka rizika nepataikyti, bet kai kainos skiriasi dvigubai beveik, tai vis ir svarstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 08, 17:59)

aš turėjau porą Riolis rinkinių, tai ten vilnoniai ar pusvilnoniai siūlai

turiu ir aš DMC paletę, pirkau kasiuluose, tikrai super daiktas, bet siuvinėt nesiimčiau, laiko švaistymas ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 08 vasario 2013 - 19:53
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 08, 20:51)
Mergaites, ar turit kokiu atsiliepimu apie Riolis rinkinius?  unsure.gif Verta juos pirkti, ar geriau turint schema paciai susirinkti siulus ir medziaga? (kainos prasme, tai pigiau gerokai gaunasi)  g.gif  ax.gif

taip paprastai neatsirinksi ,nes juose rakto nėra (dmc siūlų numerių),kaip ir vervaco .kartais būna,kad merginos kurios perkasi rinkinius,surašo .
Atsakyti
To labiausiai ir bijau, kad neatitaikius spalvu, atspalviu, tik sugadinsiu darbeli unsure.gif
Atsakyti
doh.gif dabar matau kad visai neismanau apie siuvinejima fool.gif skaitau ir nieko nesuprantu apie ka jus kalbat[kokios ten paletes,kokie siulu pavadinimai] blush2.gif blush2.gif blush2.gif

darbeliai matau juda i prieki,visom 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 08, 23:42)
doh.gif dabar matau kad visai neismanau apie siuvinejima fool.gif skaitau ir nieko nesuprantu apie ka jus kalbat[kokios ten paletes,kokie siulu pavadinimai] blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

darbeliai matau juda i prieki,visom 4u.gif  wub.gif

spalvų paletė ,ten visų spalvų pavyzdžiai ,jis kainuoja 50 lt ,o pavadinimai siūlų,tai anchor,dmc ir .t.t. ko dar nesupranti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 vasario 2013 - 21:59
aciu cia dabar jau supratau,o kokie tie siulu rinkiniai ax.gif blush2.gif
Atsakyti