Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Vilma:) @ 2013 02 08, 13:15)
Gal kas turite sios ugio matuokles schemute su spalvu numeriukais?
http://forumas.pasma...foto1.jpg1_.jpg

kita karta i schemu paieskos tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 08 vasario 2013 - 13:28
unkind o koks galutinis variantas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 08, 13:25)

na taip maciau smile.gif bet te spalvu kodai surasyti ranka ir nelabai atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma:) @ 2013 02 08, 13:31)
na taip maciau smile.gif bet te spalvu kodai surasyti ranka ir nelabai atitinka smile.gif

visada galima paciai persikonvertuot 4u.gif cia geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 08 vasario 2013 - 13:41
Sveikos, pirmiausia turiu visas pagirti uz nuostabius pabaigtukus/procesiukus smile.gif
Skaiciau cia apie anytas kalbejot, na tai manoji kazkaip neparodo labai didelio susidomejimo, bet ir nepeikia (bent kol kas). Ziuresim kaip bus toliau, nes dar labai trumpai ji mano anyta lotuliukas.gif uztat mama tai vertina, jau nori kad kaledom issiuvineciau jai paveiksla i virtuve, bet turbut neuzkraus manes tuos darbu bent artimiausiom kaledom, nes jau sugalvotos visiem dovanos, o siuvineti turiu ir taip ka ax.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 16:55)
dygsniuoji raudonu siūlu?  blink.gif nebijai, kad nudažys?  g.gif
oho, rimtas darbas  bigsmile.gif
aš per tiek trumpai tikrai nespėčiau  blush2.gif

As dygsniavau anksciau ant baltos aidos juodu ir gan storu siulu (tiesa tai buvo 1 mano darbas) bet kazkaip niekas nieko nenudaze, o ir siulus istraukiau jau issiuvinejus visa paveiksla. Aisku pincetas cia gelbejo mane stipriai, nes kitaip nezinau kaip butu teke viska istraukti. Dabar tai su tokiu vos vos zydru ir plonu siuliuku sudygsniavus, bet trauksiu tada kai bent eile lapu pabaigsiu, tada tai eilei ir istrauksiu. turejau savaime nykstanti markeri, tai niekam tikes tuo atzvilgiu, kad is pradziu labai greitai isnyksta, o paskui daug kartu ju piesus atsiranda gelsvos linigjos, kurios man neissiskalbe. Gerai, kad darbelis buvo pilno siuvinejimo, nors ir nebaigtas jis, ir turbut jau jo nepabaigsiu (is foto darytas, matosi kokybe nekokia).

QUOTE(vrum-vrum @ 2013 02 08, 12:50)
Sveikutes. Noriu paklausti, su keliais siulais jus siuvinejate and 14ct medziagos?

ant 14 su 3gijom, ant 18 su 2 smile.gif net ir siuvinejant 3 gijom ant 14 aidos vistiek kartais persisviecia medziaga.
Atsakyti
Uodegyte, džiaugiuos, jog pastebėjai:) Deja, schema pirkta popierinė jau, tai paveiksliuko neturiu (gal vėliau nufotkinsiu). Ten dar bus miestas ir miškas už jo:)
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 02 08, 15:49)
Uodegyte, džiaugiuos, jog pastebėjai:) Deja, schema pirkta popierinė jau, tai paveiksliuko neturiu (gal vėliau nufotkinsiu). Ten dar bus miestas ir miškas už jo:)

gal čia iš žurnalo ? ar kur būna lapais pirkt ax.gif
Atsakyti
Lapas, pirkau gerose akyse:)
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 08, 12:14)
kvepia pavasariu ax.gif

Tikrai dvelkia pavasariu wub.gif wub.gif gražėje dienomis darbelis, o gal net valandomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 08, 15:17)
Tikrai dvelkia  pavasariu wub.gif  wub.gif  gražėje dienomis darbelis, o gal net valandomis ax.gif

dienomis dienomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 08, 16:23)
dienomis dienomis biggrin.gif

Bet greitis nemažas kryžiavojimo thumbup.gif Taip sparčiai darbelis "skleidžiasi" savo grožiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 08, 15:36)
Bet greitis nemažas kryžiavojimo thumbup.gif  Taip sparčiai darbelis "skleidžiasi" savo grožiu 4u.gif

man tai zinok atrodo labai letai ax.gif sakau cia savaite darbo puse darbelio ax.gif darbelis mazas o net savaite sugaista blush2.gif num man labai keista po mono kad taip letai lotuliukas.gif
Atsakyti