Sveikos, pirmiausia turiu visas pagirti uz nuostabius pabaigtukus/procesiukus
Skaiciau cia apie anytas kalbejot, na tai manoji kazkaip neparodo labai didelio susidomejimo, bet ir nepeikia (bent kol kas). Ziuresim kaip bus toliau, nes dar labai trumpai ji mano anyta
uztat mama tai vertina, jau nori kad kaledom issiuvineciau jai paveiksla i virtuve, bet turbut neuzkraus manes tuos darbu bent artimiausiom kaledom, nes jau sugalvotos visiem dovanos, o siuvineti turiu ir taip ka
QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 16:55)
dygsniuoji raudonu siūlu?
nebijai, kad nudažys?
oho, rimtas darbas
aš per tiek trumpai tikrai nespėčiau
As dygsniavau anksciau ant baltos aidos juodu ir gan storu siulu (tiesa tai buvo 1 mano darbas) bet kazkaip niekas nieko nenudaze, o ir siulus istraukiau jau issiuvinejus visa paveiksla. Aisku pincetas cia gelbejo mane stipriai, nes kitaip nezinau kaip butu teke viska istraukti. Dabar tai su tokiu vos vos zydru ir plonu siuliuku sudygsniavus, bet trauksiu tada kai bent eile lapu pabaigsiu, tada tai eilei ir istrauksiu. turejau savaime nykstanti markeri, tai niekam tikes tuo atzvilgiu, kad is pradziu labai greitai isnyksta, o paskui daug kartu ju piesus atsiranda gelsvos linigjos, kurios man neissiskalbe. Gerai, kad darbelis buvo pilno siuvinejimo, nors ir nebaigtas jis, ir turbut jau jo nepabaigsiu (is foto darytas, matosi kokybe nekokia).
QUOTE(vrum-vrum @ 2013 02 08, 12:50)
Sveikutes. Noriu paklausti, su keliais siulais jus siuvinejate and 14ct medziagos?
ant 14 su 3gijom, ant 18 su 2
net ir siuvinejant 3 gijom ant 14 aidos vistiek kartais persisviecia medziaga.