Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

as su 3 ant 14 aidos siuvinejau ax.gif
1
2
3
cia su 3 bet vistiek sviecias medziaga...
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 08, 13:14)
kvepia pavasariu ax.gif

Oho kaip greit thumbup.gif

Aš jau gavau siūliukus trūkstamus thumbup.gif Dabar galėsiu normaliai siuvinėt, o ne plėmais. Ale spalvų blink.gif - 71. Patarkit kaip man jas patogiai susidėti, kad kuo mažiau ieškot reikėtų. Kaip Jūs darot, kai siuvinėjat su daugeliu spalvų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 08 vasario 2013 - 12:28
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 08, 12:14)
kvepia pavasariu ax.gif

thumbup.gif sparciai judi biggrin.gif

Atsakyti
aš ant kartoninės juostelės ,pasidariau skylutes,visų siūlų spalvas suvėriau atsikirpusi,ir viršuje pasirašiau siūlo kodą,ir simbolį.ir labai patogiai siuvinėjosi ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 vasario 2013 - 12:33
Štai paletė (maždaug) apie kurią kalbėjau (skolinau foto). Ar kuri nors darė kažką panašaus? Gal dabar kas nors dėmesį atkreips į mano klausimą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 08, 14:23)
*aš ant kartoninės juostelės ,pasidariau skylutes,visų siūlų spalvas suvėriau atsikirpusi,ir viršuje pasirašiau siūlo kodą,ir simbolį.ir labai patogiai siuvinėjosi  ax.gif

**elzeda necituojam  tongue.gif

*visai neblogai skamba thumbup.gif Čia įtariu panašus principas kaip arklys, kur GA mačiau pirkti. Irgi ten su skylutėm buvo.

**Žinau, sorry, užsižiopsojau, jau pataisiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 02 08, 14:31)
Štai paletė (maždaug) apie kurią kalbėjau (skolinau foto). Ar kuri nors darė kažką panašaus? Gal dabar kas nors dėmesį atkreips į mano klausimą  biggrin.gif

aš mąsčiau ,bet ilgai tai truktų ,esu mačiusi kaip merginos pasidaro ,visai nebloga idėja ,jai pas save visos paletės neturi ,surašo kokių spalvų dar reikia,ir kitos kurios turi ,po giją siūlo atsiunčia.
Atsakyti
Na, man nereik surinkti visos paletės, o norisi turėti savo turimų siūlų, jog matyčiau, kokios spalvos yra, gal kokios pakeičiamos.
Svarbiausia - ieškau numeracijos, kaip pasidaro, jog spalvos pereidinėja? Esu suradus numeraciją, bet kaip supratau, dabar yra daugiau dmc spalvų, bet niekur nerandu atnaujintą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 02 08, 14:43)
Na, man nereik surinkti visos paletės, o norisi turėti savo turimų siūlų, jog matyčiau, kokios spalvos yra, gal kokios pakeičiamos.
Svarbiausia - ieškau numeracijos, kaip pasidaro, jog spalvos pereidinėja? Esu suradus numeraciją, bet kaip supratau, dabar yra daugiau dmc spalvų, bet niekur nerandu atnaujintą  ax.gif

spalvų paletė
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 08, 12:19)
Oho kaip greit  thumbup.gif

Aš jau gavau siūliukus trūkstamus  thumbup.gif  Dabar galėsiu normaliai siuvinėt, o ne plėmais. Ale spalvų  blink.gif - 71. Patarkit kaip man jas patogiai susidėti, kad kuo mažiau ieškot reikėtų. Kaip Jūs darot, kai siuvinėjat su daugeliu spalvų?

man tai letai atrodo blush2.gif ax.gif cia savaites darbas be vienos dienos ax.gif
ka siuvinesi? ax.gif
as kai dar pradedanti tai siam darbeliui pvz pirkau visus siulus tai jie maiselin visi kai reikia paziuriu i simboli ir susirandu kokio reikia.kokio nebereikia atidedu i sali.bet cia spalvu 17 tai dzin,va uodegytes ideja thumbup.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 08, 12:21)
thumbup.gif sparciai judi  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Mano vis retsykiais pakrutinamas procesas, gailiuos paėmus stambią aidą, bet jau nepradėsiu iš naujo:)

user posted image
Atsakyti
Gal kas turite sios ugio matuokles schemute su spalvu numeriukais?
http://forumas.pasma...foto1.jpg1_.jpg
Atsakyti