as su 3 ant 14 aidos siuvinejau
1
2
3
cia su 3 bet vistiek sviecias medziaga...
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 08, 13:14)
Oho kaip greit
Aš jau gavau siūliukus trūkstamus Dabar galėsiu normaliai siuvinėt, o ne plėmais. Ale spalvų - 71. Patarkit kaip man jas patogiai susidėti, kad kuo mažiau ieškot reikėtų. Kaip Jūs darot, kai siuvinėjat su daugeliu spalvų?
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 08, 12:14)
kvepia pavasariu
sparciai judi
aš ant kartoninės juostelės ,pasidariau skylutes,visų siūlų spalvas suvėriau atsikirpusi,ir viršuje pasirašiau siūlo kodą,ir simbolį.ir labai patogiai siuvinėjosi
Štai paletė (maždaug) apie kurią kalbėjau (skolinau foto). Ar kuri nors darė kažką panašaus? Gal dabar kas nors dėmesį atkreips į mano klausimą
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 08, 14:23)
*aš ant kartoninės juostelės ,pasidariau skylutes,visų siūlų spalvas suvėriau atsikirpusi,ir viršuje pasirašiau siūlo kodą,ir simbolį.ir labai patogiai siuvinėjosi
**elzeda necituojam
**elzeda necituojam
*visai neblogai skamba Čia įtariu panašus principas kaip arklys, kur GA mačiau pirkti. Irgi ten su skylutėm buvo.
**Žinau, sorry, užsižiopsojau, jau pataisiau
QUOTE(unkind @ 2013 02 08, 14:31)
Štai paletė (maždaug) apie kurią kalbėjau (skolinau foto). Ar kuri nors darė kažką panašaus? Gal dabar kas nors dėmesį atkreips į mano klausimą
aš mąsčiau ,bet ilgai tai truktų ,esu mačiusi kaip merginos pasidaro ,visai nebloga idėja ,jai pas save visos paletės neturi ,surašo kokių spalvų dar reikia,ir kitos kurios turi ,po giją siūlo atsiunčia.
Na, man nereik surinkti visos paletės, o norisi turėti savo turimų siūlų, jog matyčiau, kokios spalvos yra, gal kokios pakeičiamos.
Svarbiausia - ieškau numeracijos, kaip pasidaro, jog spalvos pereidinėja? Esu suradus numeraciją, bet kaip supratau, dabar yra daugiau dmc spalvų, bet niekur nerandu atnaujintą
Svarbiausia - ieškau numeracijos, kaip pasidaro, jog spalvos pereidinėja? Esu suradus numeraciją, bet kaip supratau, dabar yra daugiau dmc spalvų, bet niekur nerandu atnaujintą
QUOTE(unkind @ 2013 02 08, 14:43)
Na, man nereik surinkti visos paletės, o norisi turėti savo turimų siūlų, jog matyčiau, kokios spalvos yra, gal kokios pakeičiamos.
spalvų paletė
QUOTE(elzeda @ 2013 02 08, 12:19)
Oho kaip greit
Aš jau gavau siūliukus trūkstamus Dabar galėsiu normaliai siuvinėt, o ne plėmais. Ale spalvų - 71. Patarkit kaip man jas patogiai susidėti, kad kuo mažiau ieškot reikėtų. Kaip Jūs darot, kai siuvinėjat su daugeliu spalvų?
man tai letai atrodo cia savaites darbas be vienos dienos
ka siuvinesi?
as kai dar pradedanti tai siam darbeliui pvz pirkau visus siulus tai jie maiselin visi kai reikia paziuriu i simboli ir susirandu kokio reikia.kokio nebereikia atidedu i sali.bet cia spalvu 17 tai dzin,va uodegytes ideja
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 08, 12:21)
sparciai judi
Mano vis retsykiais pakrutinamas procesas, gailiuos paėmus stambią aidą, bet jau nepradėsiu iš naujo:)
Gal kas turite sios ugio matuokles schemute su spalvu numeriukais?
http://forumas.pasma...foto1.jpg1_.jpg
http://forumas.pasma...foto1.jpg1_.jpg