Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 07, 15:35)
nu zinok graziai ax.gif ryskiai ax.gif bent man grazu ax.gif ikelsiu i savo fotki parodysiu turiu nufotkinus kai buvom per kaledas ax.gif

Visai mieli siuvinukai smile.gif Babytės kaimą primena...

QUOTE(Misisipe10 @ 2013 02 07, 16:20)
Mano procesas:

Fainas bus paveiksliukas ir visada primins leliuko laukimą wub.gif

QUOTE(Averita @ 2013 02 07, 17:49)

mano anyta tai dziauges dovanotu paveikslu, su 55 metu jubilijum dovanojau  ax.gif vien pusiniai kryziukai blush2.gif siuvineta vilnoniais siulais rolleyes.gif

Įdomiai atrodo smile.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 18:17)
na, gal visgi pasirodysiu su savo šokėjomis  blush2.gif
jei jau pradžią rodžiau, tai ir pabaigą reik viešint  blush2.gif

Kadangi trūkumų nematau, tai giriu thumbup.gif
Atsakyti
Patiko man tos vilnonės gėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 02 07, 19:07)
Noriu pasirodyti savo procesą. Tik nepykit,neskalbiau,nelyginau  blush2.gif

Jau daug pasistūmėjai, būtinai pabaik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 07, 18:12)
Kadangi trūkumų nematau, tai giriu  thumbup.gif

blush-anim-cl.gif hi.gif

tigras fainas. būtinai reik pabaigt 4u.gif
Atsakyti
ikona tigras tikras žavuolis user posted image

ir ačiū už pastebėtą mano darbelį user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 vasario 2013 - 20:30
Tigras koks bus gražus ir šokėjos man gražiai žiūrisi wub.gif

Mergaitės aš dėl karoliukų norėjau pakalusti, jei dėsiu du pasportus ar nebesirems stiklas?
Atsakyti
Parsinesiau siandien savo iremintus darbelius, bet pastebejau, kad yra plaukelis kazkoks po stiklu unsure.gif ar paciai atplesinet nugarele ir bandyt ji krapstyt, ar geriau grazint ten, kur remimo, kad sutvarkytu? Nesu anksciau nieko reminus ne pati, tai stropiai is karto ir neapziurejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 07 vasario 2013 - 21:26
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 07, 21:26)
Parsinesiau siandien savo iremintus darbelius, bet pastebejau, kad yra plaukelis kazkoks po stiklu  unsure.gif ar paciai atplesinet nugarele ir bandyt ji krapstyt, ar geriau grazint ten, kur remimo, kad sutvarkytu? Nesu anksciau nieko reminus ne pati, tai stropiai is karto ir neapziurejau  blush2.gif

Nešk atgal, gražiai sutvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 07, 22:27)
Nešk atgal, gražiai sutvarkys  mirksiukas.gif

aciuks.gif 4u.gif taip tada ir padarysiu
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 07, 17:17)
na, gal visgi pasirodysiu su savo šokėjomis  blush2.gif
jei jau pradžią rodžiau, tai ir pabaigą reik viešint  blush2.gif

(sorry už vaizdą, fotkinta felefonu naktį pasidėjus ant grindų  doh.gif )

Koks gražus darbelis 4u.gif ir visai neįžiuriu lankelio likusiu žymiu apie kurias minėjei lens.gif
QUOTE(ikona @ 2013 02 07, 18:07)
Noriu pasirodyti savo procesą. Tik nepykit,neskalbiau,nelyginau  blush2.gif
Šį tigrą labai norėjo vyras kad siuvinėčiau,bet labai man sunkiai einasi. Pasirinkau gan smulkią aidą,tai kryžiukai nėra labai gražūs,nes sunkiai net siūlas traukdavos,daug pavienių kryžiukų...ir kur spalvos tamsesnės persišviečia medžiaga. Vis norisi imtis kito darbelio,bet pasižadėjau sau,kad pirma šį baigsiu.

Dėl BS-kiek paskaitau,daug kam jis nepatinka-o man kaip tik faina siuvinėti,tada darbelis gražėja akyse  wub.gif

Koks žavus tigras wub.gif tikrai verta jį pabaikti mirksiukas.gif Sekmės baikti tau šį gražuolį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 08 vasario 2013 - 11:10
kvepia pavasariu ax.gif
user posted image
liko 3 marguciai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 08 vasario 2013 - 11:15
Sveikutes. Noriu paklausti, su keliais siulais jus siuvinejate and 14ct medziagos? Pabaigiau viena darbeli su 4 siulais (emiau 2 siulu gijas ir lenkiau per puse), tai isejo toks storas ir kaip issokes paveikslelis. Ir laaaaabai jau daug siulu sunaudojau. Neliko dar vienam panasiam biggrin.gif Pradejau kita siuvineti and tos pacios medziagos tik su 2 siulais, tai kryziukai labai grazus gaunasi, bet...net nezinau kaip pasakyti. Paveikslelis neisryskeja. Atrodo kaip spalvu makalyne ir tiek smile.gif Taigi, man idomu, su keliais siuliukais dazniausiai siuvinejate and 14ct medziagytes. Aciu.
Atsakyti